X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku oj ty pijacku :* Też tak pije sobie to winko codzienne :P a mój to już tak patrzy na mnie jak nie wiem hihi

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Kathia (chyba taki masz pseudonim, jak nie to przepraszam), odnosnie poprawy ilosci i jakoscj nasienia znalazlam bardzo fajny portal, gdzie dziewczyna zebrala do kupy wchyba wzystkie metody na poprawe nasienia.
    http://ww2.cudownytata.pl/index.php/nasza-historia
    Sauna nie jest wskazana dla mezczyzn starajacych sie o dziecko. Jak ogrzewa cale cialo, to w jadrach tez podnosi sie temp i zabija plemniki, wiec powinien sobie dac z tym spokoj.
    Idz do gina i popros zeby pobral Ci wymazy na chlamydie, ureaplasme i mykoplasme, latwiej jest pobrac od kobiety, a jak ty bedziesz miala ktoras, to mezus tez. Sa to schorzenia, ktore maja fatalny wplyw na ilosc i jakosc nasienia. My mielismy ureaplasme, zrobili nam od razu antybiogram i leczylismy ja ok.6 tygodni antybiotykami oboje, potem jeszcze abstynencja przez kolejne 2 miesiace i kontrolne wymazy, czy udalo sie wyleczyc. W miedzy czasie kupilam mezowi androvit i odnotowalismy 4-ro krotna poprawe ilosci :D
    Wiec kochana walczcie o poprawe nasionek i sie uda. W koncu endometrioze najlepiej leczyc ciaza ;)

Griszanka, ale mnie teraz podnioslas na duchu :) dziekuje cie bardzo za te informacje. Zaraz przeczytam ten artykul.
    A co do sauny no to masz racje, juz sie dzis juz naczytalismy ze szkodzi nasieniu. a takze na temat witaminek dla meza wiem juz cos wiecej :) i kupilismy w aptece wszystkie najpotrzebniejsze suplementy i zdrowa zywnosc itd.

jesli chodzi to te wymazy to bardzo dziekuje za wskazowke.. 09.01. mam wizyte u gina wiec sie o to zapytam.

stardust87 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore clo, pregnyl i duphaston Jacke jakbys miala jakies pyt.pisz:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mnie cos rozklada bo juz zakatarzona siedze i kicham co chwila

• karmelek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Karmelku oj ty pijacku :* Też tak pije sobie to winko codzienne :P a mój to już tak patrzy na mnie jak nie wiem hihi
    landrynka oj ja codziennie nie pije :-). ostatni raz w sylwestra :-). i dopiero dzisiaj planuje :-) ale przyznaje w świeta trzy dni pod rząd piłam jak mi negatywny test wyszedł, ale to max dwa kieliszki :-)

jeszcze was snie nadrobilam :-). bo czytałam co sie stało na tamtym wątku..
    wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...

Ewelina23, Landrynka, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj kochana zrób sobie gorącej herbatki z cytrynką :* i zdrowiej :*
    Mój też przed chwilą kichał to chyba z 10 razy pod rząd :P Non jak zacznie to nie ma końca :P
    Karmelku ja to po lampce pije :)
    a co do tamtego wątku to widzisz dość że wiekowo ta osoba do niego nie pasowała co sama powiedziała że jest o wiele starsza to jeszcze się wtrąca . I o takie coś osoby odchodzą od nas ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    landrynka oj ja codziennie nie pije :-). ostatni raz w sylwestra :-). i dopiero dzisiaj planuje :-) ale przyznaje w świeta trzy dni pod rząd piłam jak mi negatywny test wyszedł, ale to max dwa kieliszki :-)

wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...
    Ja Ci sie zaraz obraze !!! <3
    A kochana wpada z nienacka i wymondza sie no ale widocznie nie wie co to wsparcie :O

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd się tacy ludzie biorą to ja nie wiem. Byle tylko szumu narobić . A potem ta osoba sobie pisze w innych tematach a ta co została obrażona odchodzi

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko jak szybko wstalam tak szybko usiadlam tak mnie jajor prawy zakol :/

• karmelek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra uciekam się szykować :-).
    obiecuje że jutro poświęce wam więcej czasu :*

owocnych nocek :* <3

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chyba mnie cos rozklada bo juz zakatarzona siedze i kicham co chwila

kochana zrób sobie herbatke z miodem i cytryną :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

No niestety czasem są tacy ludzie co na watek zajrzą, szumu kłótni narobią i humor tylko popsują ale dziewczynki nie ma co sie takimi osobami przejmować my jestesmy tu silne babki wiec nie pozwolimy sobie pluć w twarz :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Kasiula to samo Ewelinie powiedziałam :P

zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    dobra uciekam się szykować :-).
    obiecuje że jutro poświęce wam więcej czasu :*

owocnych nocek :* <3
    buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana zrób sobie herbatke z miodem i cytryną :)
    nienawidze miodu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52
    super :)
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1592&%3CosCsid%3E

ten tez fajowy

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

a może nie doczytałam bo tak na chwile wpadłam :) kochane pije winko :) wózek fajny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:57

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nienawidze miodu :/

a no to bez miodu :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a no to bez miodu :)
    narobilas miochoty na wino :))
    Ale musze sie smakiem obyc bo nie mam a nie chce mi sie isc do sklepu zrobie herbate :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    narobilas miochoty na wino :))
    Ale musze sie smakiem obyc bo nie mam a nie chce mi sie isc do sklepu zrobie herbate :)

no kochana to zrób herbatke jak winka nie ma mi mąż spuścił naszego domowego :)

age.png
‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ