Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jestem znow niewidoczna
ej ej...nie jestes.. :)tutaj tyle wpisow,ze nie idzie czasami zdarzyc odpisac wszystkim po kolei:) a niestety stronke trzeba odswiezac..
Ja nieraz bylam "niewidoczna", zachowalam tylko dla siebie malutki zal,ale nie chcialam robic tutaj na forum jakies zamieszki Tym dziewczynkom ,ktore mi odpisuja i dziela ze mna wpisami dziekuje:) min jestes i Ty tez nia:) ale czasami nie ukrywam,ze zadawalam pytania, chcialam pogadac a zostalam pominieta..Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a owulka kiedy u ciebie ?? bo u mnie chybaq dzis
Kochana na dobra sprawe to nie wiem. Nie robilam nigdy testow owulacyjnych. Ale ten jajnik daje mi troszke w kosc i cos czuje ze to objaw nadchodzacej owulacji. Wg ovu przewidziany termin wystapienia owulacji mam od 16-20 dnia cyklu. Ale jeszcze mi jej nie wyznaczył. Tej temperaturki tez mam niewiele. Ciekawa jaka jutro bedzie.Sluz jest ale nieduzo rozciagliwego,wodnistego -bywa wiecej(tylko nie wiem czy to tez wraz z siusiu pozostalosci po wczorajszym :) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ej ej...nie jestes.. :)tutaj tyle wpisow,ze nie idzie czasami zdarzyc odpisac wszystkim po kolei:) a niestety stronke trzeba odswiezac..
Ja nieraz bylam "niewidoczna", zachowalam tylko dla siebie malutki zal,ale nie chcialam robic tutaj na forum jakies zamieszki Tym dziewczynkom ,ktore mi odpisuja i dziela ze mna wpisami dziekuje:) min jestes i Ty tez nia:) ale czasami nie ukrywam,ze zadawalam pytania, chcialam pogadac a zostalam pominieta.. -
już pisałam to na innym wątku ale się powtórzę jeśli pozwolicie
nie chce was zanudzać dziewczyny ale przypomniała mi się pewna anegdota z mojego skromnego życia
Miałam takiego profesora biologii w liceum można powiedzieć że był niezwykły w swoim rodzaju i nauczał dobrze ale miał takie życiowe porównania do natury
Pewnego dnia zapytał czy wiemy co to jest @
Jasne że w liceum każdy wie co i jak ale jak to ubrać w słowa jaką regułkę powiedzieć żeby wszystko ująć i żeby miało to jakiś sens.
Chyba czuł że nic mądrego nie wymyślimy i tak po prostu powiedział:
"@ to są krwawe łzy macicy że nie jest w ciąży" ot cała kwintesencja
Teraz to rozumiem jak nigdy.natasza82, Miska0811, Ewelina23, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
Monia wiem o czym mowisz ,niektore staraja rok... to nasz 3 miesiac staran a ja czuje jakby wiecznosc... od @ do @ i tak w kolko:/XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Kochana na dobra sprawe to nie wiem. Nie robilam nigdy testow owulacyjnych. Ale ten jajnik daje mi troszke w kosc i cos czuje ze to objaw nadchodzacej owulacji. Wg ovu przewidziany termin wystapienia owulacji mam od 16-20 dnia cyklu. Ale jeszcze mi jej nie wyznaczył. Tej temperaturki tez mam niewiele. Ciekawa jaka jutro bedzie.Sluz jest ale nieduzo rozciagliwego,wodnistego -bywa wiecej(tylko nie wiem czy to tez wraz z siusiu pozostalosci po wczorajszym :)
Ja zawsze sprawdzam na papierze sluz sostaje nasienie wchlania sie w papier -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:to jest sluz plodny
Ja zawsze sprawdzam na papierze sluz sostaje nasienie wchlania sie w papier
ja tez obserwuje, ale dostaje kur....bo nie umiem rozroznic:/ wczoraj serduszkowalismy no i dzisiaj siusiu w wc no i tego sluzu bylo, kombinowalam,przecieralam czy rozciaga no i rozciaga ale nie wiele, nosze wkladke i na wkladce jedynie uczucie mokrosci nic wiecej..ja juz z tego nic nie kumam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny