Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze jedno skontrolujcie sobie poziom wit D3, u wiekszosci bedzie duzy niedobor. U mnie stwierdzono ciezki niedobor i od ponad roku lykam kropelki Vigantol.
Przepraszam, ze sie tak wymadrzam, ale u mnie wykryto mnustwo problemow i nieco czytalam o tym o tamtym (sprawdzalam tez to co mowi mi moj lekarz), ale po 4 latach staran, to mozna sie doktoryzowac w temacie, a i tak wciaz mozna dowiedziec sie czegos nowego, a przy mojej dociekliwej naturze to norma. -
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:jestes tu nowa wiec skad masz taka pewnosc i oceniasz moja osobe nic o niej nie wiedzac?
Jestem nowa jako "ujawniona", natomiast forum śledzę od bardzo dawna, na Twoim też często goszczę, bo mozna dowiedzieć sie tu wielu ciekawych rzeczy od dziewczyn. W zwiazku z tym jestem na bieząco i widziałm twoje wczesniejsze wpisy, nie znam cie i nie oceniam, ale chyba nie zaprzeczysz, ze juz "odchodziłas" z forum, bo poirytowało cie to ze nikt nie zwrócił uwagi na twoje powitania i wpisy a mimo to dalej tu jestes...i mimo dzisiejszej zapowiedzi opuszczenia forum tez dalej piszesz, wiec to takie moje zpostrzezenie, ze tylko tak straszyszFasolowamama lubi tę wiadomość
czekam na -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGriszanka wrote:W jakim tempie namnazaja sie tu strony, przepraszam nie bede odwolywac sie do wpisow i z gory przepraszam za przekrecanie, czy mylenie pseudonimow
Ewelina - masz brac CLO az do momentu, az do osiagniecia sukcesu? Poczytaj sobie na temat CLO, po pol roku powinno sie zrobic przerwe, bo i inaczej moze miec bardzo zly wplyw na zdrowie. Mozna sie dalej stymulowac, ale nalezy zmienic lek - chyba na gonodotropiny (albo cos takiego)
Przewijal sie temat badania nasienia. My otrzymalismy zalecenie od gina, zadnego skierowania, robilismy badania w klinice, w ktorej sie leczymy. Musielismy sie umowic na konkretny dzien i godzine, zeby material za dlugo nie czekal, wiec osoba od preparatyki musi byc dyspozycyjna od razu Moj oddawal material na miejscu, mozna tez dowiesc, ale to ryzykowne, ze przez to wyniki beda zaburzone. My placilismy za zwykle badania 50 zl, z posiewem i morfologia 150 zl. I z wynikami udalismy sie do gina, jak sa bardzo zle, to przewaznie trzeba sie udac do androloga.
Co do tematu, ze facet jest struty w oczekiwaniu na wyniki badania. Mezowi nieco brakuje pewnosci siebie i musisz go po prostu podbudowac. Moj jak otrzymal wyniki, to dwa tygodnie sie meczyl, upijal i uzalal nad soba. W koncu zaciagnelam go do mojego gina (tez jest facetem) i to byl strzal w dziesiatke. Powiedzial mu co i jak, poopowiadal co moze byc przyczyna i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki wrocil moj kochany. Dziwne to, bo od tego czasu razem ze mna chodzi na wizyty, co wczesniej wywolywalo u niego ogromne skrepowanie.
Diewczyny z calego serca Wam kibicuje.
Acha jak wyniki nie wyszlyby za dobre, to warto zrobic wymazy w kierunku chlamydii, ureaplasmy i mykoplasmy,one bardzo pogarszaja wyniki nasienia. Wymazy pobieraja przewaznie od kobiety, bo w razie czego nisicielami sa oboje partnerow. Jak jest ktoras z infekcji to 6-10 tygodni leczenia antybiotykami i nasienie potrafi sie poprawic nawet 2-3 krotnie.
Zaciskam za Was mocno kciuki i kibicuje
no pol roku jak bym miala jeszcze czekac to mnie szlak jasny trafi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjovitka wrote:Jestem nowa jako "ujawniona", natomiast forum śledzę od bardzo dawna, na Twoim też często goszczę, bo mozna dowiedzieć sie tu wielu ciekawych rzeczy od dziewczyn. W zwiazku z tym jestem na bieząco i widziałm twoje wczesniejsze wpisy, nie znam cie i nie oceniam, ale chyba nie zaprzeczysz, ze juz "odchodziłas" z forum, bo poirytowało cie to ze nikt nie zwrócił uwagi na twoje powitania i wpisy a mimo to dalej tu jestes...i mimo dzisiejszej zapowiedzi opuszczenia forum tez dalej piszesz, wiec to takie moje zpostrzezenie, ze tylko tak straszysz
ja tez tak pisalam bo mialam zly dzien ale to jej watek i Ona z tad nie odejdzie bo ja znajde !!!!AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:Kochane, wszystkim nam się uda.. musimy w to wierzyc... Wszystkie będziemy mogly chwalić się zdjątkami:)
Uda się uda, się uda!!!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:pewnie ze sie uda . Ale rok juz zlecial i nic jak dla mnie to juz dlugo
Kochana ja podziwiam, ze tyle mozna w ogole wytrzymac i byc cierpliwym ( u nas dopiero 3 mc starań...)i troszkę martwię i jest we mnie lęk i wiele pytań kiedy, czy uda sie niedługo, czy to dopiero początek? Ale staram się nie myśleć źle... -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:odchodzila i co z tego ??????
ja tez tak pisalam bo mialam zly dzien ale to jej watek i Ona z tad nie odejdzie bo ja znajde !!!!Miska0811, Ewelina23, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Kochana ja podziwiam, ze tyle mozna w ogole wytrzymac i byc cierpliwym ( u nas dopiero 3 mc starań...)i troszkę martwię i jest we mnie lęk i wiele pytań kiedy, czy uda sie niedługo, czy to dopiero początek? Ale staram się nie myśleć źle...
-
AniaR88 wrote:ja jestem caly czas tylko nie moglam pisac bo mialam rece zajete. teraz tez biegne myc glowe i do apteki zanim mi ja zamkną
Oj zabiegana widzę Ja ostatni dzień urlop, więc korzystam i odpoczywam:)Szczerze liczyłam, że prosto z urlopu wyląduje na L4 ciążowe, bo mam pracę taką a nie inną. No, ale nie tym razem:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny