X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A w ogóle to cześć wszystkim :)
    Heja

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A u mnie nadzieja na dzidzie umiera z każdym dniem. Już czuję, że jajniki dają znać o sobie jak zazwyczaj przed okresem :(

ktora z dziewczynek napisala mi ,ze poki @ nie ma to jest nadzieja :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja tez obserwuje, ale dostaje kur....bo nie umiem rozroznic:/:/:/ wczoraj serduszkowalismy no i dzisiaj siusiu w wc no i tego sluzu bylo, kombinowalam,przecieralam czy rozciaga no i rozciaga ale nie wiele, nosze wkladke i na wkladce jedynie uczucie mokrosci nic wiecej..ja juz z tego nic nie kumam...
    najlepiej jest sciagac sluz z szyjki bo yak powinnysmy sprawdzac tylko trzeba wlozyc dwa palce i sciagnac z szyjki . Ja kat sprawdzalam ale od 2 cykli daruje sobie

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby racja z nadzieją, ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że jednak w przyszłym tygodniu będzie @.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    najlepiej jest sciagac sluz z szyjki bo yak powinnysmy sprawdzac tylko trzeba wlozyc dwa palce i sciagnac z szyjki . Ja kat sprawdzalam ale od 2 cykli daruje sobie

ja probowalam "badac" szyjke. Ale darowalam sobie bo serio nie umialam rozroznic czy jest wysoki,nisko,twarda czy miekka. Codzien wydawala mi sie taka sama...

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tylko jak przeczekać ten czas do terminu @ i nie zwariować :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-35szt-5-test-ciazowy-i3824199119.html
    tych kochana
    o to ja mam takie same :)pierwszy raz w tym cyklu, bo zawsze miałam te z Rossmana, tylko kurcze są póki co negatywne, a w poprzednich cyklach były pozytywne mimo to ,że owu była dopiero 5 dni po pierwszym pozytywnym. A Ty który cykl ich używasz?i jak masz pozytywny to potwierdza Ci się z owulacja wyznaczoną przez program ?mam nadzieję , że nie nakręciłam za bardzo :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Niby racja z nadzieją, ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że jednak w przyszłym tygodniu będzie @.

objawy przed @ często są oznakami ciąży(tez to gdzies wyczytalam) i pewnie niektore dziewczynki ktore zafasolkowaly potwierdza. W szczegolnosci bol sutkow, czy tez brzuszka. Jest wiele osob,ktore byly pewne,ze okres nadchodzi a jednak.... :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    No tak tylko jak przeczekać ten czas do terminu @ i nie zwariować :)

nie znam na to leku:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja probowalam "badac" szyjke. Ale darowalam sobie bo serio nie umialam rozroznic czy jest wysoki,nisko,twarda czy miekka. Codzien wydawala mi sie taka sama...
    chodzi mi kochana o sluz zeby sciagac z szyjki wtedy jest go wiecej i lepie rozpoznac . A szyjke sprawdzaj od 1 dnia jak sie @ skaczy bedziesz widziala roznice :)

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjecia nie ciekawe ale to nasza szyjka

http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    o to ja mam takie same :)pierwszy raz w tym cyklu, bo zawsze miałam te z Rossmana, tylko kurcze są póki co negatywne, a w poprzednich cyklach były pozytywne mimo to ,że owu była dopiero 5 dni po pierwszym pozytywnym. A Ty który cykl ich używasz?i jak masz pozytywny to potwierdza Ci się z owulacja wyznaczoną przez program ?mam nadzieję , że nie nakręciłam za bardzo :)

ja nie uzywalam jeszcze,ale siostra polecila mi ten:
    http://apteka-natura.eu/sklep/lhtest-owulacyjny-x-5-sztuk-p-841.html?zenid=687b78f39f3f77274f41bd3553cbe213
    są u mnie min. w Rossmanie.

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba taka równowaga musi być niestety...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...
    tez nigdy nie zrozumie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chodzi mi kochana o sluz zeby sciagac z szyjki wtedy jest go wiecej i lepie rozpoznac . A szyjke sprawdzaj od 1 dnia jak sie @ skaczy bedziesz widziala roznice :)

ok:) sprobuje tak):)

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a owulka kiedy u ciebie ?? bo u mnie chybaq dzis
    no to trzymamy kciuki za owocne serduszkowanie :)

Miska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    juz to przerabialysmy z dziewczynkami Kochana :)
    ja jak tylko o tym pomysle, to szlak mnie trafia....

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zdjecia nie ciekawe ale to nasza szyjka

http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html

juz to widzialam:) chyba z 3 razy patrzylam... :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie badam szyjki bo nie dość ze nie umiem tego rozpoznac to stwierdziłam ze nie bede sie codziennie obmacywać :) robie testy owulacyjne , badam sluz i mierze temp.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ