Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Griszanka wrote:Kathia (chyba taki masz pseudonim, jak nie to przepraszam), odnosnie poprawy ilosci i jakoscj nasienia znalazlam bardzo fajny portal, gdzie dziewczyna zebrala do kupy wchyba wzystkie metody na poprawe nasienia.
http://ww2.cudownytata.pl/index.php/nasza-historia
Sauna nie jest wskazana dla mezczyzn starajacych sie o dziecko. Jak ogrzewa cale cialo, to w jadrach tez podnosi sie temp i zabija plemniki, wiec powinien sobie dac z tym spokoj.
Idz do gina i popros zeby pobral Ci wymazy na chlamydie, ureaplasme i mykoplasme, latwiej jest pobrac od kobiety, a jak ty bedziesz miala ktoras, to mezus tez. Sa to schorzenia, ktore maja fatalny wplyw na ilosc i jakosc nasienia. My mielismy ureaplasme, zrobili nam od razu antybiogram i leczylismy ja ok.6 tygodni antybiotykami oboje, potem jeszcze abstynencja przez kolejne 2 miesiace i kontrolne wymazy, czy udalo sie wyleczyc. W miedzy czasie kupilam mezowi androvit i odnotowalismy 4-ro krotna poprawe ilosci
Wiec kochana walczcie o poprawe nasionek i sie uda. W koncu endometrioze najlepiej leczyc ciaza
Griszanka, ale mnie teraz podnioslas na duchu dziekuje cie bardzo za te informacje. Zaraz przeczytam ten artykul.
A co do sauny no to masz racje, juz sie dzis juz naczytalismy ze szkodzi nasieniu. a takze na temat witaminek dla meza wiem juz cos wiecej i kupilismy w aptece wszystkie najpotrzebniejsze suplementy i zdrowa zywnosc itd.
jesli chodzi to te wymazy to bardzo dziekuje za wskazowke.. 09.01. mam wizyte u gina wiec sie o to zapytam.stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Karmelku oj ty pijacku :* Też tak pije sobie to winko codzienne a mój to już tak patrzy na mnie jak nie wiem hihi
jeszcze was snie nadrobilam . bo czytałam co sie stało na tamtym wątku..
wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...Ewelina23, Landrynka, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj kochana zrób sobie gorącej herbatki z cytrynką :* i zdrowiej :*
Mój też przed chwilą kichał to chyba z 10 razy pod rząd Non jak zacznie to nie ma końca
Karmelku ja to po lampce pije
a co do tamtego wątku to widzisz dość że wiekowo ta osoba do niego nie pasowała co sama powiedziała że jest o wiele starsza to jeszcze się wtrąca . I o takie coś osoby odchodzą od nas ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:36
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:landrynka oj ja codziennie nie pije . ostatni raz w sylwestra . i dopiero dzisiaj planuje ale przyznaje w świeta trzy dni pod rząd piłam jak mi negatywny test wyszedł, ale to max dwa kieliszki
wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...
A kochana wpada z nienacka i wymondza sie no ale widocznie nie wie co to wsparciekarmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:landrynka oj ja codziennie nie pije . ostatni raz w sylwestra . i dopiero dzisiaj planuje ale przyznaje w świeta trzy dni pod rząd piłam jak mi negatywny test wyszedł, ale to max dwa kieliszki
wogole nie rozumien w jakim celu wtrąca się do rozmowy ktoś kto w tym wątku nie uczestniczy?! jakieś zdanie padło tam luzno, a ktoś się nagle pojawia i w niewiadomym celu się awanturuje skoro to nawet nie było do niego skierowane! ja też bym mogła oświadczyć że się obrażam bo jestem o 10 lat od was starsza:/ nie dotyczy to mnie to nie wchodze i nie czytam, albo zagryzam język za zębami...
No niestety czasem są tacy ludzie co na watek zajrzą, szumu kłótni narobią i humor tylko popsują ale dziewczynki nie ma co sie takimi osobami przejmować my jestesmy tu silne babki wiec nie pozwolimy sobie pluć w twarz -
nick nieaktualnyHihi Kasiula to samo Ewelinie powiedziałam
zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:51
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hihi Kasiula to samo Ewelinie powiedziałam
zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1592&%3CosCsid%3E
ten tez fajowyKasiula09 lubi tę wiadomość
-
Landrynka wrote:Hihi Kasiula to samo Ewelinie powiedziałam
zobaczcie co znalazłam jaki piękny http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&osCsid=84ibi3snugd4av7unh0eqtoi52
a może nie doczytałam bo tak na chwile wpadłam kochane pije winko wózek fajnyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:57
-
nick nieaktualny