Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ ta tempka mozna zwaiowac... jedni mowia ze moze byc 3 dni przed skokiem inni w dniu skoku a jeszcze inni 3 dni po... i badz tu czlowieku wrozbita
Mam cykle 29-30. Szyjka wysoko byla ostatnie 3 dni, dzisiaj jest juz obnizona, zamknieta wiec raczej owulacja juz byla (chyba) czym wiecej mysle tym mam wiekszy metlik w glowie.
Ja Was przerpaszam za te literowke ale mieszkam w Niemczech i nie mam Polskiej klawiatury.
CzescWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:13
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) widze,ze wiekszosc naszych kobitek ovufriendowych nie ma:) mnie tez mialo nie byc,ale weszlam sobie... tak na temat owulacji jak Cassie wspomniala to moze ktos wie jak to jest z ta owulacja(jesli mozecie zernijcei na mojwykres) Czy w dniu owulacji jest spadek czy skok temp?Juz mi sie wszystko miesza.
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Z ta tempka mozna zwaiowac... jedni mowia ze moze byc 3 dni przed skokiem inni w dniu skoku a jeszcze inni 3 dni po... i badz tu czlowieku wrozbita
Mam cykle 29-30. Szyjka wysoko byla ostatnie 3 dni, dzisiaj jest juz obnizona, zamknieta wiec raczej owulacja juz byla (chyba) czym wiecej mysle tym mam wiekszy metlik w glowie.
Ja Was przerpaszam za te literowke ale mieszkam w Niemczech i nie mam Polskiej klawiatury.
Czesc
no idzie zwariowac..ja szyjki nie badam,jedynie prowadze na wykresie temp, i zerkne na sluz. Da sie Ciebie czytac:)Cassie lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:nie bede tego komentowac...a Ty udaj sie na ciazowe forum , bo widze ze Ci juz hormony buzuja....bo sama zaczełas skakac cholera wie o co??
a co do testow, to napisalam tak jak mi wychodziło i tak jak jest w ulotce aby odczytac do 5 min. bo mnie tez moze wkurzac to ze najpierw sie nastawiaja a pozniej lamenty i zale ze jednak nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI powiem Wam,ze tak ostatnio sobie myslalam,ze tak naprawde to nasz kobiecy organizm to jedna wielka tajemnica:) tak naprawde to natura za nas zdecyduje. A my jedynie mozemy obserwowac i się głowić.. Mi sie od 2 miesiecy cykle rozregulowaly i teraz ciezko mi okreslic ,przyblizyc kiedy moge miec ta owulke. Jajnik mnie pobolewa od paru dni wiec jedyny objaw chyba nadchodzacej owulacji to ten jajniczek,ktory nie daje mi spokoju..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska ja wiem tyle ze jesli temp skoczyla to owulacja chyba sie odbyla... widze u Ciebie spadek, teraz musi odbic do gory...
Ja juz powili sie z tego zielona robie a myslalam ze duzo wiem.
powiem Ci Kochana, ze mi sie juz tez wszytsko miesza:) a nie jedna godzine przesiedzialam na forach:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska ja wiem tyle ze jesli temp skoczyla to owulacja chyba sie odbyla... widze u Ciebie spadek, teraz musi odbic do gory...
Ja juz powili sie z tego zielona robie a myslalam ze duzo wiem.
no,a jak temperaturka odbije do gory to co? To juz nie ma mozliwosci zaplodnienia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.
a no tez prawda..jednak cos w tym jest,ze jak czlowiek nie mysli to wszystko jest prostsze... Trzymam kciuki za fasolinkę, Cassie:):*Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no,a jak temperaturka odbije do gory to co? To juz nie ma mozliwosci zaplodnienia?
Nie wiem.. mowie Ci mam juz metlik w glowie od tego co mowia, co mowi lekarz i co wyczytalam na forach
Miska ja tez trzymam kciuki za Twoja fasolke!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:27
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kobietki :*
Stardust nie denerwuj się nie ma co się przejmować głupimi tekstami .
Mi gin też mówił że po minimum 6 godzinach snu i tak też robię .
Cassie to może odpuść sb i idź na spontana , może tak się uda :*Cassie, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:ZAMKNIJ SIE!!!!!!! bo psujesz atmosfere