Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Dziewczynki usune dzisiaj ovu nie czuje sie jakos dobrze juz tu
moze za jakis czas wroce ....
zycze Wam samych
nie ladnie nas zostawiac:) przeciez to dzieki Tobie sie tutaj razem "poznalysmy"...
Niunia widze,ze cos Cie dreczy, masz gorszy dzien. Moze poprostu odpocznij sobie, ale nie zostawiaj nas... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzis na pewno jest złe ciśnienie i nie sprzyja to wiekszości. Jutro będzie lepiej. Jackie prosze Cię myśl pozytywnie dasz rade ze wszystkim tylko poklei. Najpierw skup sie na egzaminach a jak sie wszystko uda to pozytywniej tez popatrzysz na swoje starania. Nusia nigdie nie chodz i nie zostawiaj nas tez przypadkiem bo jak juz sie nam uda to kto bedzie udzialal nam rad?? Jesteś wcześniej zafasolkowana to i wiecej wiesz na temat badan itp. No prosze Was
Miska0811, Ewelina23, Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto ze mam gorsze dni ostatnie i sama ze soba nie wytrzymuje to nie oznacza , że mam zal do kogos ze jest w ciazy ...
Nusiu nie wmawiaj sobie...
Tak samo jak moge miec pretensje do Stardust ktora zawze chetnie tez wspiera i odpowiada na rozne pytania oraz do 200 i dba ktore tez maja maluszkow w brzuszku...
to ze chce odejsc na jakis czas nie wynika z tego ze mam Was dosc czy jest mi zle bo Wy jestescie w ciazy . po prostu mam zle dni nie jestem w stanie nawet powiedziec z czego wynikaja. nie chce byc sztucznie mila przez kilka dni skoro nic mnie nie cieszy no rzecz jasna oprocz na liscie.
bede zagladala ale po prostu sie nie udzielala...
rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie,Kathe , Czarna i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 13:34
Kasiula09, Ewelina23, Miska0811, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Dziewczyny dzis na pewno jest złe ciśnienie i nie sprzyja to wiekszości. Jutro będzie lepiej. Jackie prosze Cię myśl pozytywnie dasz rade ze wszystkim tylko poklei. Najpierw skup sie na egzaminach a jak sie wszystko uda to pozytywniej tez popatrzysz na swoje starania. Nusia nigdie nie chodz i nie zostawiaj nas tez przypadkiem bo jak juz sie nam uda to kto bedzie udzialal nam rad?? Jesteś wcześniej zafasolkowana to i wiecej wiesz na temat badan itp. No prosze Was
dokladnie.... Jestescie potrzebne. Nie wiem czemu tak myślicie.. -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:dokladnie.... Jestescie potrzebne. Nie wiem czemu tak myślicie..
Misia napisalam powyzej ze ja sama siebie mam dosc mam ochote zawinac sie jak nalesnik w koc ;DD
i wyc bez przyczyny wlasciwie bo nie wiem czemu mi sie chce wyc .
Kocham Was wszystkieKasiula09, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:to ze mam gorsze dni ostatnie i sama ze soba nie wytrzymuje to nie oznacza , że mam zal do kogos ze jest w ciazy ...
Tak samo jak moge miec pretensje do Stardust ktora zawze chetnie tez wspiera i odpowiada na rozne pytania oraz do 200 i dba ktore tez maja maluszkow w brzuszku...
to ze chce odejsc na jakis czas nie wynika z tego ze mam Was dosc czy jest mi zle bo Wy jestescie w ciazy . po prostu mam zle dni nie jestem w stanie nawet powiedziec z czego wynikaja. nie chce byc sztucznie mila przez kilka dni skoro nic mnie nie cieszy no rzecz jasna oprocz na liscie.
rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ? -
nick nieaktualnyJackie wrote:to ze mam gorsze dni ostatnie i sama ze soba nie wytrzymuje to nie oznacza , że mam zal do kogos ze jest w ciazy ...
rzecz jasna ciesze sie ze poznalam Ewelinke, Nusie , Stardust, Karmelka , Miske , Landrynke, Kasiule , Anie i wiele innych ale musze odpoczac sama od siebie rozumiecie ?
ok, teraz mogę Cię zrozumieć... Jackie, to odpoczywaj sobie jeśli to dobrze ma Ci zrobić... wiedz, że czekamy tutaj na Ciebie i liczymy , ze niedlugo wrocisz z usmiechem na buzce i nas bedziesz zarazac radoscia:) jak dotad to robilas... trzymaj się ciepło i główka do góry. BĘDZIE DOBRZE:)Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny