Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja tez obserwuje, ale dostaje kur....bo nie umiem rozroznic:/ wczoraj serduszkowalismy no i dzisiaj siusiu w wc no i tego sluzu bylo, kombinowalam,przecieralam czy rozciaga no i rozciaga ale nie wiele, nosze wkladke i na wkladce jedynie uczucie mokrosci nic wiecej..ja juz z tego nic nie kumam...
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:najlepiej jest sciagac sluz z szyjki bo yak powinnysmy sprawdzac tylko trzeba wlozyc dwa palce i sciagnac z szyjki . Ja kat sprawdzalam ale od 2 cykli daruje sobie
ja probowalam "badac" szyjke. Ale darowalam sobie bo serio nie umialam rozroznic czy jest wysoki,nisko,twarda czy miekka. Codzien wydawala mi sie taka sama... -
Ewelina23 wrote:http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-35szt-5-test-ciazowy-i3824199119.html
tych kochanaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Niby racja z nadzieją, ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że jednak w przyszłym tygodniu będzie @.
objawy przed @ często są oznakami ciąży(tez to gdzies wyczytalam) i pewnie niektore dziewczynki ktore zafasolkowaly potwierdza. W szczegolnosci bol sutkow, czy tez brzuszka. Jest wiele osob,ktore byly pewne,ze okres nadchodzi a jednak.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja probowalam "badac" szyjke. Ale darowalam sobie bo serio nie umialam rozroznic czy jest wysoki,nisko,twarda czy miekka. Codzien wydawala mi sie taka sama...
-
Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:o to ja mam takie same :)pierwszy raz w tym cyklu, bo zawsze miałam te z Rossmana, tylko kurcze są póki co negatywne, a w poprzednich cyklach były pozytywne mimo to ,że owu była dopiero 5 dni po pierwszym pozytywnym. A Ty który cykl ich używasz?i jak masz pozytywny to potwierdza Ci się z owulacja wyznaczoną przez program ?mam nadzieję , że nie nakręciłam za bardzo
ja nie uzywalam jeszcze,ale siostra polecila mi ten:
http://apteka-natura.eu/sklep/lhtest-owulacyjny-x-5-sztuk-p-841.html?zenid=687b78f39f3f77274f41bd3553cbe213
są u mnie min. w Rossmanie. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...
ja jak tylko o tym pomysle, to szlak mnie trafia....XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny