X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    To ja mam 156 :P hihi a mój A. 180 więc ja mogę sobie pozwolić na duże szpilki :) a też o takiej sukni marzę . Piękna jest . A jak nie o takiej to żeby była z gorsetem i szeroki dół :)
    Justysia będzie dobrze zobaczysz :*
    Ewelinka zrób też dla mnie :P
    Stardust no masz szczęście ze jesteś w ciąży bo również bym walczyła ale tak to ci odstąpię :)
    ahahaha, dzięki :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a mi to same ładnie odpadały jak ktoś nadepnął i nawet widac nie było, bo ona z takich kwadracików tiulowych była zrobiona więc jak kilka odpadło to nikt nie zauważył... :)

u mnie to niestety były długie wiec jak bym nie obcieła to bym chodzić nie mogła, u mnie tez nie było widać że kilku nie ma :)

preg.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tez tak mysle i Mirek mowi mi kup jakie chcesz, ale przykro mi sie robi jak ktos mowi ze on jest maly (183 cm) W moim zyciu jest kilka zasad a najwazniejsza jak na razie to "TYLKO JA MOGE OBRAZAC MOJEGO MEZA" :D:D:D wiec mnie to denerwuje jak ktos go obraza :P
    bardzo dobra zasada. Ja też taką wyznaję, murem za mężem stanę :)

Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no da sie trafic . Tu wogole sa tanie ubrania i buty ale najlepsze sa promocje hehe.
    Przyklad na Piotrka kurtce zaplacilismy przed swietami 60 euro gdzie w centrum taka sama kosztowala 50 euro . Poszlismy po swietach a tam napisane promocja 39 euro z 74 euro . Jak placilismy za nia 60

no troche musieli podnieść że niby była taka droga i wtedy to inaczej wygląda jak jest przeceniona prawie o połowe

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina bo oni takie promocje robią :/ zawyżają cenę z przed promocji na większa żeby większa różnica była

Ania na pewno niedługo będziesz jak każda z nas :*
    Stardust ależ proszę :)
    Kochane musimy zawsze być za naszymi Skarbami choćby nie wiem co :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:27

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    bardzo dobra zasada. Ja też taką wyznaję, murem za mężem stanę :)

i ja w każdej sytuacji :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a opowiadalam Wam sukienke mojej sukienki slubnej juz?? :P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    No wiecie teraz nie moge sie denerwowac w koncu niedlugo na pewno bede mamusia :D:P

dokładnie a ja tu chce ciocią zostać jak najszbciej :)

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a opowiadalam Wam sukienke mojej sukienki slubnej juz?? :P

chyba nie ja nie kojarze

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no troche musieli podnieść że niby była taka droga i wtedy to inaczej wygląda jak jest przeceniona prawie o połowe
    nom hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie kojarzę ale może jak mnie na forum jeszcze nie było ale nie wiem . Kochane ja uciekam na chwilkę bo do sklepu z moim jedziemy . Piszcie jak najmniej żebym was dogoniła :P zaraz będę :) o ile mnie chcecie ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ewelina bo oni takie promocje robią :/ zawyżają cenę z przed promocji na większa żeby większa różnica była

Ania na pewno niedługo będziesz jak każda z nas :*
    Stardust ależ proszę :)
    Kochane musimy zawsze być za naszymi Skarbami choćby nie wiem co :)
    no akurat te buty tyle kosztowaly bo je wczesniej widzialam .
    A kieckie kupilam za 33 euro z 75 euro
    no ale nie ma co porownywac cen do polski bo tu sie nie przelicza

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy odbieralam sukienke z salonu to babka mi mowila zeby juz nie mierzyla bo sie zemnie itp wiec powiesilam na szafie i wisiala tak sobie nieruszana. W dniu slubu ubierałam sie pomagala mi mama i siostry a tu zamek sie nie chcail zasunąć.... no to zaczeły szarpac raz jedna raz druga.... no i prach!!!! pekł zamek do połowy sie rozjechal.... Mirek dzwonil ze juz jedzi a ja nie mam w czym do slubu isc... Pozszywala mama na mnie ta sukienke i trzymalo sie jakos. Moja siostra do torebki igle z nitka wziela i mialysmy szyc jak penie jeszcze :D Mama tak zaszyla ze cala noc sie trzymalo ale babe z salonu chcialam zabic bo wiedziala ze zamek sie zacina...

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tez nie kojarze

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Też nie kojarzę ale może jak mnie na forum jeszcze nie było ale nie wiem . Kochane ja uciekam na chwilkę bo do sklepu z moim jedziemy . Piszcie jak najmniej żebym was dogoniła :P zaraz będę :) o ile mnie chcecie ;P

chcemy chcemy wracaj szybko :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukienke mam jeszcze w szafie nie wyprana ani nie wymieniony zamek tak juz ponad 7 miesiecy. ide ja przymierzyc zeby zobaczyc ile przytylam :D

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kiedy odbieralam sukienke z salonu to babka mi mowila zeby juz nie mierzyla bo sie zemnie itp wiec powiesilam na szafie i wisiala tak sobie nieruszana. W dniu slubu ubierałam sie pomagala mi mama i siostry a tu zamek sie nie chcail zasunąć.... no to zaczeły szarpac raz jedna raz druga.... no i prach!!!! pekł zamek do połowy sie rozjechal.... Mirek dzwonil ze juz jedzi a ja nie mam w czym do slubu isc... Pozszywala mama na mnie ta sukienke i trzymalo sie jakos. Moja siostra do torebki igle z nitka wziela i mialysmy szyc jak penie jeszcze :D Mama tak zaszyla ze cala noc sie trzymalo ale babe z salonu chcialam zabic bo wiedziala ze zamek sie zacina...
    u mnie dzień przed ślubem też wymieniali zamki, bo się popsuły 2 :P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

o kurcze kochana to miałaś przygody ale najważniejsze ze mama dobrze zszyła i ze wytrzymała całą noc :)

preg.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    sukienke mam jeszcze w szafie nie wyprana ani nie wymieniony zamek tak juz ponad 7 miesiecy. ide ja przymierzyc zeby zobaczyc ile przytylam :D
    ja mojej nie ruszam, bo wiem, że bym nie weszła w nią.. tym bardziej, że do ślubu bardzo schudłam.. a przez 1,5 roku małżeństwa nieźle sobie odpuściłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:38

AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

moja tez nieprana wisi sobie w szafie od września 2012 roku :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ