Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:odchodzila i co z tego ??????
ja tez tak pisalam bo mialam zly dzien ale to jej watek i Ona z tad nie odejdzie bo ja znajde !!!!
no nic z tego...tak jak napisałam to moje spostrzezenia.
Zastanawia mnie po co za kazdym razem jak ma sie zly dzien pisać ze sie odchodzi, chyba tylko po to zeby zwrócić na siebie uwagę innych i łechtać swoje ego czytając wpisy typu "o nie zostań z nami, nie opuszczaj, bez ciebie bedzie nam źle.." Albo się odchodzi, albo nie...
Ale to tak jak napisałam, tylko takie moje dywagacje
Tylko zwróciłam uwage na coś, co wpada w oko bedac obserwatorem, a nie uczestnikiem rozmów.
Wracam, do swojej pierwotnej roli
Żegnam i pozdrawiam.czekam na -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:wydaje mi się, że to odpowiedni wiek na dziecko. Jeśli nie ma przeszkód to dlaczego nie? Teraz dużo słyszy się o tym, ,ze mlode dziewczyny staraja sie o dziecko miesiącami i nie jedej lekarz mówił, że najlepiej żeby zachodzić do 25 roku życia (jak mojej dobrej znajomej ,która jest w moim wieku-23 lata) no szok jak mi to powiedziała...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjovitka wrote:no nic z tego...tak jak napisałam to moje spostrzezenia.
Zastanawia mnie po co za kazdym razem jak ma sie zly dzien pisać ze sie odchodzi, chyba tylko po to zeby zwrócić na siebie uwagę innych i łechtać swoje ego czytając wpisy typu "o nie zostań z nami, nie opuszczaj, bez ciebie bedzie nam źle.." Albo się odchodzi, albo nie...
Ale to tak jak napisałam, tylko takie moje dywagacje
Tylko zwróciłam uwage na coś, co wpada w oko bedac obserwatorem, a nie uczestnikiem rozmów.
Wracam, do swojej pierwotnej roli
Żegnam i pozdrawiam.
Jesli tak myslalas jestes w bledzie .
nie lubie zwracac na siebie uwagi .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynudy są... skończyłam sprzątać, zrobiłam sobie obiadek, jeszcze nie ma 17 i nie wiem co tu robić..Moje Kochanie jutro będzie-dziś sama.obejrzałabym jakiś fajny film, może ktoś coś poleci?? W TV oczywiscie nic nie ma!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 16:38
-
Ewelina23 wrote:tak kochana dobrze
Wiesz ja wiem ze jest duzo dziewczyn ktore staraja sie nawet 6 lat to ja w porownaniu do nic jest nic . Ale dla mnie samej jest to wiecznosc
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGriszanka wrote:Ewelina wlasnie traktowanie tego w kategoriach, ze w tym miesiacu musi sie udac moze powdowac taka spinke. Trzeba sobie dac czas, choc niewielka perspektywe, np pol roku, a w miedzy czasie np.robic badania i sie strac dalej, dzieki temu ewentualna porazka tak nie boli ;)Skad to wiem, z wlasnego doswiadczenia. Przechodzilam nawet zalamanie, szukalam pomocy u psychiatry i psychologa, teraz jest mi lzej. W zasadzie ten cykl otwiera moj 5 rok staran o dzidziusia, a czuje wiekszy luz i komfort psychiczny anizeli po kilku miesiacach staran i pozniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny