X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Stardus nie denerwuj się juz Kochana:*
    nie denerwuję się :) mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób :)

AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust nie denerwuj się ! Bo ja na cb zacznę krzyczeć o to że się denerwujesz :P Nie wolno nununu :*

stardust87, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka mam abonament na ovu na 14 miesiecy wykupiony ;) dwa te mierzenie tak mi weszlo w krewe ze nie wyobrazam sobie tego nie zrobic ;)
    A <3 i tak na spontana ale co 2gi dzien ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nie meczysz ;) przynajmniej mam z kim porozmawiac ;) dzisiaj jakos wszyscy mnie olali ;)

no to miło :)...

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.
    to racja :) mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie :)

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Landrynka mam abonament na ovu na 14 miesiecy wykupiony ;) dwa te mierzenie tak mi weszlo w krewe ze nie wyobrazam sobie tego nie zrobic ;)
    A <3 i tak na spontana ale co 2gi dzien ;)

i tak trzymajcie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nie denerwuję się :) mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób :)
    prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres :) Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :* :)
    Miska musimy trochę wyluzować bo z wariujemy :)
    Ania nie przesadzaj z tymi docinkami .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:40

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no to miło :)...
    pytajcie, po to jest to forum :) na pewno, któraś z tu obecnych będzie znała odpowiedź na Wasze pytania :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres :) Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :* :)

ja myslalam,ze nie da sie spontanicznie czesto(tzn co drugi dzien np) a jednak da sie..jak sie o tym az tak nie mysli:)samo wychodzi

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    pytajcie, po to jest to forum :) na pewno, któraś z tu obecnych będzie znała odpowiedź na Wasze pytania :)

to milo,ze jestescie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...
    wiesz co? Ja Ci tylko życzę, żebyś Ty nigdy taki słów od nikogo nie usłyszała jak będziesz w ciąży.. A szczególnie jeśli jedną już stracisz.

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    to racja :) mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie :)

cos w tym jest.. juz pisze to chyba z 3 raz dzis:P
    Tak teraz mysle... Ze my po 1 miesiacu staran zobaczylam 2 kreseczki(radosc nie trwala dlugo) , ale jak przypominam to wcale duzo nie <3, pierwszy miesiac byl calkiem spontaniczny,moze dlatego.. a ten "pierwszy raz" calkiem niespodziankowy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust nie kłóć się już i nie denerwuj bo dziecku zaszkodzisz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam na rok w promocji swiatecznej i dolozyli mi dwa miesiace gratis ;)
    Od czasu jak odstawilam tabletki jakos koniec sierpnia to moje libido tak uroslo ze powoli moj nie wyrabia ;) a podczas ich brania nie mogl sie przytulanek doprosic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    wiesz co? Ja Ci tylko życzę, żebyś Ty nigdy taki słów od nikogo nie usłyszała jak będziesz w ciąży.. A szczególnie jeśli jedną już stracisz.
    to zejdz ze mnie bo sie uczepilas cholera wie czego, niczego Ci ani innym nie zazdrosze, a ciaze tez juz stracilam i swoje przeszłam i jakos nie czuje sie z tego wzgledu wyjatkowa, jak ty..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

...nieważne co myslisz o Stardust, ale chyba troszkę przesadziłaś Aniu...?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    to zejdz ze mnie bo sie uczepilas cholera wie czego, niczego Ci ani innym nie zazdrosze, a ciaze tez juz stracilam i jakos nie czuje sie z tego wzgledu wyjatkowa, jak ty..
    no to rusz następnym razem tą swoją wszystkowiedzącą główką zanim wyje***sz z takim tekstem, bo jak Tobie tak ktoś kiedyś powie to się bardzo zdziwisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na dzisiaj ;) Milo ze moglam Was tutaj poznac ;) Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ...nieważne co myslisz o Stardust, ale chyba troszkę przesadziłaś Aniu...?
    ona zaczeła przesadzac pierwsza, przeczyaj jej wywody na temat mojej osoby a pozniej zabieraj zdanie kochana... i wcale nie mysle ze przesadziłam

‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ