Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TSH można też zrobić na NFZ. Lekarz rodzinny może wypisać skierowanie i wtedy jest za darmo. Jeżeli chcesz zapłacić to kosztuje zwykle ok. 18 zł. W większych laboratoriach, szpitalach wynik jest tego samego dnia.3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydenerwuje juz mnie wszystko jakos mam tydz do sesji zero glowy do nauki jeszcze te badanie nasienia zrobimy je 20 bo i tsk dawno nie bo mialam @
11,12 mam sejse ciezko to widze
zrobilam dzisiaj badania progesteronu, prolaktyne i estrogeny zobaczymy jak sie ma sprawa.
zobaczymy nie mam szczescia chyba do ginekologow ten mam wrazenie ze tez slabo zainteresowany brak mi sil do tego wszystkiego az wkurwienie moje osiaga maksimum...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
b-c wrote:TSH można też zrobić na NFZ. Lekarz rodzinny może wypisać skierowanie i wtedy jest za darmo. Jeżeli chcesz zapłacić to kosztuje zwykle ok. 18 zł. W większych laboratoriach, szpitalach wynik jest tego samego dnia.
dziękuje za pomoc -
Jackie wrote:fatalny ten dzien juz mam dosc tych lekarZY TYCH BADAN TEGO WSZYSTKIEGO..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy jest możliwe, ze gin nie zauważył owu?? Bo mi nic nie pasuje.l Zawsze mam wszystko książkowo. Od dwóch dni nieziemski ból piersi, wczoraj znaczące kłócie jajnika. A gin na monitoringu mówi,że nic tu nie widzi, tylko mały pęcherzyk 7mm. A dzis temp. do góry. Kurka nic nie rozumiem ;/ Poza tym dzień dobry z rana
-
Moje drogie, dołączę do Was bo jakoś nie ma dla mnei miejsca na gdzie indziej. Już nie wiem co mam robić, jestem załamana. Zrobiłam już chyb wszystkie badania jakie były możliwe a malucha brak. Może któraś z Was mogła by mi podpowiedzieć co jeszcze mogłabym zrobić, może coś przeoczyłam....Ach ten dół ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 09:00