Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:Dziewczynki usune dzisiaj ovu nie czuje sie jakos dobrze juz tu
moze za jakis czas wroce ....
zycze Wam samych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:4 cykl dopiero czasami mysle ze nie udaje sie bo na początku nie chcialam dziecka
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
dba wrote:nie dam rady nadrobić...
eh... u mnie słodko-kwaśno... Byłam dzisiaj u giny, przyjęła mnie bez rejestracji. Ogólnie powiedziała, że za wcześnie na to by wybadała ciążę, ale przepisała mi duphaston by ją podtrzymać (powiedziałam, że test pozytywny, ale mam bóle brzucha). Macica powiększona, więc powiedziała, że duża szansa iż w ciąży jestem, za 10dni mam się pojawić, wtedy będzie ciąża "wyczuwalna" i od razu daje mi l4 nie chce dziewczyn od razu zostawiać, ale nie chcę też dziecka stracić mam zakaz seksu, zakaz jedzenia surowego mięsa, zakaz dźwigania rzeczy i dziecka, w pracy mam ściemniać (w pracy będzie najtrudniej się oszczędzać). Boję się, kazała no spę brać w razie bólu. W aptece stałam w kolejce to myślałam, że zemdleję, zawroty głowy i mdłości na raz... -
stardust87 wrote:kochana, ja też takie obawy miałam. Bo też na początku nie chciałam tak szybko. z mężem się o to bardzo kłóciliśmy, nie rozmawialiśmy tygodniami. Ale jak widać, te obawy są nieuzasadnione. Nie zadręczaj się tym :*
-
Kaśka wrote:Stardust87 mam pytanko bo zerknęłam na Twój wykres i robiłaś test 12 dpo i wyszedł negatyw. Całkiem tam nic nie widziałaś czy był jakiś cień cienia jakie się czasem zdarzają??
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hejka nie wiem czy widziałaś ale chciałam się dowiedzieć czy jak robiłaś ten pierwszy test i wyszedł negatywny to całkiem nic na nim nie widziałaś czy był jakiś jak to dziewczyny piszą cień cienia??
-
nick nieaktualny