X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Aha, czyli to ruch powoduje skok temperatury. Rozumiem;) No ale jeśli wstaję o 10 to przecież mogę zmierzyć o 10 w łóżku? Przecież chyba nie muszę specjalnie o 7.30 sie budzić zeby zmierzyć temp..
    Codziennie wstajesz o 10 ???
    Nie byla ze wstajesz wczesniej

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy to był przykład, ze wstaję o 10. Wiem, że należy mierzyć zawsze punktualnie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka ;]

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    To znaczy to był przykład, ze wstaję o 10. Wiem, że należy mierzyć zawsze punktualnie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka ;]
    ustal sobie jedna godzine i o tej samej mierz . bo jak sie ignoruje tempki to wykres szaleje to jest tylko program

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie mierzyła później niż o 7:30 . Teraz mierze o 7 i wydaje mi się że mogłabym wcześniej i nie wiem czy od następnego cyklu nie zacznę mierzyć o 6 albo i wcześniej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dzwonil do mnie Piotrek mowi jade . I jestem bardzo glodny smieje sie i mowie ja tez a on do mnie ale moj brzuch jest glodny musze sie posilic zeby miec siele i zaczol sie smiac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:05

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah oj ten Twój Piotruś :P No to musisz go Kochana nakarmić aby miał siłę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hahah oj ten Twój Piotruś :P No to musisz go Kochana nakarmić aby miał siłę :)
    oj nakarmie :) zeby pozniej nie powiedzial ze za duzo zjadl i musi odpoczac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tak kiedyś zrobił :P ja się naszykowałam na małe co nie co a on mówi że musi odpocząć ale czekałam do końca aż dostałam co chciałam :P to chyba o 2 w nocy to robiliśmy do 5 prawie :P oczywiście z przerwami na przytulanie się itp :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Mój tak kiedyś zrobił :P ja się naszykowałam na małe co nie co a on mówi że musi odpocząć ale czekałam do końca aż dostałam co chciałam :P to chyba o 2 w nocy to robiliśmy do 5 prawie :P oczywiście z przerwami na przytulanie się itp :P
    Piotrek mnie sie pyta czy sie chwale tu :) o wszystkim hehehe

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece kochane milego wieczorku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa Kochana :* Owocnej nocki :* też uciekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperature mierzymy codziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka najlepiej do godziny 8, ale nic sie nie stanie jak ktos sobie obierze godzine pomiaru np.9 bo o takiej godzinie wstaje. aaaa i wystarczy 3 h snu nie 6 Landrynko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) ja mierze o 4.30 - jakos mi tak od urodzenia dzieci zostalo ze o tej porze zawsze wstaje na siku ;)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :) ja mierze o 4.30 - jakos mi tak od urodzenia dzieci zostalo ze o tej porze zawsze wstaje na siku ;)
    tez dobrze, wazne aby zrobic to przed wstaniem z lozka;)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    CO DO 200 ONA JUZ 3 DNI TEMU UKRYŁA SWOJ WYKRES CIAZOWY I DLATEGO SIE POKAZYWAL Z POPRZEDNIEGO CYKLU, NIE ROBCIE ZAMIESZANIA BABY!!! TRZEBA BYLO NA TYM WYKRESIE POPATRZYĆ NA DATY ZE SA Z PAZDZIERNIKA..... 200 ZROBILA BETE 24H PO PIERWSZEJ I W INNYM LABIE A MIALA ZROBIC DOPIERO PO 48H, DZIS MIAŁA POWTARZAC W TYM PIERWSZYM LABIE...A I WCALE NIE DOSTALA @
    nie musisz krzyczeć.

AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi sie jakos zegarek w glowie ustawil. Moj wstaje o 5 do pracy potem mlode do szkoly/przedszkola wiec nawet jak sie na godzine poloze to temperatura tak wariuje ze ovufriend nie wie co robic. A tak 4.30 temp niskie ale na jednym poziomie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nie musisz krzyczeć.
    a czy ja krzyczę?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    temperature mierzymy codziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka najlepiej do godziny 8, ale nic sie nie stanie jak ktos sobie obierze godzine pomiaru np.9 bo o takiej godzinie wstaje. aaaa i wystarczy 3 h snu nie 6 Landrynko:)
    nieprawda. moja gin mi mówiła, że co najmniej 6h musi być (nawet do badań hormonów). A nie mierzy się po 7.30 ponieważ organizm zgodnie z zegarem biologicznym po 7.30 podnosi sam temp. organizmu bez względu na to czy leżysz czy pracujesz czy śpisz jeszcze, bo przygotowuje ciało do pobudki.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a czy ja krzyczę?
    tak sugerują duże litery

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę, bo nie mam ochoty się denerwować, nie jest mi to potrzebne, a wręcz niewskazane. Nie potrzebuję, żeby ktoś naskakiwał na mnie. Trzymajcie się dziewczyny :*

AniaR88, Jackie lubią tę wiadomość

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ