Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska0811 wrote:Stardus nie denerwuj się juz Kochana:*
AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:nie denerwuję się mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób
-
nick nieaktualnyNo właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :*
Miska musimy trochę wyluzować bo z wariujemy
Ania nie przesadzaj z tymi docinkami .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:40
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:No właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :*
ja myslalam,ze nie da sie spontanicznie czesto(tzn co drugi dzien np) a jednak da sie..jak sie o tym az tak nie mysli:)samo wychodziCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:to racja mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie
cos w tym jest.. juz pisze to chyba z 3 raz dzis:P
Tak teraz mysle... Ze my po 1 miesiacu staran zobaczylam 2 kreseczki(radosc nie trwala dlugo) , ale jak przypominam to wcale duzo nie , pierwszy miesiac byl calkiem spontaniczny,moze dlatego.. a ten "pierwszy raz" calkiem niespodziankowy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:wiesz co? Ja Ci tylko życzę, żebyś Ty nigdy taki słów od nikogo nie usłyszała jak będziesz w ciąży.. A szczególnie jeśli jedną już stracisz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:43
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...
...nieważne co myslisz o Stardust, ale chyba troszkę przesadziłaś Aniu...?
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:to zejdz ze mnie bo sie uczepilas cholera wie czego, niczego Ci ani innym nie zazdrosze, a ciaze tez juz stracilam i jakos nie czuje sie z tego wzgledu wyjatkowa, jak ty..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny