Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Aha, czyli to ruch powoduje skok temperatury. Rozumiem;) No ale jeśli wstaję o 10 to przecież mogę zmierzyć o 10 w łóżku? Przecież chyba nie muszę specjalnie o 7.30 sie budzić zeby zmierzyć temp..
Nie byla ze wstajesz wczesniej -
nick nieaktualnyEzia90 wrote:To znaczy to był przykład, ze wstaję o 10. Wiem, że należy mierzyć zawsze punktualnie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka ;]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe dzwonil do mnie Piotrek mowi jade . I jestem bardzo glodny smieje sie i mowie ja tez a on do mnie ale moj brzuch jest glodny musze sie posilic zeby miec siele i zaczol sie smiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:05
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Mój tak kiedyś zrobił ja się naszykowałam na małe co nie co a on mówi że musi odpocząć ale czekałam do końca aż dostałam co chciałam to chyba o 2 w nocy to robiliśmy do 5 prawie oczywiście z przerwami na przytulanie się itp
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:CO DO 200 ONA JUZ 3 DNI TEMU UKRYŁA SWOJ WYKRES CIAZOWY I DLATEGO SIE POKAZYWAL Z POPRZEDNIEGO CYKLU, NIE ROBCIE ZAMIESZANIA BABY!!! TRZEBA BYLO NA TYM WYKRESIE POPATRZYĆ NA DATY ZE SA Z PAZDZIERNIKA..... 200 ZROBILA BETE 24H PO PIERWSZEJ I W INNYM LABIE A MIALA ZROBIC DOPIERO PO 48H, DZIS MIAŁA POWTARZAC W TYM PIERWSZYM LABIE...A I WCALE NIE DOSTALA @
AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:temperature mierzymy codziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka najlepiej do godziny 8, ale nic sie nie stanie jak ktos sobie obierze godzine pomiaru np.9 bo o takiej godzinie wstaje. aaaa i wystarczy 3 h snu nie 6 Landrynko:)
-
Idę, bo nie mam ochoty się denerwować, nie jest mi to potrzebne, a wręcz niewskazane. Nie potrzebuję, żeby ktoś naskakiwał na mnie. Trzymajcie się dziewczyny :*
AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość