X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem :/

i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu :(

cos wisi w powietrzu...

no tylko ze ja powinnam sie cieszyc bo przeciez moje dni te dobre dopiero nadchodza...
    a mnie nic a nic nie cieszy z mezem od okresu sylwestrowego tez jestesmy bo jestesmy nie wiem co to bedzie...\
    czlowiek ma ochote odejsc stad walnac drzwiami ale sie teskni za Wami i mam wybor albo zostac i miec zly humor i tesknic albo byc z Wami i cos ze soba zrobic...
    ale co?

Katha81 lubi tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    oj dziewczyny... czy my nie jestesmy przypadkiem zmeczone tym mysleniem o staraniach??? ja chyba jestem :/

i tez sie poklocilam z mezem bo owulka mi sie zbliza, nerwowa jestem, wzielam nawet wolne wczoraj i dzisiaj w pracy.. a maz sie stresuje badaniami i niechce serduszkowac do poki badania nie przyjda a ja nie chce stracic cyklu :(

cos wisi w powietrzu...

oj jesteśmy zmęczone to napewno... mój mąż też jest tym zmęczony a bardziej mną umartwiającą się. Swoją drogą to mu współczuję.. też bym ze sobą nie wytrzymała.

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny Sylvka i Phatka powiedzcie nam cos o sobie bo kazda z nas sie zna a Wy jestescie swiezynki i chcemy Was poznac ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    no tylko ze ja powinnam sie cieszyc bo przeciez moje dni te dobre dopiero nadchodza...
    a mnie nic a nic nie cieszy z mezem od okresu sylwestrowego tez jestesmy bo jestesmy nie wiem co to bedzie...\
    czlowiek ma ochote odejsc stad walnac drzwiami ale sie teskni za Wami i mam wybor albo zostac i miec zly humor i tesknic albo byc z Wami i cos ze soba zrobic...
    ale co?
    ciasta czekoladowego troche?? a moze budyń? :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Zarażam, zarażam i jeszcze raz zarażam 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif 436227peh2tec0ns.gif

Nusia, a to ja tez zgarniam jednego :D

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Phatka Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Też bym tak chciała, ale nie wiem czy się tak da. Wszyscy dookoła mówią: "nie myśl o tym, nie myśl o tym, wyluzuj, odstresuj się...", łatwo się mówi a wszyscy znajomi po miesiącu, po trzech zaciążają:( i jak tu nie myslec...Trzeba wyluzować, ale jak?

Sylvka, u mnie jest to samo... wokół pojawiają się dzieciaki i co rusz, któraś z koleżanek mówi, że spodziewa się Malucha... a Ty nagle dowiadujesz się, że z zajściem w ciążę możesz mieć problem, lub cytując drugiego gina "jeśli w ogóle się uda to powinna pani być wdzięczna losowi". Wyluzowanie w takich chwilach jest mało możliwe... ;/

• Phatka Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie, co chcecie wiedzieć :) chętnie się przedstawię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ciasta czekoladowego troche?? a moze budyń? :)

moze i powinnam kochanie wziac jakiegos slodyczka do dzioba i mozee by sie lepiej zrobilo ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phatka wrote:
    Jackie, co chcecie wiedzieć :) chętnie się przedstawię :)

tak jak zawze wiadomo imie wiek ile sie staracie w czym lezy przyczyna jesli wiesz ;D takie tam ciekawostki to zalezy od Ciebie czym chcesz sie podzielic ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    moze i powinnam kochanie wziac jakiegos slodyczka do dzioba i mozee by sie lepiej zrobilo ;p
    czekolada wpływa na endorfinki:) hormon szczescia wiec nie załuj sobie slodkiego :)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ja zawsze w tym suwaczku widze co sie dzieje u Twojego maluszka i przezywam to z Toba .
    juz zaczyna sie tworzyc kregoslup dzidziulka , jestem podekscytowana.;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czekolada wpływa na endorfinki:) hormon szczescia wiec nie załuj sobie slodkiego :)

a pupa rosnie ;D

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tu od niedawna a już Was kocham:*
    i nie wyobrażam sobie dnia bez Was.. a gary brudne leżą;)
    Ja jestem od maja mężatką i staram się o dzieciątko 8 cykl. Chęnie odpowiem na wszelkie pytania;) Całuski

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    oj jesteśmy zmęczone to napewno... mój mąż też jest tym zmęczony a bardziej mną umartwiającą się. Swoją drogą to mu współczuję.. też bym ze sobą nie wytrzymała.

to samo mi powiedzial moj maz, ze najbardziej go przygnebia jak ja sie martwie... a jego zdaniem nie powinnam bo jestem jeszcze mloda ( 32 :P )

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    a pupa rosnie ;D
    maz nie bedzie narzekał:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Ja jestem tu od niedawna a już Was kocham:*
    i nie wyobrażam sobie dnia bez Was.. a gary brudne leżą;)
    Ja jestem od maja mężatką i staram się o dzieciątko 8 cykl. Chęnie odpowiem na wszelkie pytania;) Całuski
    ja tez od maja? 25 a ty?

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    to samo mi powiedzial moj maz, ze najbardziej go przygnebia jak ja sie martwie... a jego zdaniem nie powinnam bo jestem jeszcze mloda ( 32 :P )

a według mojego jeszcze nic złego się nie stało:P tylko czekać aż się stanie:/

Katha81 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja tez od maja? 25 a ty?

Ja od 18tego maja, ale 25 też był pierwszą datą!;)

AniaR88 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Nusia ja zawsze w tym suwaczku widze co sie dzieje u Twojego maluszka i przezywam to z Toba .
    juz zaczyna sie tworzyc kregoslup dzidziulka , jestem podekscytowana.;D
    ja tez zerkam:) i widze dzis ze uklad nerwowy powstaje. hmmmm... moze Ci sie udziela i dlatego chcialas uciekac :D

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam isc a tak mi zchodzi. Normalnie uzaleznienie o Waszego towarzystwa:* Mąz juz sie czuje lepiej ale jakis tez zly humor ma. Zezloscil sie bo go namawiam na badania a on srednio chce isc. Ide ciasto robic moze sie zgodzi :D

tak tak wiem wiem jestem okropna :D

stardust87 lubi tę wiadomość

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ