X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta tempka mozna zwaiowac... jedni mowia ze moze byc 3 dni przed skokiem inni w dniu skoku a jeszcze inni 3 dni po... i badz tu czlowieku wrozbita :/
    Mam cykle 29-30. Szyjka wysoko byla ostatnie 3 dni, dzisiaj jest juz obnizona, zamknieta wiec raczej owulacja juz byla (chyba) czym wiecej mysle tym mam wiekszy metlik w glowie.

Ja Was przerpaszam za te literowke ale mieszkam w Niemczech i nie mam Polskiej klawiatury.

Czesc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) widze,ze wiekszosc naszych kobitek ovufriendowych nie ma:) mnie tez mialo nie byc,ale weszlam sobie...:) tak na temat owulacji jak Cassie wspomniala to moze ktos wie jak to jest z ta owulacja(jesli mozecie zernijcei na mojwykres) Czy w dniu owulacji jest spadek czy skok temp?Juz mi sie wszystko miesza.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Z ta tempka mozna zwaiowac... jedni mowia ze moze byc 3 dni przed skokiem inni w dniu skoku a jeszcze inni 3 dni po... i badz tu czlowieku wrozbita :/
    Mam cykle 29-30. Szyjka wysoko byla ostatnie 3 dni, dzisiaj jest juz obnizona, zamknieta wiec raczej owulacja juz byla (chyba) czym wiecej mysle tym mam wiekszy metlik w glowie.

Ja Was przerpaszam za te literowke ale mieszkam w Niemczech i nie mam Polskiej klawiatury.

Czesc :)

no idzie zwariowac..ja szyjki nie badam,jedynie prowadze na wykresie temp, i zerkne na sluz. Da sie Ciebie czytac:)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie bede tego komentowac...a Ty udaj sie na ciazowe forum , bo widze ze Ci juz hormony buzuja....bo sama zaczełas skakac cholera wie o co??
    a co do testow, to napisalam tak jak mi wychodziło i tak jak jest w ulotce aby odczytac do 5 min. bo mnie tez moze wkurzac to ze najpierw sie nastawiaja a pozniej lamenty i zale ze jednak nie...
    miałaś nie komentować. a gdzie będę siedzieć to akurat nie Tobie decydować.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja wiem tyle ze jesli temp skoczyla to owulacja chyba sie odbyla... widze u Ciebie spadek, teraz musi odbic do gory...
    Ja juz powili sie z tego zielona robie a myslalam ze duzo wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem Wam,ze tak ostatnio sobie myslalam,ze tak naprawde to nasz kobiecy organizm to jedna wielka tajemnica:) tak naprawde to natura za nas zdecyduje. A my jedynie mozemy obserwowac i się głowić.. Mi sie od 2 miesiecy cykle rozregulowaly i teraz ciezko mi okreslic ,przyblizyc kiedy moge miec ta owulke. Jajnik mnie pobolewa od paru dni wiec jedyny objaw chyba nadchodzacej owulacji to ten jajniczek,ktory nie daje mi spokoju..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ZAMKNIJ SIE!!!!!!!:D bo psujesz atmosfere

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Stardus nie denerwuj się juz Kochana:*

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

Zamknij się? ???!
    Ej dziewczyny spokoj....
    Nie chce sie wtracac,i wnikac, ale niemilo mi "patrzec" co sie tutaj dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska ja wiem tyle ze jesli temp skoczyla to owulacja chyba sie odbyla... widze u Ciebie spadek, teraz musi odbic do gory...

powiem Ci Kochana, ze mi sie juz tez wszytsko miesza:) a nie jedna godzine przesiedzialam na forach:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubek goracej czekolady na poprawe humoru dziewczyny i bedzie wszystko ok!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Zamknij się? ???!
    Ej dziewczyny spokoj....
    Nie chce sie wtracac,i wnikac, ale niemilo mi "patrzec" co sie tutaj dzieje.
    halo ja tego nie zaczełam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

no,a jak temperaturka odbije do gory to co? To juz nie ma mozliwosci zaplodnienia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    powiem Ci Kochana, ze mi sie juz tez wszytsko miesza:) a nie jedna godzine przesiedzialam na forach:)

tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.

a no tez prawda..jednak cos w tym jest,ze jak czlowiek nie mysli to wszystko jest prostsze... Trzymam kciuki za fasolinkę, Cassie:):*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no,a jak temperaturka odbije do gory to co? To juz nie ma mozliwosci zaplodnienia?

Nie wiem.. mowie Ci mam juz metlik w glowie od tego co mowia, co mowi lekarz i co wyczytalam na forach :(

Miska ja tez trzymam kciuki za Twoja fasolke!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:27

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nie wiem.. mowie Ci mam juz metlik w glowie od tego co mowia, co mowi lekarz i co wyczytalam na forach :(

ok ok:) Za duzo pytan i w mojej glowie i Was tutaj mecze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie meczysz ;) przynajmniej mam z kim porozmawiac ;) dzisiaj jakos wszyscy mnie olali ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :*
    Stardust nie denerwuj się nie ma co się przejmować głupimi tekstami .
    Mi gin też mówił że po minimum 6 godzinach snu i tak też robię .
    Cassie to może odpuść sb i idź na spontana , może tak się uda :*

nick nieaktualny, stardust87 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie odzywaj się tak do mnie. w ogóle się nie odzywaj, bo poziom Twoich wypowiedzi jest dużo poniżej poziomu godnego uwagi.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ