Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Lista oczekiwanych serduszek
16.01 olka25
17.01 Cassie
19.01 Ewelina23
20.01 Katha81
21.01 Jackie, AniaR88
27.01 Miska0811
28.01 Czarna94, karmelek
14.02 Landrynka -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
Kochana nie martw..może za wcześnie ten teścik. Bądź dobrej myśli. Jeśli nie uda, to kolejny cykl przed Tobą i nowe nadzieje..Kiedyś się uda:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ale tak w jednym wielkim skrócie ?
A bo dziś (niedawno) skusiliśmy na szybki sexik:) (pisałam, jak żegnałam że może coś zdziałamy) i smutno troszkę i nadzieja opadła, bo chyba nam nie służy codzienne ""... i mam wyrzuty jakieś dziwne bo i mojemu T się smutnawo zrobiło. Chodzi o to, że ciężko się podniecić(partnerowi), i mam wrażenie, że to taki maraton...byle by jak najwięcej.. I czuję się winna, że on może odebrać że jest dla mnie "maszynką do robienia dzieci"...Ale same wiecie, że tak nie jest.Ostatnio podczas sexu w ogóle nie myślałam o staraniach, było naprawdę przyjemnie...aż do dziś.. zniechęciłam się troszkę i chyba już na tą chwilę mam to gdzieś...Dziwnie Wam mi tutaj to pisać ale chyba codzienny sexik nie dla nas:) chyba zrobimy sobie 2-3 dniową przerwę...zobaczymy jak to wyjdzie na dniach... to tak w skrócieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 22:04
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 22:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz doskonale Cie rozumiem bo jeszcze niedawno sama przechodziłam dokładnie to samo i myślałam tak samo..
Ale zobaczysz kilka dni przerwy dobrze zrobi (czasem nawet dzień, dwa wystarcza) i wszystko wróci do normy.
Najważniejsze że macie siebie i sie kochacie. Nie zawsze jest dobrze i w tej sferze , ale zobaczysz że ża dzień, dwa znów to pożądanie urośnie i wróci do normy.. trzymam kciukiMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Wiesz doskonale Cie rozumiem bo jeszcze niedawno sama przechodziłam dokładnie to samo i myślałam tak samo..
Ale zobaczysz kilka dni przerwy dobrze zrobi (czasem nawet dzień, dwa wystarcza) i wszystko wróci do normy.
Najważniejsze że macie siebie i sie kochacie. Nie zawsze jest dobrze i w tej sferze , ale zobaczysz że ża dzień, dwa znów to pożądanie urośnie i wróci do normy.. trzymam kciuki
dziękuję, że jeszcze odpisałaś:* mam też taką nadzieję, że za 2 dni wróci wszystko do normy:) i ten strzał będzie strzałem w dziesiątkę... -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Bede ok północy ale o tej godzinie to juz chyba was tu nie zastane... szkoda ze musze konczyc narazie dziewczyny..
MISKA0811 trzymaj sie !! będzie dobrze !
:* dziękuję dziękuję
ja pewnie troszkę pobędę na lapku. Tak się składa, że mam teraz sporo przerwy ,więc nigdzie nie muszę się spieszyć,tym bardziej do snu. Zobaczymy..