Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
a jakie Ty bys chciala miec objawy w tak krotkim czasie?
objawy sa pozniej z reszta nie kazda osoba ma glownym objawem ciazy jest brak okresu co wydaje sie wiadome. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam pytanie .Moje cykle są krótkie i nieregularne , ostatnio się troszkę ustatkowały i są 24 dniowe.Z moim M kochałam się 8 dnia cyklu. Dzisiaj mam 16 dc i strasznie boli mnie podbrzusze. Czy to jest możliwe żebym była w ciąży czy większym prawdopodobieństwem jest, iż dzisiaj dopiero występuje owulacja. ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:fatalny ten dzien juz mam dosc tych lekarZY TYCH BADAN TEGO WSZYSTKIEGO..
a wiesz, że dziś jadąc do sklepu miałam takie właśnie przemyślenia. Mi też się ostatnio wszystko waliło i nagle zaświeciło słońce. Tak bardzo niespodziewanie . Mam nadzieję, że u Ciebie również się wyjaśni.. pozytywnie
-
nick nieaktualnykózka wrote:Hej dziewczyny mam pytanie .Moje cykle są krótkie i nieregularne , ostatnio się troszkę ustatkowały i są 24 dniowe.Z moim M kochałam się 8 dnia cyklu. Dzisiaj mam 16 dc i strasznie boli mnie podbrzusze. Czy to jest możliwe żebym była w ciąży czy większym prawdopodobieństwem jest, iż dzisiaj dopiero występuje owulacja. ?
mozliwe jak najabrdziej ja mam takie same cykle i gin mowil ze owulacja wystepuje juz bardzo wczesnie wiec moze zrob tescik.kózka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziękuję Jackie za odpowiedz !. Na teścik muszę jeszcze troszkę poczekać , ale mam nadzieję , że się uda . Myślę , że dzisiaj to już jest raczej po owulce , tylko ten ból mnie intryguje . No nic - troszkę cierpliwości i się okaże .
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykózka wrote:dziękuję Jackie za odpowiedz !. Na teścik muszę jeszcze troszkę poczekać , ale mam nadzieję , że się uda . Myślę , że dzisiaj to już jest raczej po owulce , tylko ten ból mnie intryguje . No nic - troszkę cierpliwości i się okaże .
moze wlasnie byc to bol wlasnie ktory daje znac ze nastapilo zaplodnienie ;dkózka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny