X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A w ogóle to cześć wszystkim :)
    Heja

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A u mnie nadzieja na dzidzie umiera z każdym dniem. Już czuję, że jajniki dają znać o sobie jak zazwyczaj przed okresem :(

ktora z dziewczynek napisala mi ,ze poki @ nie ma to jest nadzieja :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja tez obserwuje, ale dostaje kur....bo nie umiem rozroznic:/:/:/ wczoraj serduszkowalismy no i dzisiaj siusiu w wc no i tego sluzu bylo, kombinowalam,przecieralam czy rozciaga no i rozciaga ale nie wiele, nosze wkladke i na wkladce jedynie uczucie mokrosci nic wiecej..ja juz z tego nic nie kumam...
    najlepiej jest sciagac sluz z szyjki bo yak powinnysmy sprawdzac tylko trzeba wlozyc dwa palce i sciagnac z szyjki . Ja kat sprawdzalam ale od 2 cykli daruje sobie

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby racja z nadzieją, ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że jednak w przyszłym tygodniu będzie @.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    najlepiej jest sciagac sluz z szyjki bo yak powinnysmy sprawdzac tylko trzeba wlozyc dwa palce i sciagnac z szyjki . Ja kat sprawdzalam ale od 2 cykli daruje sobie

ja probowalam "badac" szyjke. Ale darowalam sobie bo serio nie umialam rozroznic czy jest wysoki,nisko,twarda czy miekka. Codzien wydawala mi sie taka sama...

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tylko jak przeczekać ten czas do terminu @ i nie zwariować :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-35szt-5-test-ciazowy-i3824199119.html
    tych kochana
    o to ja mam takie same :)pierwszy raz w tym cyklu, bo zawsze miałam te z Rossmana, tylko kurcze są póki co negatywne, a w poprzednich cyklach były pozytywne mimo to ,że owu była dopiero 5 dni po pierwszym pozytywnym. A Ty który cykl ich używasz?i jak masz pozytywny to potwierdza Ci się z owulacja wyznaczoną przez program ?mam nadzieję , że nie nakręciłam za bardzo :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Niby racja z nadzieją, ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że jednak w przyszłym tygodniu będzie @.

objawy przed @ często są oznakami ciąży(tez to gdzies wyczytalam) i pewnie niektore dziewczynki ktore zafasolkowaly potwierdza. W szczegolnosci bol sutkow, czy tez brzuszka. Jest wiele osob,ktore byly pewne,ze okres nadchodzi a jednak.... :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    No tak tylko jak przeczekać ten czas do terminu @ i nie zwariować :)

nie znam na to leku:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja probowalam "badac" szyjke. Ale darowalam sobie bo serio nie umialam rozroznic czy jest wysoki,nisko,twarda czy miekka. Codzien wydawala mi sie taka sama...
    chodzi mi kochana o sluz zeby sciagac z szyjki wtedy jest go wiecej i lepie rozpoznac . A szyjke sprawdzaj od 1 dnia jak sie @ skaczy bedziesz widziala roznice :)

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjecia nie ciekawe ale to nasza szyjka

http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    o to ja mam takie same :)pierwszy raz w tym cyklu, bo zawsze miałam te z Rossmana, tylko kurcze są póki co negatywne, a w poprzednich cyklach były pozytywne mimo to ,że owu była dopiero 5 dni po pierwszym pozytywnym. A Ty który cykl ich używasz?i jak masz pozytywny to potwierdza Ci się z owulacja wyznaczoną przez program ?mam nadzieję , że nie nakręciłam za bardzo :)

ja nie uzywalam jeszcze,ale siostra polecila mi ten:
    http://apteka-natura.eu/sklep/lhtest-owulacyjny-x-5-sztuk-p-841.html?zenid=687b78f39f3f77274f41bd3553cbe213
    są u mnie min. w Rossmanie.

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba taka równowaga musi być niestety...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...
    tez nigdy nie zrozumie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chodzi mi kochana o sluz zeby sciagac z szyjki wtedy jest go wiecej i lepie rozpoznac . A szyjke sprawdzaj od 1 dnia jak sie @ skaczy bedziesz widziala roznice :)

ok:) sprobuje tak):)

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a owulka kiedy u ciebie ?? bo u mnie chybaq dzis
    no to trzymamy kciuki za owocne serduszkowanie :)

Miska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    juz to przerabialysmy z dziewczynkami Kochana :)
    ja jak tylko o tym pomysle, to szlak mnie trafia....

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zdjecia nie ciekawe ale to nasza szyjka

http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html

juz to widzialam:) chyba z 3 razy patrzylam... :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie badam szyjki bo nie dość ze nie umiem tego rozpoznac to stwierdziłam ze nie bede sie codziennie obmacywać :) robie testy owulacyjne , badam sluz i mierze temp.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ