Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska0811 wrote:ja nie uzywalam jeszcze,ale siostra polecila mi ten:
http://apteka-natura.eu/sklep/lhtest-owulacyjny-x-5-sztuk-p-841.html?zenid=687b78f39f3f77274f41bd3553cbe213
są u mnie min. w Rossmanie. -
nick nieaktualnyhej dziewczyny:)
próbowałam Was kochane nadrobić ale nie ogarniam ilości stron zapisanych:)
dwa dni mnie nie bylo i nie jestem w stanie;)
Ominęło mnie coś ciekawego??
xXMoniaxX, jak twoje jajniki??? Bolą?
Ewelinka, a u Ciebie jak? Po prochach przeszło i zdaję się, że miałaś do lekarza iść?
Stardust, 200, dba, Nusia jak się czujecie??
Jackie, jak humor? Już wróciła małżeńska sielanka czy dalej "na kosie"?
Wszytkim innym ladies buziaki przesyłam:*
No i znowu dłłłuuuuugi weekend!:D:Dnatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:o to ja mam takie same :)pierwszy raz w tym cyklu, bo zawsze miałam te z Rossmana, tylko kurcze są póki co negatywne, a w poprzednich cyklach były pozytywne mimo to ,że owu była dopiero 5 dni po pierwszym pozytywnym. A Ty który cykl ich używasz?i jak masz pozytywny to potwierdza Ci się z owulacja wyznaczoną przez program ?mam nadzieję , że nie nakręciłam za bardzo
I w tamtym cyklu wyszedl mi pozytywny i na drugi dzien mialam owulke a w tym mialam dwa dni temu plus . Ale do 36 h wystepuje owulka po pozytywnym tescie .natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:ja tez obserwuje, ale dostaje kur....bo nie umiem rozroznic:/ wczoraj serduszkowalismy no i dzisiaj siusiu w wc no i tego sluzu bylo, kombinowalam,przecieralam czy rozciaga no i rozciaga ale nie wiele, nosze wkladke i na wkladce jedynie uczucie mokrosci nic wiecej..ja juz z tego nic nie kumam...
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:hej dziewczyny:)
Ewelinka, a u Ciebie jak? Po prochach przeszło i zdaję się, że miałaś do lekarza iść?
No i znowu dłłłuuuuugi weekend!:D:D
Dzis dzwonilam bo 3 i powinien z urlopu wrocic ale nie moglam sie dodzwonic jutro bede napierala od rana bo tez pracuje w soboty mam nadzieje ze wrocil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:A ja nie badam szyjki bo nie dość ze nie umiem tego rozpoznac to stwierdziłam ze nie bede sie codziennie obmacywać robie testy owulacyjne , badam sluz i mierze temp.
ja jak narazie to tylko temperaturke mierze no i obserwuje jako tako sluz.
Na poczatku dla ciekawosci zaczelam badac ta szyjke. Ale powiem Wam,ze pozniej jakos glupio sie sama ze soba czulam,ze zamykalam sie w lazience ,kiedy moj T przechadzal po pokoju, a ja sobie tam "grzebie" choc nie jestem taka osoba OH AH, ze ojeju:), to nasza natura, nic w tym dziwnego, ale nie umiem dokladnie dokonywac obserwacji i wyluzowalam ,i doszlam do wniosku,ze jak mam zajsc w ciaze to zajde:) -
00monika00 wrote:hej dziewczyny:)
i mam śluz biały , mleczny , kremowy. A jak u ciebie ?00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:hej dziewczyny:)
:* dlugi weekend i mam nadzieje,ze serduszkowy:) nie tylko dla mnie!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wczoraj wieczorem jak sobie leżałam, uśmiałam się strasznie jak sobie pomyślałam, co by pomyslał sobie ktoś obserwujący mnie z boku tzn te mierzenie temp od razu po obudzeniu, później szybka akcja przed wyjściem, żeby wpisać temp na ovu, a już nie wspomne o tym jak po cichu lece do łazienki, żeby sobie zrobić test owu w pracy
AniaR88, 00monika00, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Ja tylko nie umiem zrozumieć jednego i chba nie zrozumiem nigdy.. dlaczego te dziewczyny nie szanujące sie ... jeden numerek z facetem z dyskoteki i już jest w ciąży ... a wystarczyło tylko jeden raz... i potem dopiero wielki płacz. A my tu tak chcemy, tak sie staramy, juz na głowie stajemy i nic...
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:objawy przed @ często są oznakami ciąży(tez to gdzies wyczytalam) i pewnie niektore dziewczynki ktore zafasolkowaly potwierdza. W szczegolnosci bol sutkow, czy tez brzuszka. Jest wiele osob,ktore byly pewne,ze okres nadchodzi a jednak....
Masz rację -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny