X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku oj ty pijacku :* Też tak pije sobie to winko codzienne :P a mój to już tak patrzy na mnie jak nie wiem hihi

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Kathia (chyba taki masz pseudonim, jak nie to przepraszam), odnosnie poprawy ilosci i jakoscj nasienia znalazlam bardzo fajny portal, gdzie dziewczyna zebrala do kupy wchyba wzystkie metody na poprawe nasienia.
    http://ww2.cudownytata.pl/index.php/nasza-historia
    Sauna nie jest wskazana dla mezczyzn starajacych sie o dziecko. Jak ogrzewa cale cialo, to w jadrach tez podnosi sie temp i zabija plemniki, wiec powinien sobie dac z tym spokoj.
    Idz do gina i popros zeby pobral Ci wymazy na chlamydie, ureaplasme i mykoplasme, latwiej jest pobrac od kobiety, a jak ty bedziesz miala ktoras, to mezus tez. Sa to schorzenia, ktore maja fatalny wplyw na ilosc i jakosc nasienia. My mielismy ureaplasme, zrobili nam od razu antybiogram i leczylismy ja ok.6 tygodni antybiotykami oboje, potem jeszcze abstynencja przez kolejne 2 miesiace i kontrolne wymazy, czy udalo sie wyleczyc. W miedzy czasie kupilam mezowi androvit i odnotowalismy 4-ro krotna poprawe ilosci :D
    Wiec kochana walczcie o poprawe nasionek i sie uda. W koncu endometrioze najlepiej leczyc ciaza ;)

Griszanka, ale mnie teraz podnioslas na duchu :) dziekuje cie bardzo za te informacje. Zaraz przeczytam ten artykul.
    A co do sauny no to masz racje, juz sie dzis juz naczytalismy ze szkodzi nasieniu. a takze na temat witaminek dla meza wiem juz cos wiecej :) i kupilismy w aptece wszystkie najpotrzebniejsze suplementy i zdrowa zywnosc itd.

jesli chodzi to te wymazy to bardzo dziekuje za wskazowke.. 09.01. mam wizyte u gina wiec sie o to zapytam.

stardust87 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore clo, pregnyl i duphaston Jacke jakbys miala jakies pyt.pisz:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mnie cos rozklada bo juz zakatarzona siedze i kicham co chwila

• karmelek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Karmelku oj ty pijacku :* Też tak pije sobie to winko codzienne :P a mój to już tak patrzy na mnie jak nie wiem hihi
    landrynka oj ja codziennie nie pije :-). ostatni raz w sylwestra :-). i dopiero dzisiaj planuje :-) ale przyznaje w świeta trzy dni pod rząd piłam jak mi negatywny test wyszedł, ale to max dwa kieliszki :-)

jeszcze was snie nadrobilam :-). bo czytałam co sie stało na tamtym wątku..
    wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...

Ewelina23, Landrynka, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj kochana zrób sobie gorącej herbatki z cytrynką :* i zdrowiej :*
    Mój też przed chwilą kichał to chyba z 10 razy pod rząd :P Non jak zacznie to nie ma końca :P
    Karmelku ja to po lampce pije :)
    a co do tamtego wątku to widzisz dość że wiekowo ta osoba do niego nie pasowała co sama powiedziała że jest o wiele starsza to jeszcze się wtrąca . I o takie coś osoby odchodzą od nas ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    landrynka oj ja codziennie nie pije :-). ostatni raz w sylwestra :-). i dopiero dzisiaj planuje :-) ale przyznaje w świeta trzy dni pod rząd piłam jak mi negatywny test wyszedł, ale to max dwa kieliszki :-)

wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...
    Ja Ci sie zaraz obraze !!! <3
    A kochana wpada z nienacka i wymondza sie no ale widocznie nie wie co to wsparcie :O

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd się tacy ludzie biorą to ja nie wiem. Byle tylko szumu narobić . A potem ta osoba sobie pisze w innych tematach a ta co została obrażona odchodzi

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko jak szybko wstalam tak szybko usiadlam tak mnie jajor prawy zakol :/

• karmelek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra uciekam się szykować :-).
    obiecuje że jutro poświęce wam więcej czasu :*

owocnych nocek :* <3

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chyba mnie cos rozklada bo juz zakatarzona siedze i kicham co chwila

kochana zrób sobie herbatke z miodem i cytryną :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

No niestety czasem są tacy ludzie co na watek zajrzą, szumu kłótni narobią i humor tylko popsują ale dziewczynki nie ma co sie takimi osobami przejmować my jestesmy tu silne babki wiec nie pozwolimy sobie pluć w twarz :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Kasiula to samo Ewelinie powiedziałam :P

zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    dobra uciekam się szykować :-).
    obiecuje że jutro poświęce wam więcej czasu :*

owocnych nocek :* <3
    buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana zrób sobie herbatke z miodem i cytryną :)
    nienawidze miodu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52
    super :)
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1592&%3CosCsid%3E

ten tez fajowy

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

a może nie doczytałam bo tak na chwile wpadłam :) kochane pije winko :) wózek fajny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:57

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nienawidze miodu :/

a no to bez miodu :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a no to bez miodu :)
    narobilas miochoty na wino :))
    Ale musze sie smakiem obyc bo nie mam a nie chce mi sie isc do sklepu zrobie herbate :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    narobilas miochoty na wino :))
    Ale musze sie smakiem obyc bo nie mam a nie chce mi sie isc do sklepu zrobie herbate :)

no kochana to zrób herbatke jak winka nie ma mi mąż spuścił naszego domowego :)

preg.png
‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ