X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Dziewczynki usune dzisiaj ovu nie czuje sie jakos dobrze juz tu :(
    moze za jakis czas wroce ....
    zycze Wam samych <3
    czemuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeee!!!! :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przechodze chyba jakis kryzys :(
    Wy sobie poradzicie ;D
    a jak wroce to lista staraczek bd w serduszkach ...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Dziewczynki usune dzisiaj ovu nie czuje sie jakos dobrze juz tu :(
    moze za jakis czas wroce ....
    zycze Wam samych <3

nie ladnie nas zostawiac:) przeciez to dzieki Tobie sie tutaj razem "poznalysmy"...
    Niunia widze,ze cos Cie dreczy, masz gorszy dzien. Moze poprostu odpocznij sobie, ale nie zostawiaj nas...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro jestem w ciąży... jestem niepotrzebna ;/ no trudno, narzucać się nie będę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..niedlugo patrzec jak wszystkie stad wyfruna:(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    skoro jestem w ciąży... jestem niepotrzebna ;/ no trudno, narzucać się nie będę :/
    No co TY??? :*:*:*:*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:

a kto tak powiedzial?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ewelinko moja kochana zaslugujesz na same pysznosci :D
    miejmy nadzieje ze uda sie i uda sie.
    musi nam sie kochana udac :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Niusia wlasnie??Kto tak powiedzial?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    ej co sie z wami dzis dzieje ?????????????????
    Wszystkie jestescie potrzebne ~!!!!!!!!!!

Miska0811, Jackie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis na pewno jest złe ciśnienie i nie sprzyja to wiekszości. Jutro będzie lepiej. Jackie prosze Cię myśl pozytywnie dasz rade ze wszystkim tylko poklei. Najpierw skup sie na egzaminach a jak sie wszystko uda to pozytywniej tez popatrzysz na swoje starania. Nusia nigdie nie chodz i nie zostawiaj nas tez przypadkiem bo jak juz sie nam uda to kto bedzie udzialal nam rad?? Jesteś wcześniej zafasolkowana to i wiecej wiesz na temat badan itp. No prosze Was :(

Miska0811, Ewelina23, Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu mnie chwile nie było i tyle stron :/
    Jackie, Nusia co z wami? Proszę tu nie opuszczać nas bo to nie ładnie tak nas zostawiać :/

AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ze mam gorsze dni ostatnie i sama ze soba nie wytrzymuje to nie oznacza , że mam zal do kogos ze jest w ciazy ...
    Nusiu nie wmawiaj sobie...
    Tak samo jak moge miec pretensje do Stardust ktora zawze chetnie tez wspiera i odpowiada na rozne pytania oraz do 200 i dba ktore tez maja maluszkow w brzuszku...
    to ze chce odejsc na jakis czas nie wynika z tego ze mam Was dosc czy jest mi zle bo Wy jestescie w ciazy . po prostu mam zle dni nie jestem w stanie nawet powiedziec z czego wynikaja. nie chce byc sztucznie mila przez kilka dni skoro nic mnie nie cieszy no rzecz jasna oprocz <3 na liscie.
    bede zagladala ale po prostu sie nie udzielala...
    rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie,Kathe , Czarna i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ;D?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 13:34

Kasiula09, Ewelina23, Miska0811, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Dziewczyny dzis na pewno jest złe ciśnienie i nie sprzyja to wiekszości. Jutro będzie lepiej. Jackie prosze Cię myśl pozytywnie dasz rade ze wszystkim tylko poklei. Najpierw skup sie na egzaminach a jak sie wszystko uda to pozytywniej tez popatrzysz na swoje starania. Nusia nigdie nie chodz i nie zostawiaj nas tez przypadkiem bo jak juz sie nam uda to kto bedzie udzialal nam rad?? Jesteś wcześniej zafasolkowana to i wiecej wiesz na temat badan itp. No prosze Was :(

dokladnie.... Jestescie potrzebne. Nie wiem czemu tak myślicie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dokladnie.... Jestescie potrzebne. Nie wiem czemu tak myślicie..

Misia napisalam powyzej ze ja sama siebie mam dosc mam ochote zawinac sie jak nalesnik w koc ;DD
    i wyc bez przyczyny wlasciwie bo nie wiem czemu mi sie chce wyc .
    Kocham Was wszystkie <3

Kasiula09, Sylvka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz dostaniecie klapsa w tylek !
    Prosze sie polozyc i wstac lasciwa noga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 13:27

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    to ze mam gorsze dni ostatnie i sama ze soba nie wytrzymuje to nie oznacza , że mam zal do kogos ze jest w ciazy ...
    Tak samo jak moge miec pretensje do Stardust ktora zawze chetnie tez wspiera i odpowiada na rozne pytania oraz do 200 i dba ktore tez maja maluszkow w brzuszku...
    to ze chce odejsc na jakis czas nie wynika z tego ze mam Was dosc czy jest mi zle bo Wy jestescie w ciazy . po prostu mam zle dni nie jestem w stanie nawet powiedziec z czego wynikaja. nie chce byc sztucznie mila przez kilka dni skoro nic mnie nie cieszy no rzecz jasna oprocz <3 na liscie.
    rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ;D?
    Ale bedzie aktualizowac wykres, mysleć o nas i wrocisz jak bedziesz sie czuła na silach?? obiecujesz??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ;D?

ok, teraz mogę Cię zrozumieć... :) Jackie, to odpoczywaj sobie jeśli to dobrze ma Ci zrobić... wiedz, że czekamy tutaj na Ciebie :) i liczymy , ze niedlugo wrocisz z usmiechem na buzce i nas bedziesz zarazac radoscia:) jak dotad to robilas... trzymaj się ciepło i główka do góry. BĘDZIE DOBRZE:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Misia napisalam powyzej ze ja sama siebie mam dosc mam ochote zawinac sie jak nalesnik w koc ;DD
    Kocham Was wszystkie <3
    :*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Kocham Was wszystkie <3

<3

Jackie lubi tę wiadomość

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ