X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jestem znow niewidoczna :/

ej ej...nie jestes.. :)tutaj tyle wpisow,ze nie idzie czasami zdarzyc odpisac wszystkim po kolei:) a niestety stronke trzeba odswiezac..
    Ja nieraz bylam "niewidoczna", zachowalam tylko dla siebie malutki zal,ale nie chcialam robic tutaj na forum jakies zamieszki :) Tym dziewczynkom ,ktore mi odpisuja i dziela ze mna wpisami dziekuje:) min jestes i Ty tez nia:) ale czasami nie ukrywam,ze zadawalam pytania, chcialam pogadac a zostalam pominieta..

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo kurcze powinni nową funkcję wprowadzic , kto jest dostępny jak na fb hehe :)

Ewelina23, Kaśka, Miska0811 lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a owulka kiedy u ciebie ?? bo u mnie chybaq dzis

Kochana na dobra sprawe to nie wiem. Nie robilam nigdy testow owulacyjnych. Ale ten jajnik daje mi troszke w kosc i cos czuje ze to objaw nadchodzacej owulacji. Wg ovu przewidziany termin wystapienia owulacji mam od 16-20 dnia cyklu. Ale jeszcze mi jej nie wyznaczył. Tej temperaturki tez mam niewiele. Ciekawa jaka jutro bedzie.Sluz jest ale nieduzo rozciagliwego,wodnistego -bywa wiecej(tylko nie wiem czy to tez wraz z siusiu pozostalosci po wczorajszym <3:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Bo kurcze powinni nową funkcję wprowadzic , kto jest dostępny jak na fb hehe :)

i powinno "pikac" jak ktos napisze :)

natasza82, Kaśka, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ej ej...nie jestes.. :)tutaj tyle wpisow,ze nie idzie czasami zdarzyc odpisac wszystkim po kolei:) a niestety stronke trzeba odswiezac..
    Ja nieraz bylam "niewidoczna", zachowalam tylko dla siebie malutki zal,ale nie chcialam robic tutaj na forum jakies zamieszki :) Tym dziewczynkom ,ktore mi odpisuja i dziela ze mna wpisami dziekuje:) min jestes i Ty tez nia:) ale czasami nie ukrywam,ze zadawalam pytania, chcialam pogadac a zostalam pominieta..
    <3

• Kaśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już pisałam to na innym wątku ale się powtórzę jeśli pozwolicie :)

nie chce was zanudzać dziewczyny ale przypomniała mi się pewna anegdota z mojego skromnego życia :)
    Miałam takiego profesora biologii w liceum można powiedzieć że był niezwykły w swoim rodzaju i nauczał dobrze ale miał takie życiowe porównania do natury :)
    Pewnego dnia zapytał czy wiemy co to jest @
    Jasne że w liceum każdy wie co i jak ale jak to ubrać w słowa jaką regułkę powiedzieć żeby wszystko ująć i żeby miało to jakiś sens.
    Chyba czuł że nic mądrego nie wymyślimy i tak po prostu powiedział:
    "@ to są krwawe łzy macicy że nie jest w ciąży" ot cała kwintesencja :)
    Teraz to rozumiem jak nigdy.

natasza82, Miska0811, Ewelina23, stardust87 lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o właśnie :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    oby bo jak znow sie nie uda to sie załamie. I wiem, ze może dla któreś z Was 4 miesiące starań to mało ale dla mnie to cała wiecznośc, zwłaszcza ze ostati cykl miałam 50 dniowy bo w sierpniu tabsy odstawiłam.
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

Monia wiem o czym mowisz ,niektore staraja rok... to nasz 3 miesiac staran a ja czuje jakby wiecznosc... od @ do @ i tak w kolko:/

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochana na dobra sprawe to nie wiem. Nie robilam nigdy testow owulacyjnych. Ale ten jajnik daje mi troszke w kosc i cos czuje ze to objaw nadchodzacej owulacji. Wg ovu przewidziany termin wystapienia owulacji mam od 16-20 dnia cyklu. Ale jeszcze mi jej nie wyznaczył. Tej temperaturki tez mam niewiele. Ciekawa jaka jutro bedzie.Sluz jest ale nieduzo rozciagliwego,wodnistego -bywa wiecej(tylko nie wiem czy to tez wraz z siusiu pozostalosci po wczorajszym <3:)
    to jest sluz plodny :D
    Ja zawsze sprawdzam na papierze sluz sostaje nasienie wchlania sie w papier :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ale chyba bardziej boli ten z którego jest owulacja?

tez tak czytalam. Wiec pewnie u mnie z prawego jajnika owulacja

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina a jakich testów używasz?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Ewelinka duzo <3 zycze :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to do dzieła :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, w końcu nadrobiłam :)

Kaśka, natasza82 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to cześć wszystkim :)

Miska0811, stardust87 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to jest sluz plodny :D
    Ja zawsze sprawdzam na papierze sluz sostaje nasienie wchlania sie w papier :)

ja tez obserwuje, ale dostaje kur....bo nie umiem rozroznic:/:/:/ wczoraj serduszkowalismy no i dzisiaj siusiu w wc no i tego sluzu bylo, kombinowalam,przecieralam czy rozciaga no i rozciaga ale nie wiele, nosze wkladke i na wkladce jedynie uczucie mokrosci nic wiecej..ja juz z tego nic nie kumam...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A w ogóle to cześć wszystkim :)

hej:)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nadzieja na dzidzie umiera z każdym dniem. Już czuję, że jajniki dają znać o sobie jak zazwyczaj przed okresem :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Ewelina a jakich testów używasz?
    http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-35szt-5-test-ciazowy-i3824199119.html
    tych kochana

natasza82 lubi tę wiadomość

‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ