Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska0811 wrote:Stardus nie denerwuj się juz Kochana:*
mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób
AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.
mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:nie denerwuję się
mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób
-
nick nieaktualnyNo właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres
Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :*
Miska musimy trochę wyluzować bo z wariujemy
Ania nie przesadzaj z tymi docinkami .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:40
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:No właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres
Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :*
ja myslalam,ze nie da sie spontanicznie czesto(tzn co drugi dzien np) a jednak da sie..jak sie o tym az tak nie mysli:)samo wychodziCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:to racja
mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie
cos w tym jest.. juz pisze to chyba z 3 raz dzis:P
Tak teraz mysle... Ze my po 1 miesiacu staran zobaczylam 2 kreseczki(radosc nie trwala dlugo) , ale jak przypominam to wcale duzo nie, pierwszy miesiac byl calkiem spontaniczny,moze dlatego.. a ten "pierwszy raz" calkiem niespodziankowy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:wiesz co? Ja Ci tylko życzę, żebyś Ty nigdy taki słów od nikogo nie usłyszała jak będziesz w ciąży.. A szczególnie jeśli jedną już stracisz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:43
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...
...nieważne co myslisz o Stardust, ale chyba troszkę przesadziłaś Aniu...?
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:to zejdz ze mnie bo sie uczepilas cholera wie czego, niczego Ci ani innym nie zazdrosze, a ciaze tez juz stracilam i jakos nie czuje sie z tego wzgledu wyjatkowa, jak ty..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny