X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta tempka mozna zwaiowac... jedni mowia ze moze byc 3 dni przed skokiem inni w dniu skoku a jeszcze inni 3 dni po... i badz tu czlowieku wrozbita :/
    Mam cykle 29-30. Szyjka wysoko byla ostatnie 3 dni, dzisiaj jest juz obnizona, zamknieta wiec raczej owulacja juz byla (chyba) czym wiecej mysle tym mam wiekszy metlik w glowie.

Ja Was przerpaszam za te literowke ale mieszkam w Niemczech i nie mam Polskiej klawiatury.

Czesc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) widze,ze wiekszosc naszych kobitek ovufriendowych nie ma:) mnie tez mialo nie byc,ale weszlam sobie...:) tak na temat owulacji jak Cassie wspomniala to moze ktos wie jak to jest z ta owulacja(jesli mozecie zernijcei na mojwykres) Czy w dniu owulacji jest spadek czy skok temp?Juz mi sie wszystko miesza.

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Z ta tempka mozna zwaiowac... jedni mowia ze moze byc 3 dni przed skokiem inni w dniu skoku a jeszcze inni 3 dni po... i badz tu czlowieku wrozbita :/
    Mam cykle 29-30. Szyjka wysoko byla ostatnie 3 dni, dzisiaj jest juz obnizona, zamknieta wiec raczej owulacja juz byla (chyba) czym wiecej mysle tym mam wiekszy metlik w glowie.

Ja Was przerpaszam za te literowke ale mieszkam w Niemczech i nie mam Polskiej klawiatury.

Czesc :)

no idzie zwariowac..ja szyjki nie badam,jedynie prowadze na wykresie temp, i zerkne na sluz. Da sie Ciebie czytac:)

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie bede tego komentowac...a Ty udaj sie na ciazowe forum , bo widze ze Ci juz hormony buzuja....bo sama zaczełas skakac cholera wie o co??
    a co do testow, to napisalam tak jak mi wychodziło i tak jak jest w ulotce aby odczytac do 5 min. bo mnie tez moze wkurzac to ze najpierw sie nastawiaja a pozniej lamenty i zale ze jednak nie...
    miałaś nie komentować. a gdzie będę siedzieć to akurat nie Tobie decydować.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja wiem tyle ze jesli temp skoczyla to owulacja chyba sie odbyla... widze u Ciebie spadek, teraz musi odbic do gory...
    Ja juz powili sie z tego zielona robie a myslalam ze duzo wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem Wam,ze tak ostatnio sobie myslalam,ze tak naprawde to nasz kobiecy organizm to jedna wielka tajemnica:) tak naprawde to natura za nas zdecyduje. A my jedynie mozemy obserwowac i się głowić.. Mi sie od 2 miesiecy cykle rozregulowaly i teraz ciezko mi okreslic ,przyblizyc kiedy moge miec ta owulke. Jajnik mnie pobolewa od paru dni wiec jedyny objaw chyba nadchodzacej owulacji to ten jajniczek,ktory nie daje mi spokoju..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ZAMKNIJ SIE!!!!!!!:D bo psujesz atmosfere

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Stardus nie denerwuj się juz Kochana:*

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

Zamknij się? ???!
    Ej dziewczyny spokoj....
    Nie chce sie wtracac,i wnikac, ale niemilo mi "patrzec" co sie tutaj dzieje.

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska ja wiem tyle ze jesli temp skoczyla to owulacja chyba sie odbyla... widze u Ciebie spadek, teraz musi odbic do gory...

powiem Ci Kochana, ze mi sie juz tez wszytsko miesza:) a nie jedna godzine przesiedzialam na forach:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubek goracej czekolady na poprawe humoru dziewczyny i bedzie wszystko ok!

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Zamknij się? ???!
    Ej dziewczyny spokoj....
    Nie chce sie wtracac,i wnikac, ale niemilo mi "patrzec" co sie tutaj dzieje.
    halo ja tego nie zaczełam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

no,a jak temperaturka odbije do gory to co? To juz nie ma mozliwosci zaplodnienia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    powiem Ci Kochana, ze mi sie juz tez wszytsko miesza:) a nie jedna godzine przesiedzialam na forach:)

tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.

a no tez prawda..jednak cos w tym jest,ze jak czlowiek nie mysli to wszystko jest prostsze... Trzymam kciuki za fasolinkę, Cassie:):*

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no,a jak temperaturka odbije do gory to co? To juz nie ma mozliwosci zaplodnienia?

Nie wiem.. mowie Ci mam juz metlik w glowie od tego co mowia, co mowi lekarz i co wyczytalam na forach :(

Miska ja tez trzymam kciuki za Twoja fasolke!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:27

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nie wiem.. mowie Ci mam juz metlik w glowie od tego co mowia, co mowi lekarz i co wyczytalam na forach :(

ok ok:) Za duzo pytan i w mojej glowie i Was tutaj mecze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie meczysz ;) przynajmniej mam z kim porozmawiac ;) dzisiaj jakos wszyscy mnie olali ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :*
    Stardust nie denerwuj się nie ma co się przejmować głupimi tekstami .
    Mi gin też mówił że po minimum 6 godzinach snu i tak też robię .
    Cassie to może odpuść sb i idź na spontana , może tak się uda :*

Cassie, stardust87 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie odzywaj się tak do mnie. w ogóle się nie odzywaj, bo poziom Twoich wypowiedzi jest dużo poniżej poziomu godnego uwagi.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ