X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kurcze kochana to miałaś przygody ale najważniejsze ze mama dobrze zszyła i ze wytrzymała całą noc :)
    Oj tak :) a rano jak sie kladlismy Mirek wziął nozyczki rozcioł w jednym miejscu i wszystko zjechało :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozciął

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Oj tak :) a rano jak sie kladlismy Mirek wziął nozyczki rozcioł w jednym miejscu i wszystko zjechało :)

o kurcze to dobrze ze na weselu nie poszło tylko juz w domu :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kiedy odbieralam sukienke z salonu to babka mi mowila zeby juz nie mierzyla bo sie zemnie itp wiec powiesilam na szafie i wisiala tak sobie nieruszana. W dniu slubu ubierałam sie pomagala mi mama i siostry a tu zamek sie nie chcail zasunąć.... no to zaczeły szarpac raz jedna raz druga.... no i prach!!!! pekł zamek do połowy sie rozjechal.... Mirek dzwonil ze juz jedzi a ja nie mam w czym do slubu isc... Pozszywala mama na mnie ta sukienke i trzymalo sie jakos. Moja siostra do torebki igle z nitka wziela i mialysmy szyc jak penie jeszcze :D Mama tak zaszyla ze cala noc sie trzymalo ale babe z salonu chcialam zabic bo wiedziala ze zamek sie zacina...
    no to mialas przygode

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja lece. bede wieczorkiem albo jutro :* buziaki :*:*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam pa pa :) :*

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochane ja lece. bede wieczorkiem albo jutro :* buziaki :*:*
    buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Ja tez uciekam pa pa :) :*
    Milego dnia <3

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    sukienke mam jeszcze w szafie nie wyprana ani nie wymieniony zamek tak juz ponad 7 miesiecy. ide ja przymierzyc zeby zobaczyc ile przytylam :D
    Ten zamek to pewnie na szczęście strzelił;)
    Moja też leży nie wyprana, nie ruszona:) Ale lubię na nią patrzeć, jest taka piękna. Też zastanawiałam się czy ją przymierzyć, ale chyba bym się załamała;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 16:00

AniaR88 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem chomikiem i bardzo łatwo rozstaję się z różnymi przedmiotami robiąc kilka razy w roku generalne porządki.
    Niedawno popakowałam w worki dla PCK 80% moich ubrań bo uznałam,że nowe życie wymaga sporych zmian także w tej dziedzinie życia. Ale sukni za nic nie sprzedam. Pamiętam jaką frajdą było dla mnie w dzieciństwie oglądanie sukni mamy. Myślę, że raz na jakiś czas będę chciała wrócić do wspomnień i pamiątek z tego pięknego romantycznego okresu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam Was dziewczynki:) i powiem: Fajnie,ze mozemy tutaj rowniez rozmawiac o innych rzeczach niz ciaza...poprostu o zyciu codziennym naszym:) Milo tutaj i naorawde ciezko sie rozstac, Wy uzalezniacie:) Mam nadzieje,ze nie pogniewacie,ale ja dzis tylko na chwilke...chce milo spedzic weekend, siedzimy w domu co prawda, ale same rozumiecie....:) Mam ochote na schlodzone piwko i winko:P ale dzsiaj cyba nic z tego:P Milego sobotniego wieczorku Wam zycze:* zerkne jutro do Was..:) buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za to wy pouciekałyście . Papa Kochane :*
    Oj Ania miałaś przygodę hihi dobrze że się wszystko dobrze skończyło :*

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathia (chyba taki masz pseudonim, jak nie to przepraszam), odnosnie poprawy ilosci i jakoscj nasienia znalazlam bardzo fajny portal, gdzie dziewczyna zebrala do kupy wchyba wzystkie metody na poprawe nasienia.
    http://ww2.cudownytata.pl/index.php/nasza-historia
    Sauna nie jest wskazana dla mezczyzn starajacych sie o dziecko. Jak ogrzewa cale cialo, to w jadrach tez podnosi sie temp i zabija plemniki, wiec powinien sobie dac z tym spokoj.
    Idz do gina i popros zeby pobral Ci wymazy na chlamydie, ureaplasme i mykoplasme, latwiej jest pobrac od kobiety, a jak ty bedziesz miala ktoras, to mezus tez. Sa to schorzenia, ktore maja fatalny wplyw na ilosc i jakosc nasienia. My mielismy ureaplasme, zrobili nam od razu antybiogram i leczylismy ja ok.6 tygodni antybiotykami oboje, potem jeszcze abstynencja przez kolejne 2 miesiace i kontrolne wymazy, czy udalo sie wyleczyc. W miedzy czasie kupilam mezowi androvit i odnotowalismy 4-ro krotna poprawe ilosci :D
    Wiec kochana walczcie o poprawe nasionek i sie uda. W koncu endometrioze najlepiej leczyc ciaza ;)

Katha81 lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spadam kochane musze rozebrac choinke :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    przykro mi :(
    a w ogóle to mam złą wiadomość, 200 zaznaczyła na wykresie, że dostała @ i skasowała konto chyba. bo jej nick i avatar zniknęły :(
    CO DO 200 ONA JUZ 3 DNI TEMU UKRYŁA SWOJ WYKRES CIAZOWY I DLATEGO SIE POKAZYWAL Z POPRZEDNIEGO CYKLU, NIE ROBCIE ZAMIESZANIA BABY!!! TRZEBA BYLO NA TYM WYKRESIE POPATRZYĆ NA DATY ZE SA Z PAZDZIERNIKA..... 200 ZROBILA BETE 24H PO PIERWSZEJ I W INNYM LABIE A MIALA ZROBIC DOPIERO PO 48H, DZIS MIAŁA POWTARZAC W TYM PIERWSZYM LABIE...A I WCALE NIE DOSTALA @

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, a jeszcze odnosnie CLO, to nie wiem czy Ci lekarz mowil, ale trzeba kontrolowac grubosc endometrium, bo lek najczesciej stymuluje pecherzyki graffa do wzrostu, a zaburza wzrost/ukrwienie endometrium i zmniejsza wydzielanie sluzu szyjkowego.
    Jackie, ty pytalas o CLO, lekarze najczesciej sami przepisuja leki do stymulacji jak sa zaburzenia jajeczkowania albo w ogole nie ma owulacji. Przed inseminacja tez mozna stymulowac cykl, pomimo prawidlowej owulacji, zeby zwiekszyc szanse na wspomagane poczecie, ale nie jest to regula i najczesciej pacjentka sama o tym decyduje. Jak uwazasz, ze lekarz Cie olewa, to idz di takiego, ktory sie zajmuje leczeniem nieplodnosci i na wstepie powiedz, ze starasz sie rok. Najczesciej to dziala i cos sie rusza w temacie. Jak nie chcesz dac sie splawic, to spisz na kartce to co cie nurtuje i to czego chcesz sie dowiedziec, jak bedziesz pytac o jedno po drugim, to na pewno poswieci czas na odpowiedzi :)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka dziękuję Ci za ten artykuł. Dał mi wielką nadzieję że z czasem i nam się uda . Aż się popłakałam jak ten filmik zobaczyłam .

Wniosek jest taki że mimo że ktoś nam wmawia że nie ma szans ta nadzieja jest i szansa jest tylko trzeba w to wierzyć
    Ania , ale 200 mogła chociaż się pożegnać a nie odejść bez słowa .
    Papa Ewelinko :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 16:42

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Ewelina, a jeszcze odnosnie CLO, to nie wiem czy Ci lekarz mowil, ale trzeba kontrolowac grubosc endometrium, bo lek najczesciej stymuluje pecherzyki graffa do wzrostu, a zaburza wzrost/ukrwienie endometrium i zmniejsza wydzielanie sluzu szyjkowego.
    Jackie, ty pytalas o CLO, lekarze najczesciej sami przepisuja leki do stymulacji jak sa zaburzenia jajeczkowania albo w ogole nie ma owulacji. Przed inseminacja tez mozna stymulowac cykl, pomimo prawidlowej owulacji, zeby zwiekszyc szanse na wspomagane poczecie, ale nie jest to regula i najczesciej pacjentka sama o tym decyduje. Jak uwazasz, ze lekarz Cie olewa, to idz di takiego, ktory sie zajmuje leczeniem nieplodnosci i na wstepie powiedz, ze starasz sie rok. Najczesciej to dziala i cos sie rusza w temacie. Jak nie chcesz dac sie splawic, to spisz na kartce to co cie nurtuje i to czego chcesz sie dowiedziec, jak bedziesz pytac o jedno po drugim, to na pewno poswieci czas na odpowiedzi :)
    Wiem kochana :)
    Ale raczej mi go nie uposledzil bo sluzu wczoraj mialam mase podczas <3 bo piotrek znow mial problem ale dal rade

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 16:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    a co do gina to znalazlam dobrego i on mi wlasnie dal ten clo . Tyle ze byl na urlopie do wczoraj . Ale juz mam wszystko umowione na srode

• karmelek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem juz po pracy i po obiadku :-)
    jestem po dzisiejszej pracy mega zmeczona, chyba po dwoch kieliszkach tego wina zasnę:-)

pedze was z co wieksza nadrobić :-)
    milego wieczoru!! :*

‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ