Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem
i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu
cos wisi w powietrzu...
no tylko ze ja powinnam sie cieszyc bo przeciez moje dni te dobre dopiero nadchodza...
a mnie nic a nic nie cieszy z mezem od okresu sylwestrowego tez jestesmy bo jestesmy nie wiem co to bedzie...\
czlowiek ma ochote odejsc stad walnac drzwiami ale sie teskni za Wami i mam wybor albo zostac i miec zly humor i tesknic albo byc z Wami i cos ze soba zrobic...
ale co?
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem
i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu
cos wisi w powietrzu...
oj jesteśmy zmęczone to napewno... mój mąż też jest tym zmęczony a bardziej mną umartwiającą się. Swoją drogą to mu współczuję.. też bym ze sobą nie wytrzymała.Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:no tylko ze ja powinnam sie cieszyc bo przeciez moje dni te dobre dopiero nadchodza...
a mnie nic a nic nie cieszy z mezem od okresu sylwestrowego tez jestesmy bo jestesmy nie wiem co to bedzie...\
czlowiek ma ochote odejsc stad walnac drzwiami ale sie teskni za Wami i mam wybor albo zostac i miec zly humor i tesknic albo byc z Wami i cos ze soba zrobic...
ale co?natasza82 lubi tę wiadomość
-
Sylvka wrote:Też bym tak chciała, ale nie wiem czy się tak da. Wszyscy dookoła mówią: "nie myśl o tym, nie myśl o tym, wyluzuj, odstresuj się...", łatwo się mówi a wszyscy znajomi po miesiącu, po trzech zaciążają i jak tu nie myslec...Trzeba wyluzować, ale jak?
Sylvka, u mnie jest to samo... wokół pojawiają się dzieciaki i co rusz, któraś z koleżanek mówi, że spodziewa się Malucha... a Ty nagle dowiadujesz się, że z zajściem w ciążę możesz mieć problem, lub cytując drugiego gina "jeśli w ogóle się uda to powinna pani być wdzięczna losowi". Wyluzowanie w takich chwilach jest mało możliwe... ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem tu od niedawna a już Was kocham:*
i nie wyobrażam sobie dnia bez Was.. a gary brudne leżą
Ja jestem od maja mężatką i staram się o dzieciątko 8 cykl. Chęnie odpowiem na wszelkie pytania;) CałuskiJackie, Katha81 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:oj jesteśmy zmęczone to napewno... mój mąż też jest tym zmęczony a bardziej mną umartwiającą się. Swoją drogą to mu współczuję.. też bym ze sobą nie wytrzymała.
to samo mi powiedzial moj maz, ze najbardziej go przygnebia jak ja sie martwie... a jego zdaniem nie powinnam bo jestem jeszcze mloda ( 32 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:to samo mi powiedzial moj maz, ze najbardziej go przygnebia jak ja sie martwie... a jego zdaniem nie powinnam bo jestem jeszcze mloda ( 32 )
a według mojego jeszcze nic złego się nie stało:P tylko czekać aż się stanie:/Katha81 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Nusia ja zawsze w tym suwaczku widze co sie dzieje u Twojego maluszka i przezywam to z Toba .
juz zaczyna sie tworzyc kregoslup dzidziulka , jestem podekscytowana.Sylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMialam isc a tak mi zchodzi. Normalnie uzaleznienie o Waszego towarzystwa:* Mąz juz sie czuje lepiej ale jakis tez zly humor ma. Zezloscil sie bo go namawiam na badania a on srednio chce isc. Ide ciasto robic moze sie zgodzi
tak tak wiem wiem jestem okropnastardust87 lubi tę wiadomość