X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Aha, czyli to ruch powoduje skok temperatury. Rozumiem;) No ale jeśli wstaję o 10 to przecież mogę zmierzyć o 10 w łóżku? Przecież chyba nie muszę specjalnie o 7.30 sie budzić zeby zmierzyć temp..
    Codziennie wstajesz o 10 ???
    Nie byla ze wstajesz wczesniej

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy to był przykład, ze wstaję o 10. Wiem, że należy mierzyć zawsze punktualnie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka ;]

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    To znaczy to był przykład, ze wstaję o 10. Wiem, że należy mierzyć zawsze punktualnie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka ;]
    ustal sobie jedna godzine i o tej samej mierz . bo jak sie ignoruje tempki to wykres szaleje to jest tylko program

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie mierzyła później niż o 7:30 . Teraz mierze o 7 i wydaje mi się że mogłabym wcześniej i nie wiem czy od następnego cyklu nie zacznę mierzyć o 6 albo i wcześniej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dzwonil do mnie Piotrek mowi jade . I jestem bardzo glodny smieje sie i mowie ja tez a on do mnie ale moj brzuch jest glodny musze sie posilic zeby miec siele i zaczol sie smiac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:05

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah oj ten Twój Piotruś :P No to musisz go Kochana nakarmić aby miał siłę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hahah oj ten Twój Piotruś :P No to musisz go Kochana nakarmić aby miał siłę :)
    oj nakarmie :) zeby pozniej nie powiedzial ze za duzo zjadl i musi odpoczac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tak kiedyś zrobił :P ja się naszykowałam na małe co nie co a on mówi że musi odpocząć ale czekałam do końca aż dostałam co chciałam :P to chyba o 2 w nocy to robiliśmy do 5 prawie :P oczywiście z przerwami na przytulanie się itp :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Mój tak kiedyś zrobił :P ja się naszykowałam na małe co nie co a on mówi że musi odpocząć ale czekałam do końca aż dostałam co chciałam :P to chyba o 2 w nocy to robiliśmy do 5 prawie :P oczywiście z przerwami na przytulanie się itp :P
    Piotrek mnie sie pyta czy sie chwale tu :) o wszystkim hehehe

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece kochane milego wieczorku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa Kochana :* Owocnej nocki :* też uciekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperature mierzymy codziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka najlepiej do godziny 8, ale nic sie nie stanie jak ktos sobie obierze godzine pomiaru np.9 bo o takiej godzinie wstaje. aaaa i wystarczy 3 h snu nie 6 Landrynko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) ja mierze o 4.30 - jakos mi tak od urodzenia dzieci zostalo ze o tej porze zawsze wstaje na siku ;)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :) ja mierze o 4.30 - jakos mi tak od urodzenia dzieci zostalo ze o tej porze zawsze wstaje na siku ;)
    tez dobrze, wazne aby zrobic to przed wstaniem z lozka;)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    CO DO 200 ONA JUZ 3 DNI TEMU UKRYŁA SWOJ WYKRES CIAZOWY I DLATEGO SIE POKAZYWAL Z POPRZEDNIEGO CYKLU, NIE ROBCIE ZAMIESZANIA BABY!!! TRZEBA BYLO NA TYM WYKRESIE POPATRZYĆ NA DATY ZE SA Z PAZDZIERNIKA..... 200 ZROBILA BETE 24H PO PIERWSZEJ I W INNYM LABIE A MIALA ZROBIC DOPIERO PO 48H, DZIS MIAŁA POWTARZAC W TYM PIERWSZYM LABIE...A I WCALE NIE DOSTALA @
    nie musisz krzyczeć.

AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi sie jakos zegarek w glowie ustawil. Moj wstaje o 5 do pracy potem mlode do szkoly/przedszkola wiec nawet jak sie na godzine poloze to temperatura tak wariuje ze ovufriend nie wie co robic. A tak 4.30 temp niskie ale na jednym poziomie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nie musisz krzyczeć.
    a czy ja krzyczę?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    temperature mierzymy codziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka najlepiej do godziny 8, ale nic sie nie stanie jak ktos sobie obierze godzine pomiaru np.9 bo o takiej godzinie wstaje. aaaa i wystarczy 3 h snu nie 6 Landrynko:)
    nieprawda. moja gin mi mówiła, że co najmniej 6h musi być (nawet do badań hormonów). A nie mierzy się po 7.30 ponieważ organizm zgodnie z zegarem biologicznym po 7.30 podnosi sam temp. organizmu bez względu na to czy leżysz czy pracujesz czy śpisz jeszcze, bo przygotowuje ciało do pobudki.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a czy ja krzyczę?
    tak sugerują duże litery

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę, bo nie mam ochoty się denerwować, nie jest mi to potrzebne, a wręcz niewskazane. Nie potrzebuję, żeby ktoś naskakiwał na mnie. Trzymajcie się dziewczyny :*

AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ