Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ewelinko też śliczny wózeczek . Ale ja jednak pozostaje przy tańszych . Bo dzidzi szybko wyrośnie a wózek zostanie .
Wiec jak sie uda to ja kupie taki zeby wszystko bylo w 1 wozku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ee no to nie jest tak źle widze ze u was o wiele tańsze są rzeczy niż tu w Polsce
Nawet zycie jest tanie my robimy zakupy na caly tydzien w max 100 euro i jest tego mase nie to co w polsce za 100 zloty masz niewiele , wiadomo jak bym przeliczala to bym nic tu nie kupila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:oj tak kochana .
Nawet zycie jest tanie my robimy zakupy na caly tydzien w max 100 euro i jest tego mase nie to co w polsce za 100 zloty masz niewiele , wiadomo jak bym przeliczala to bym nic tu nie kupila
no wiadomo jak sie przelicza to inaczej pewnie niewiele by sie kupiło bo za drogo ale jak sie tam żyje to inaczej ja wiem po sobie jak byłam w niemczech to tez z poczatku pzreliczałam ale to nie było sensu bo tam całkiem inne zarobki i tak jak mówisz za 100 euro jest tego bardzo duzo a za złote to niewiele coEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:no wiadomo jak sie przelicza to inaczej pewnie niewiele by sie kupiło bo za drogo ale jak sie tam żyje to inaczej ja wiem po sobie jak byłam w niemczech to tez z poczatku pzreliczałam ale to nie było sensu bo tam całkiem inne zarobki i tak jak mówisz za 100 euro jest tego bardzo duzo a za złote to niewiele co
no ale zyc musimy wydawac tez
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:dokładnie kochana a wy tam na stałe mieszkacie czy po jakims czasie wrócicie do Polski?
-
Ewelina23 wrote:nie chce wracac do polski . Moj Piotrek nie byl w polsce 6 lat jego rodzice tu przylatuja . wiec on nie ma potrzeby latania . Ja bylam w styczniu i co jakis czas bede latac jak bede miala chwile . W tym roku moze polecimy na komunie Martyna .
no jak macie tam dobra prace to w sumie nie macie co wracac bo tu nie dosc ze z praca trudno to i zarobki sa mniejsze. Ale ja to chyba bym nie mogła tak daleko mieszkać co prawda z czasem bym na pewno sie przyzwyczaiłaEwelina23 lubi tę wiadomość