X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    To ja mam 156 :P hihi a mój A. 180 więc ja mogę sobie pozwolić na duże szpilki :) a też o takiej sukni marzę . Piękna jest . A jak nie o takiej to żeby była z gorsetem i szeroki dół :)
    Justysia będzie dobrze zobaczysz :*
    Ewelinka zrób też dla mnie :P
    Stardust no masz szczęście ze jesteś w ciąży bo również bym walczyła ale tak to ci odstąpię :)
    ahahaha, dzięki :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a mi to same ładnie odpadały jak ktoś nadepnął i nawet widac nie było, bo ona z takich kwadracików tiulowych była zrobiona więc jak kilka odpadło to nikt nie zauważył... :)

u mnie to niestety były długie wiec jak bym nie obcieła to bym chodzić nie mogła, u mnie tez nie było widać że kilku nie ma :)

age.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tez tak mysle i Mirek mowi mi kup jakie chcesz, ale przykro mi sie robi jak ktos mowi ze on jest maly (183 cm) W moim zyciu jest kilka zasad a najwazniejsza jak na razie to "TYLKO JA MOGE OBRAZAC MOJEGO MEZA" :D:D:D wiec mnie to denerwuje jak ktos go obraza :P
    bardzo dobra zasada. Ja też taką wyznaję, murem za mężem stanę :)

Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no da sie trafic . Tu wogole sa tanie ubrania i buty ale najlepsze sa promocje hehe.
    Przyklad na Piotrka kurtce zaplacilismy przed swietami 60 euro gdzie w centrum taka sama kosztowala 50 euro . Poszlismy po swietach a tam napisane promocja 39 euro z 74 euro . Jak placilismy za nia 60

no troche musieli podnieść że niby była taka droga i wtedy to inaczej wygląda jak jest przeceniona prawie o połowe

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina bo oni takie promocje robią :/ zawyżają cenę z przed promocji na większa żeby większa różnica była

Ania na pewno niedługo będziesz jak każda z nas :*
    Stardust ależ proszę :)
    Kochane musimy zawsze być za naszymi Skarbami choćby nie wiem co :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:27

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    bardzo dobra zasada. Ja też taką wyznaję, murem za mężem stanę :)

i ja w każdej sytuacji :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a opowiadalam Wam sukienke mojej sukienki slubnej juz?? :P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    No wiecie teraz nie moge sie denerwowac w koncu niedlugo na pewno bede mamusia :D:P

dokładnie a ja tu chce ciocią zostać jak najszbciej :)

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a opowiadalam Wam sukienke mojej sukienki slubnej juz?? :P

chyba nie ja nie kojarze

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no troche musieli podnieść że niby była taka droga i wtedy to inaczej wygląda jak jest przeceniona prawie o połowe
    nom hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie kojarzę ale może jak mnie na forum jeszcze nie było ale nie wiem . Kochane ja uciekam na chwilkę bo do sklepu z moim jedziemy . Piszcie jak najmniej żebym was dogoniła :P zaraz będę :) o ile mnie chcecie ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ewelina bo oni takie promocje robią :/ zawyżają cenę z przed promocji na większa żeby większa różnica była

Ania na pewno niedługo będziesz jak każda z nas :*
    Stardust ależ proszę :)
    Kochane musimy zawsze być za naszymi Skarbami choćby nie wiem co :)
    no akurat te buty tyle kosztowaly bo je wczesniej widzialam .
    A kieckie kupilam za 33 euro z 75 euro
    no ale nie ma co porownywac cen do polski bo tu sie nie przelicza

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy odbieralam sukienke z salonu to babka mi mowila zeby juz nie mierzyla bo sie zemnie itp wiec powiesilam na szafie i wisiala tak sobie nieruszana. W dniu slubu ubierałam sie pomagala mi mama i siostry a tu zamek sie nie chcail zasunąć.... no to zaczeły szarpac raz jedna raz druga.... no i prach!!!! pekł zamek do połowy sie rozjechal.... Mirek dzwonil ze juz jedzi a ja nie mam w czym do slubu isc... Pozszywala mama na mnie ta sukienke i trzymalo sie jakos. Moja siostra do torebki igle z nitka wziela i mialysmy szyc jak penie jeszcze :D Mama tak zaszyla ze cala noc sie trzymalo ale babe z salonu chcialam zabic bo wiedziala ze zamek sie zacina...

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tez nie kojarze

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Też nie kojarzę ale może jak mnie na forum jeszcze nie było ale nie wiem . Kochane ja uciekam na chwilkę bo do sklepu z moim jedziemy . Piszcie jak najmniej żebym was dogoniła :P zaraz będę :) o ile mnie chcecie ;P

chcemy chcemy wracaj szybko :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukienke mam jeszcze w szafie nie wyprana ani nie wymieniony zamek tak juz ponad 7 miesiecy. ide ja przymierzyc zeby zobaczyc ile przytylam :D

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kiedy odbieralam sukienke z salonu to babka mi mowila zeby juz nie mierzyla bo sie zemnie itp wiec powiesilam na szafie i wisiala tak sobie nieruszana. W dniu slubu ubierałam sie pomagala mi mama i siostry a tu zamek sie nie chcail zasunąć.... no to zaczeły szarpac raz jedna raz druga.... no i prach!!!! pekł zamek do połowy sie rozjechal.... Mirek dzwonil ze juz jedzi a ja nie mam w czym do slubu isc... Pozszywala mama na mnie ta sukienke i trzymalo sie jakos. Moja siostra do torebki igle z nitka wziela i mialysmy szyc jak penie jeszcze :D Mama tak zaszyla ze cala noc sie trzymalo ale babe z salonu chcialam zabic bo wiedziala ze zamek sie zacina...
    u mnie dzień przed ślubem też wymieniali zamki, bo się popsuły 2 :P

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

o kurcze kochana to miałaś przygody ale najważniejsze ze mama dobrze zszyła i ze wytrzymała całą noc :)

age.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    sukienke mam jeszcze w szafie nie wyprana ani nie wymieniony zamek tak juz ponad 7 miesiecy. ide ja przymierzyc zeby zobaczyc ile przytylam :D
    ja mojej nie ruszam, bo wiem, że bym nie weszła w nią.. tym bardziej, że do ślubu bardzo schudłam.. a przez 1,5 roku małżeństwa nieźle sobie odpuściłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:38

AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

moja tez nieprana wisi sobie w szafie od września 2012 roku :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ