X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Uciekam na dzisiaj ;) Milo ze moglam Was tutaj poznac ;) Dobranoc

trzymaj sie:) do jutra..mam nadzieję :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Uciekam na dzisiaj ;) Milo ze moglam Was tutaj poznac ;) Dobranoc
    dziś akurat chyba nie zrobił ten wątek dobrego wrażenia. Ale zapraszamy :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widziałam żeby Stardust tak się do cb odniosła . A co do jej ciąży to raczej jest już w 5 tyg więc test nie może się mylić tak więc daj jej spokój .
    Dobranoc Cassie :*

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    no to rusz następnym razem tą swoją wszystkowiedzącą główką zanim wyje***sz z takim tekstem, bo jak Tobie tak ktoś kiedyś powie to się bardzo zdziwisz.
    prawda kole w oczy, to jest watek dla starajacych sie a nie dla "ciezarnych" co mnie obchodzi jak sie czujesz, jakie masz wyniki jest taki dział ciaza i tam sobie to wypisuj.. ale naprawde najpierw poczekaj na bijace serduszko i dopiero sie obnos z ciaza bo czasem zycie moze cie zdziwic...

darujcie sobie lincze bo mam prawo do własnego zdania....i bronienia sie jak ktos mnie atakuje cholera wie z jakiego powodu i wmawia na sile ze komus czegos zazdrosze chore!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:52

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, uciekam. Buziaki dziewczyny. I pozdrówcie i ucałujcie ode mnie Jackie. Cudny wątek założyła i dużo wsparcia tu znalazłam i zrozumienia. I dziękuję, że zawsze po mojej stronie stałyście :) Buziaki.

AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja nie widziałam żeby Stardust tak się do cb odniosła . A co do jej ciąży to raczej jest już w 5 tyg więc test nie może się mylić tak więc daj jej spokój .
    kochana, daj spokój. Nie kłoć się o mnie bo nie warto :) trzymaj się i powiedzenia życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    uczepila sie ze jej i dziewczyna zazdroszcze ze sie udało a mi nie... sorry ale poziom piaskownicy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że się w trące ale gdzie tu pisze że jest wątek dla staraczek a dla ciężarnych nie ? Nas obchodzi jak się czuje Stardust i wgl
    Stardust zostań proszę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    prawda kole w oczy, to jest watek dla starajacych sie a nie dla "ciezarnych" co mnie obchodzi jak sie czujesz, jakie masz wyniki jest taki dział ciaza i tam sobie to wypisuj.. ale naprawde najpierw poczekaj na bijace serduszko bo czasem zycie moze cie zdziwic...

ja nawet najgorszemu czlowiekowi i wrogowi nie zyczylabym (aluzyjnie) takich rzeczy...:( a Stardust byla tutaj od poczatku z nami, wiec czemu miala by nas olac i poswiecic swoj czas tylko i wylacznie na watkach ciazowych.. Nie wiem, ja juz koncze na ten temat,bo jeszcze mi sie oberwie dziś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Dobra, uciekam. Buziaki dziewczyny. I pozdrówcie i ucałujcie ode mnie Jackie. Cudny wątek założyła i dużo wsparcia tu znalazłam i zrozumienia. I dziękuję, że zawsze po mojej stronie stałyście :) Buziaki.

buzki

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ale będziesz z nami tutaj pisać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Stardust ale będziesz z nami tutaj pisać ?

napewno nas nie zostawi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska wiesz , może nie będzie chciała się denerwować i odejdzie z tego wątku oby nie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja nawet najgorszemu czlowiekowi i wrogowi nie zyczylabym (aluzyjnie) takich rzeczy...:( a Stardust byla tutaj od poczatku z nami, wiec czemu miala by nas olac i poswiecic swoj czas tylko i wylacznie na watkach ciazowych.. Nie wiem, ja juz koncze na ten temat,bo jeszcze mi sie oberwie dziś :)
    tez jestem od poczatku, nie zauwazylas, taka niewidoczna jestem?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny spokój !

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska wiesz , może nie będzie chciała się denerwować i odejdzie z tego wątku oby nie :)

..niech teraz odpoczywa:) jutro zawita (mam nadzieję):) Bo jak nie to klaps:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dobra dziewczyny spokój !

ja juz swoje 5 gr dodalam i skonczylam :) nie chce zadnych konfliktow..nie po to tutaj jestem. Akurat mnie latwo zniechecic, a nie chce odchodzic z takich powodow,ze jednak zle czuje tutaj na watku-wrecz przeciwnie do tej pory nie wyobrazam sobie zeby chociaz raz dziennie nie zerknac do Was:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj post:
    Ania1986 napisała:
    co gin to opinia widze, jestem tu troche dłuzej i wiekszosc dziewczyn wypowie sie na ten temat tak samo jak ja :):)

jej odpowiedz:

nie zamierzam się z Tobą sprzeczać, bo widzę, że jesteś najmądrzejsza. A długość siedzenia na forum nie ma nic do rzeczy - kłóciłabyś się np. z lekarzem, który wszedł na forum 5 minut temu, bo "ty siedzisz tu dłużej"?
    Mam wrażenie, że jesteś wściekła na cały świat, że Tobie się nie udało, bo nie tylko mi psułaś humor jak wyszedł mi pierwszy test, ale widzę, że teraz po raz kolejny robisz to innej dziewczynie na styczniowych staraczkach. Ja rozumiem, że Tobie nie wyszło i przykro mi bardzo z tego powodu i mam nadzieję, że już ten cykl będzie Twoim szczęśliwym, ale nie musisz każdej innej tu burzyć nadziei.
    I pewnie mi się teraz dostanie za to, że takie rzeczy tu piszę, ale nic na to nie poradzę i jeśli chcecie to mogę sobie pójść.
    Nie chce mi się po prostu kolejny raz czytać, jak to nic z tego nie będzie, że komuś wyszedł pozytywny test po czasie dłuższym niż 5 minut. Nie wiem jak innym, ale mnie akurat nie jest potrzebna taka negatywna energia. I nie weszłam na to forum, a tym bardziej na ten wątek, żeby ktoś krytykował mój entuzjazm czy to, że się martwię o inne, bliskie mi dziewczyny, tylko po wsparcie i podtrzymanie na duchu. Koniec.

i co powiecie dalej ze to ja zaczełam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska dokładnie będzie lanie na kolanie hihi :)
    Ja też nie wyobrażam sobie dnia bez was :* Ale oby więcej takich sprzeczek :)
    I mam nadzieję że jutro Stardust napisze a dziś niech już się nie denerwuje bo dzidzi zaszkodzi i sobie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 22:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska dokładnie będzie lanie na kolanie hihi :)
    Ja też nie wyobrażam sobie dnia bez was :* Ale oby więcej takich sprzeczek :)
    I mam nadzieję że jutro Stardust napisze a dziś niech już się nie denerwuje bo dzidzi zaszkodzi i sobie .

no pewnie...:)
    zmykam z ovu, i tak pewnie dziewczynek nie przybedzie. Do jutra:* DOBRANOC:*

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ