X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Stardus nie denerwuj się juz Kochana:*
    nie denerwuję się :) mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób :)

AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust nie denerwuj się ! Bo ja na cb zacznę krzyczeć o to że się denerwujesz :P Nie wolno nununu :*

stardust87, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka mam abonament na ovu na 14 miesiecy wykupiony ;) dwa te mierzenie tak mi weszlo w krewe ze nie wyobrazam sobie tego nie zrobic ;)
    A <3 i tak na spontana ale co 2gi dzien ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nie meczysz ;) przynajmniej mam z kim porozmawiac ;) dzisiaj jakos wszyscy mnie olali ;)

no to miło :)...

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    tak jak i ja... duzo latwiej bylo zajsc w ciaze bez wyliczanek... 2x zloty strzal a teraz 3 miesiac i jakos fasolki nie widac.
    to racja :) mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie :)

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Landrynka mam abonament na ovu na 14 miesiecy wykupiony ;) dwa te mierzenie tak mi weszlo w krewe ze nie wyobrazam sobie tego nie zrobic ;)
    A <3 i tak na spontana ale co 2gi dzien ;)

i tak trzymajcie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nie denerwuję się :) mnie ciężko z równowagi wyprowadzić... szczególnie w taki prostacki sposób :)
    prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres :) Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :* :)
    Miska musimy trochę wyluzować bo z wariujemy :)
    Ania nie przesadzaj z tymi docinkami .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:40

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no to miło :)...
    pytajcie, po to jest to forum :) na pewno, któraś z tu obecnych będzie znała odpowiedź na Wasze pytania :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No właśnie a pilnowanie tego aby co dwa dni to robić to też jest stres :) Ooo ja jeszcze nie mam wykupionego ale niedługo muszę to zrobić a ja nawet jak bym nie mierzyła to wykupiłabym aby z dziewczynkami popisać :* :)

ja myslalam,ze nie da sie spontanicznie czesto(tzn co drugi dzien np) a jednak da sie..jak sie o tym az tak nie mysli:)samo wychodzi

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    pytajcie, po to jest to forum :) na pewno, któraś z tu obecnych będzie znała odpowiedź na Wasze pytania :)

to milo,ze jestescie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    prostacka to jestes ty... obnosisz sie ze taka z ciebie ciezarna z bożej łaski, a lekarz Ci juz potwierdzil ciaze? moze tym sie zajmij czy ona faktycznie tam jest... i odczep sie...
    wiesz co? Ja Ci tylko życzę, żebyś Ty nigdy taki słów od nikogo nie usłyszała jak będziesz w ciąży.. A szczególnie jeśli jedną już stracisz.

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    to racja :) mi też się udało za pierwszym razem, zanim zaczęłam liczyć, czytać, analizować.. Nie bez powodu mówi się, że najlepszym sposobem jest wyluzowanie :)

cos w tym jest.. juz pisze to chyba z 3 raz dzis:P
    Tak teraz mysle... Ze my po 1 miesiacu staran zobaczylam 2 kreseczki(radosc nie trwala dlugo) , ale jak przypominam to wcale duzo nie <3, pierwszy miesiac byl calkiem spontaniczny,moze dlatego.. a ten "pierwszy raz" calkiem niespodziankowy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust nie kłóć się już i nie denerwuj bo dziecku zaszkodzisz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam na rok w promocji swiatecznej i dolozyli mi dwa miesiace gratis ;)
    Od czasu jak odstawilam tabletki jakos koniec sierpnia to moje libido tak uroslo ze powoli moj nie wyrabia ;) a podczas ich brania nie mogl sie przytulanek doprosic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    wiesz co? Ja Ci tylko życzę, żebyś Ty nigdy taki słów od nikogo nie usłyszała jak będziesz w ciąży.. A szczególnie jeśli jedną już stracisz.
    to zejdz ze mnie bo sie uczepilas cholera wie czego, niczego Ci ani innym nie zazdrosze, a ciaze tez juz stracilam i swoje przeszłam i jakos nie czuje sie z tego wzgledu wyjatkowa, jak ty..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

...nieważne co myslisz o Stardust, ale chyba troszkę przesadziłaś Aniu...?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    to zejdz ze mnie bo sie uczepilas cholera wie czego, niczego Ci ani innym nie zazdrosze, a ciaze tez juz stracilam i jakos nie czuje sie z tego wzgledu wyjatkowa, jak ty..
    no to rusz następnym razem tą swoją wszystkowiedzącą główką zanim wyje***sz z takim tekstem, bo jak Tobie tak ktoś kiedyś powie to się bardzo zdziwisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na dzisiaj ;) Milo ze moglam Was tutaj poznac ;) Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ...nieważne co myslisz o Stardust, ale chyba troszkę przesadziłaś Aniu...?
    ona zaczeła przesadzac pierwsza, przeczyaj jej wywody na temat mojej osoby a pozniej zabieraj zdanie kochana... i wcale nie mysle ze przesadziłam

‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ