X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Phatka Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    przybywa nas coraz wiecej....

nie ma co się dziwić ;) Nowy Rok- ludzie podejmują postanowienia, decydują się na zmiany w życiu :)

Jackie lubi tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba też mam gorszy dzień, wogóle noc była kiepska. O 2.00 pokłóciłam się z mężem. Z cyklu na cykl jest coraz ciężej:( Niby jest nadzieja a za chwilę myśl, że dlaczego ma się udać jak do tego pory się nie udało. Wiem, że rozumiecie i czujecie co ja. Wiem, że nikt inny nie rozumie tego lepiej:(
    Nie myślałam nigdy, że będzie aż tak ciężko............

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jovitka wrote:
    Tak sobie czytam wasze forum. Jackie mówi, że odchodzi już którys raz z kolei, wiec i tak nie odejdzie, chyba ze na 2 dni :P

jestes tu nowa wiec skad masz taka pewnosc i oceniasz moja osobe nic o niej nie wiedzac?

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za takie wsparcie macie ogromnego wiruska <3

Sylvka, AniaR88, natasza82, Jackie, Miska0811, Kasiula09, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Ja chyba też mam gorszy dzień, wogóle noc była kiepska. O 2.00 pokłóciłam się z mężem. Z cyklu na cykl jest coraz ciężej:( Niby jest nadzieja a za chwilę myśl, że dlaczego ma się udać jak do tego pory się nie udało. Wiem, że rozumiecie i czujecie co ja. Wiem, że nikt inny nie rozumie tego lepiej:(

rozumiem Cie doskonale.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:

ja chce , ja chce <3

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    nie ma co się dziwić ;) Nowy Rok- ludzie podejmują postanowienia, decydują się na zmiany w życiu :)

3mam kciuki ...<3

• Phatka Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Sylvka... ja się właśnie tego boję, że z cyklu na cykl będzie gorzej...

chciałabym podejść do sprawy na spokojnie, bez napinki... ale czy to w ogóle możliwe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    tak tak tak!!! Dziekuje :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia? to twój brzusio?? Będziesz nam wrzucac co tydzień nowa fotke zebyśmy widzialy jak pieknie rośniecie? :D:D:D:D

Nusia1989 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chce wiruska:) jednak jeszcze na chwilke zerknelam:) wy uzalzniacie dziewczynki:);)

Jackie, AniaR88, Katha81 lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !!!Co tu się dzieje? szczyt normalnie:)ogarnąć się jedna z drugą :)!!!
    dziewczynki głowa do góry :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Nusia? to twój brzusio?? Będziesz nam wrzucac co tydzień nowa fotke zebyśmy widzialy jak pieknie rośniecie? :D:D:D:D

jestem za :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm..naprawde zmykam:) kurde tutaj tak szybko z Wami leci czas :) a ja od 2 dni mialam pranie robic i tak czeka:P:P buziaki

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja chce , ja chce <3

Zarażam, zarażam i jeszcze raz zarażam 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif

AniaR88, Kasiula09, Katha81, Jackie lubią tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Zarażam, zarażam i jeszcze raz zarażam 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif

Też poproszę:D

Jackie, Nusia1989, Falka93 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem :/

i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu :(

cos wisi w powietrzu...

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    Sylvka... ja się właśnie tego boję, że z cyklu na cykl będzie gorzej...

chciałabym podejść do sprawy na spokojnie, bez napinki... ale czy to w ogóle możliwe?

Też bym tak chciała, ale nie wiem czy się tak da. Wszyscy dookoła mówią: "nie myśl o tym, nie myśl o tym, wyluzuj, odstresuj się...", łatwo się mówi a wszyscy znajomi po miesiącu, po trzech zaciążają:( i jak tu nie myslec...Trzeba wyluzować, ale jak?

Jackie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Phatka Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia... ja jestem zupełnie świeża tutaj... ale obiecuję wspierać z całych sił wszystkie pozostałe w staraniach dziewczyny... dlatego i ja poproszę o wiruska ;)

Dołączam się do prośby o zdjęcia brzusia! :)

natasza82, Jackie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem :/

i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu :(

cos wisi w powietrzu...
    w moim przypadku nie tyle za duzo mysle ale to juz uzaleznienie ovu i ciaza. ale jszcze sobie z tym radze wiec nie jest zle:)

Jackie, natasza82, Sylvka, Katha81, Kasiula09 lubią tę wiadomość

‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ