X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem :/

i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu :(

cos wisi w powietrzu...

no tylko ze ja powinnam sie cieszyc bo przeciez moje dni te dobre dopiero nadchodza...
    a mnie nic a nic nie cieszy z mezem od okresu sylwestrowego tez jestesmy bo jestesmy nie wiem co to bedzie...\
    czlowiek ma ochote odejsc stad walnac drzwiami ale sie teskni za Wami i mam wybor albo zostac i miec zly humor i tesknic albo byc z Wami i cos ze soba zrobic...
    ale co?

Katha81 lubi tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem :/

i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu :(

cos wisi w powietrzu...

oj jesteśmy zmęczone to napewno... mój mąż też jest tym zmęczony a bardziej mną umartwiającą się. Swoją drogą to mu współczuję.. też bym ze sobą nie wytrzymała.

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny Sylvka i Phatka powiedzcie nam cos o sobie bo kazda z nas sie zna a Wy jestescie swiezynki i chcemy Was poznac ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    no tylko ze ja powinnam sie cieszyc bo przeciez moje dni te dobre dopiero nadchodza...
    a mnie nic a nic nie cieszy z mezem od okresu sylwestrowego tez jestesmy bo jestesmy nie wiem co to bedzie...\
    czlowiek ma ochote odejsc stad walnac drzwiami ale sie teskni za Wami i mam wybor albo zostac i miec zly humor i tesknic albo byc z Wami i cos ze soba zrobic...
    ale co?
    ciasta czekoladowego troche?? a moze budyń? :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Zarażam, zarażam i jeszcze raz zarażam 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif

Nusia, a to ja tez zgarniam jednego :D

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Phatka Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Też bym tak chciała, ale nie wiem czy się tak da. Wszyscy dookoła mówią: "nie myśl o tym, nie myśl o tym, wyluzuj, odstresuj się...", łatwo się mówi a wszyscy znajomi po miesiącu, po trzech zaciążają:( i jak tu nie myslec...Trzeba wyluzować, ale jak?

Sylvka, u mnie jest to samo... wokół pojawiają się dzieciaki i co rusz, któraś z koleżanek mówi, że spodziewa się Malucha... a Ty nagle dowiadujesz się, że z zajściem w ciążę możesz mieć problem, lub cytując drugiego gina "jeśli w ogóle się uda to powinna pani być wdzięczna losowi". Wyluzowanie w takich chwilach jest mało możliwe... ;/

• Phatka Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie, co chcecie wiedzieć :) chętnie się przedstawię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ciasta czekoladowego troche?? a moze budyń? :)

moze i powinnam kochanie wziac jakiegos slodyczka do dzioba i mozee by sie lepiej zrobilo ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    Jackie, co chcecie wiedzieć :) chętnie się przedstawię :)

tak jak zawze wiadomo imie wiek ile sie staracie w czym lezy przyczyna jesli wiesz ;D takie tam ciekawostki to zalezy od Ciebie czym chcesz sie podzielic ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    moze i powinnam kochanie wziac jakiegos slodyczka do dzioba i mozee by sie lepiej zrobilo ;p
    czekolada wpływa na endorfinki:) hormon szczescia wiec nie załuj sobie slodkiego :)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ja zawsze w tym suwaczku widze co sie dzieje u Twojego maluszka i przezywam to z Toba .
    juz zaczyna sie tworzyc kregoslup dzidziulka , jestem podekscytowana.;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czekolada wpływa na endorfinki:) hormon szczescia wiec nie załuj sobie slodkiego :)

a pupa rosnie ;D

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tu od niedawna a już Was kocham:*
    i nie wyobrażam sobie dnia bez Was.. a gary brudne leżą;)
    Ja jestem od maja mężatką i staram się o dzieciątko 8 cykl. Chęnie odpowiem na wszelkie pytania;) Całuski

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    oj jesteśmy zmęczone to napewno... mój mąż też jest tym zmęczony a bardziej mną umartwiającą się. Swoją drogą to mu współczuję.. też bym ze sobą nie wytrzymała.

to samo mi powiedzial moj maz, ze najbardziej go przygnebia jak ja sie martwie... a jego zdaniem nie powinnam bo jestem jeszcze mloda ( 32 :P )

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    a pupa rosnie ;D
    maz nie bedzie narzekał:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Ja jestem tu od niedawna a już Was kocham:*
    i nie wyobrażam sobie dnia bez Was.. a gary brudne leżą;)
    Ja jestem od maja mężatką i staram się o dzieciątko 8 cykl. Chęnie odpowiem na wszelkie pytania;) Całuski
    ja tez od maja? 25 a ty?

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    to samo mi powiedzial moj maz, ze najbardziej go przygnebia jak ja sie martwie... a jego zdaniem nie powinnam bo jestem jeszcze mloda ( 32 :P )

a według mojego jeszcze nic złego się nie stało:P tylko czekać aż się stanie:/

Katha81 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja tez od maja? 25 a ty?

Ja od 18tego maja, ale 25 też był pierwszą datą!;)

AniaR88 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Nusia ja zawsze w tym suwaczku widze co sie dzieje u Twojego maluszka i przezywam to z Toba .
    juz zaczyna sie tworzyc kregoslup dzidziulka , jestem podekscytowana.;D
    ja tez zerkam:) i widze dzis ze uklad nerwowy powstaje. hmmmm... moze Ci sie udziela i dlatego chcialas uciekac :D

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam isc a tak mi zchodzi. Normalnie uzaleznienie o Waszego towarzystwa:* Mąz juz sie czuje lepiej ale jakis tez zly humor ma. Zezloscil sie bo go namawiam na badania a on srednio chce isc. Ide ciasto robic moze sie zgodzi :D

tak tak wiem wiem jestem okropna :D

stardust87 lubi tę wiadomość

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ