X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na jaki temat zamieniamy temat ciążowy?:)

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• jovitka Nowa

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    odchodzila i co z tego ??????
    ja tez tak pisalam bo mialam zly dzien ale to jej watek i Ona z tad nie odejdzie bo ja znajde !!!!

no nic z tego...tak jak napisałam to moje spostrzezenia.
    Zastanawia mnie po co za kazdym razem jak ma sie zly dzien pisać ze sie odchodzi, chyba tylko po to zeby zwrócić na siebie uwagę innych i łechtać swoje ego czytając wpisy typu "o nie zostań z nami, nie opuszczaj, bez ciebie bedzie nam źle.." ;) Albo się odchodzi, albo nie...
    Ale to tak jak napisałam, tylko takie moje dywagacje ;)
    Tylko zwróciłam uwage na coś, co wpada w oko bedac obserwatorem, a nie uczestnikiem rozmów.
    Wracam, do swojej pierwotnej roli ;)
    Żegnam i pozdrawiam.

czekam na <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Mój mąż mówi, że tak to jest że tylko 14latki i 15latki zachodzą w ciąże bez problemu. Niestety zawsze jest na odwrót: chcesz nie masz, nie chcesz masz.

100proc. prawdy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    wydaje mi się, że to odpowiedni wiek na dziecko. Jeśli nie ma przeszkód to dlaczego nie? Teraz dużo słyszy się o tym, ,ze mlode dziewczyny staraja sie o dziecko miesiącami i nie jedej lekarz mówił, że najlepiej żeby zachodzić do 25 roku życia (jak mojej dobrej znajomej ,która jest w moim wieku-23 lata) no szok jak mi to powiedziała...
    no zobaczymy . Ostatnio patrzylam co mi tam jedna @ w ta mi nie zaszkodzi ale przyszla swoje zrobila . Moge sobie obiecywac a @ przyjdzie swoje zrobi

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:

jakieś propozycje dziewczyny?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jovitka wrote:
    no nic z tego...tak jak napisałam to moje spostrzezenia.
    Zastanawia mnie po co za kazdym razem jak ma sie zly dzien pisać ze sie odchodzi, chyba tylko po to zeby zwrócić na siebie uwagę innych i łechtać swoje ego czytając wpisy typu "o nie zostań z nami, nie opuszczaj, bez ciebie bedzie nam źle.." ;) Albo się odchodzi, albo nie...
    Ale to tak jak napisałam, tylko takie moje dywagacje ;)
    Tylko zwróciłam uwage na coś, co wpada w oko bedac obserwatorem, a nie uczestnikiem rozmów.
    Wracam, do swojej pierwotnej roli ;)
    Żegnam i pozdrawiam.
    Wiesz to twoje zdanie . Czytajac forum a nie udzielajac sie nie znajac kogos takich rzeczy sie nie pisze . ona jest z nami od poczatku . Ja tez tak pisalam i co sadzisz ze chcialam zwrocic na siebie uwage ??
    Jesli tak myslalas jestes w bledzie .
    nie lubie zwracac na siebie uwagi .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    na byle jaki :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy inny lepszy, niż dołowanie się;) Muszę zmykać, w wolnej chwili zagląne. Buzki dla Was kochane i myślimy pozytywnie:)

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wam, mam nadzieje ze dzis jestem widoczna ;)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    na byle jaki :)
    łooooj, teraz znalezc taki :)))

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudy są... skończyłam sprzątać, zrobiłam sobie obiadek, jeszcze nie ma 17 i nie wiem co tu robić..Moje Kochanie jutro będzie-dziś sama.obejrzałabym jakiś fajny film, może ktoś coś poleci?? W TV oczywiscie nic nie ma!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 16:38

• Griszanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak kochana dobrze :)
    Wiesz ja wiem ze jest duzo dziewczyn ktore staraja sie nawet 6 lat to ja w porownaniu do nic jest nic . Ale dla mnie samej jest to wiecznosc
    Ewelina wlasnie traktowanie tego w kategoriach, ze w tym miesiacu musi sie udac moze powdowac taka spinke. Trzeba sobie dac czas, choc niewielka perspektywe, np pol roku, a w miedzy czasie np.robic badania i sie strac dalej, dzieki temu ewentualna porazka tak nie boli ;)Skad to wiem, z wlasnego doswiadczenia. Przechodzilam nawet zalamanie, szukalam pomocy u psychiatry i psychologa, teraz jest mi lzej. W zasadzie ten cykl otwiera moj 5 rok staran o dzidziusia, a czuje wiekszy luz i komfort psychiczny anizeli po kilku miesiacach staran i pozniej.

Miska0811 lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Hejunia :)
    No a umiesz byc niewidoczna ??? Ja bylam wczoraj niewidoczna ale jak to zrobilam niewiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hejunia :)
    No a umiesz byc niewidoczna ??? Ja bylam wczoraj niewidoczna ale jak to zrobilam niewiem :D

jak to niewidoczna??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

o hej, wczesniej nie widziałam Twojego wpisu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Ewelina wlasnie traktowanie tego w kategoriach, ze w tym miesiacu musi sie udac moze powdowac taka spinke. Trzeba sobie dac czas, choc niewielka perspektywe, np pol roku, a w miedzy czasie np.robic badania i sie strac dalej, dzieki temu ewentualna porazka tak nie boli ;)Skad to wiem, z wlasnego doswiadczenia. Przechodzilam nawet zalamanie, szukalam pomocy u psychiatry i psychologa, teraz jest mi lzej. W zasadzie ten cykl otwiera moj 5 rok staran o dzidziusia, a czuje wiekszy luz i komfort psychiczny anizeli po kilku miesiacach staran i pozniej.
    robilam kochana badania . Wszystko robilam . Wiem ze trzeba dac sobie czas , ale jeszcze az pol roku to dla mnie dlugo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    jak to niewidoczna??
    no niewiem jak to zrobilam wczoraj . Chwile bylam widoczna a pozniej juz nie . Ale to nic juz sie przyzwyczailam

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam kochane za wsparcie . <3

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dziekuje Wam kochane za wsparcie . <3

przytulam

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wczoraj to z 4 razy do Was zagadywalam nawet jak komus odpisalam na jakies pytanie i zero odzewu bylo, a wiec stwierdzilam ze chyba mnie nie widac i poszlam ;)

Jackie lubi tę wiadomość

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ