X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj domowe winko mmmmm :)
    Kochana w herbacie nawet nie poczujesz miodu :) mówię ci a jest pyszna herbatka wtedy . Mój też nie lubi miodu a jak był chory robiłam mu z miodem i nawet nie wyczuł a jest strasznie wybredny .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko też śliczny wózeczek . Ale ja jednak pozostaje przy tańszych . Bo dzidzi szybko wyrośnie a wózek zostanie . :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMMMMM domowe winko :P

Co ty kochana ja wyczuje zaraz raz mnie Piotrek zalatwil myslal ze nie wyczuje . To dostal opr i wiecej nie daje miodu

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ewelinko też śliczny wózeczek . Ale ja jednak pozostaje przy tańszych . Bo dzidzi szybko wyrośnie a wózek zostanie . :)
    Wiem kochana . W polsce maja kosmiczne ceny za wozki .
    Wiec jak sie uda to ja kupie taki zeby wszystko bylo w 1 wozku :)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    super :)
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1592&%3CosCsid%3E

ten tez fajowy

Ewelinka wózek fajny ale troche drogi :/

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Ewelinka wózek fajny ale troche drogi :/
    nio :/ tu u nas do 400 euro taki kosztuje .

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    MMMMMM domowe winko :P

Co ty kochana ja wyczuje zaraz raz mnie Piotrek zalatwil myslal ze nie wyczuje . To dostal opr i wiecej nie daje miodu

oo to widze ze strasznie nie lubisz jak wyczujesz nawet niewielką ilośc :/

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nio :/ tu u nas do 400 euro taki kosztuje .

ee no to nie jest tak źle widze ze u was o wiele tańsze są rzeczy niż tu w Polsce :/

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    oo to widze ze strasznie nie lubisz jak wyczujesz nawet niewielką ilośc :/
    oj tak bleeee nic nie zjem z miodem raz moja siostra cos zrobila z miodem myslala ze sie nie skapne

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    ee no to nie jest tak źle widze ze u was o wiele tańsze są rzeczy niż tu w Polsce :/
    oj tak kochana .
    Nawet zycie jest tanie my robimy zakupy na caly tydzien w max 100 euro i jest tego mase nie to co w polsce za 100 zloty masz niewiele , wiadomo jak bym przeliczala to bym nic tu nie kupila

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj tak bleeee nic nie zjem z miodem raz moja siostra cos zrobila z miodem myslala ze sie nie skapne

to ciezka sprawa z tym u Ciebie :) ale jak by patrzec to nie wszyscy wszystko muszą lubic

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    to ciezka sprawa z tym u Ciebie :) ale jak by patrzec to nie wszyscy wszystko muszą lubic
    pewnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na allegro znalazłam kiedyś 3w1 . Śliczny był , jak znajdę to dam linka .

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj tak kochana .
    Nawet zycie jest tanie my robimy zakupy na caly tydzien w max 100 euro i jest tego mase nie to co w polsce za 100 zloty masz niewiele , wiadomo jak bym przeliczala to bym nic tu nie kupila

no wiadomo jak sie przelicza to inaczej pewnie niewiele by sie kupiło bo za drogo ale jak sie tam żyje to inaczej ja wiem po sobie jak byłam w niemczech to tez z poczatku pzreliczałam ale to nie było sensu bo tam całkiem inne zarobki i tak jak mówisz za 100 euro jest tego bardzo duzo a za złote to niewiele co

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no wiadomo jak sie przelicza to inaczej pewnie niewiele by sie kupiło bo za drogo ale jak sie tam żyje to inaczej ja wiem po sobie jak byłam w niemczech to tez z poczatku pzreliczałam ale to nie było sensu bo tam całkiem inne zarobki i tak jak mówisz za 100 euro jest tego bardzo duzo a za złote to niewiele co
    :) <3
    no ale zyc musimy wydawac tez :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    :) <3
    no ale zyc musimy wydawac tez :)

dokładnie :) kochana a wy tam na stałe mieszkacie czy po jakims czasie wrócicie do Polski?

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/wozki-dzieciece-4w1-matti-13kg-stworz-kolor-raty-i3825227375.html

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://allegro.pl/wozki-dzieciece-4w1-matti-13kg-stworz-kolor-raty-i3825227375.html

o taki tez fajny i bardzo tani :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dokładnie :) kochana a wy tam na stałe mieszkacie czy po jakims czasie wrócicie do Polski?
    nie chce wracac do polski . Moj Piotrek nie byl w polsce 6 lat jego rodzice tu przylatuja . wiec on nie ma potrzeby latania . Ja bylam w styczniu i co jakis czas bede latac jak bede miala chwile . W tym roku moze polecimy na komunie Martyna .

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie chce wracac do polski . Moj Piotrek nie byl w polsce 6 lat jego rodzice tu przylatuja . wiec on nie ma potrzeby latania . Ja bylam w styczniu i co jakis czas bede latac jak bede miala chwile . W tym roku moze polecimy na komunie Martyna .

no jak macie tam dobra prace to w sumie nie macie co wracac bo tu nie dosc ze z praca trudno to i zarobki sa mniejsze. Ale ja to chyba bym nie mogła tak daleko mieszkać co prawda z czasem bym na pewno sie przyzwyczaiła

preg.png
‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ