Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
00monika00 wrote:do jutra dziewczyny:)
dobrej nocy:*:*
no właśnie, najczęściej tak jest że jak już bardzo chcemy i bardzo się staramy to jakoś nic z tego nie wychodzi
ja właśnie zaczęłam 8cykl.. i pierwszy raz zaczęłam mierzyć temperaturę.. wcześniej bardziej na luzie do tego podchodziłam, ale teraz to już przesada.. wiem że pewnie idę w złą stronę, że powinnam być wyluzowana, ale to już u mnie się nie sprawdziło.. czekam na czwartek na wizytę u lekarza (kolejną) zobaczymy jak tym razem mi pójdzie.. -
dobranoc ddziewczynki
ja jutro znów będę wieczorem i zapewne będę miała tu niezliczoną ilość stron do nadrobienia
miłego dnia wam życzę i dziękuje za dopisanie do listy
a i powiedzcie mi czy jak nie mam abonamentu wykupionego a zaznaczam temperaturę to czy program wyznaczy mi ovu czy nie?? -
Miska0811 wrote:dobranocka:*
Cassie, Sylvka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiecie co tam u naszej szczęśliwej zafasolkowanej STARDUST ? już któryś dzień chyba jej tu nie widziałam , A WIDZIAŁAM ZE MIAŁA TAM JAKIEŚ SPIĘCIE Z JEDN DZIEWCZYNA. nIE WIECIE CO U NIEJ ? CZYŻBY OD NAS ODESZŁA ?((
-
nick nieaktualnykurde spac nie moge tak mnie boli brzunio...
tez chyba stracilam ochote na seksik dzisiaj mimo swiec mimo wszystkiego troche na sile za to maz zachwycony ;DD
niby mi dobrze ale chyba przez ta suchosc w pochwie mi sie nie chce odkad biore metformine to moge zapomniec o sluzie..
a zeliku zapomnialam od rodzicow yh ... -
nick nieaktualnyolka25 wrote:Raczej zanosiło się na odejście stardust, ale miejmy nadzieję, że jednak wróci. Przez tą kłótnię tak dziwnie wyszło
Moich myśli aż tak bardzo staranka nie absorbują, bo mam bardzo absorbującą pracę (szczerze jej nienawidzę). Właśnie skończyłam przygotowania na kolejny dzień pracy i weszłam do was na chwilkę nadrobić to, co pisałyście. Chciałabym, żeby jak najszybciej się udało Tak długo już marzę o dziecku, no i mogłabym iść sobie na zwolnienie. Umowę mam co prawda na rok i jak pójdę na L4, to mi jej na pewno nie przedłużą, ale ja nawet nie chcę tego przedłużenia. Mam dość, dobitnie dość. Jestem wykończona fizycznie i psychicznie. Ile można się przygotowywać do pracy po godzinach...? Codziennie chodzę spać o tej godzinie, albo i później. Nie wyrabiam.
na czym polega Twoja Olu praca? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
11.01 XxMoniaXx
16.01 olka25
17.01 Cassie
19.01 Ewelina23
20.01 Katha81
21.01 Jackie, AniaR88
22.01 natasza82
27.01 Miska0811
28.01 Czarna94, karmelek
14.02 Landrynka
Witam wszystkich, zapisałam się, bo zaginęłam gdzieś po drodzeEwelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny... Jestem w bardzo trudnej sytuacji i prosze o pomoc...
Czy wie ktoras o istnieniu lalolatorium w krakowie gdzie pobieraja rano probki do banad tarczycy a wyniki sa w ten sam dzien (jak najszybciej) oczywiscie orywatnie
Bede bardzo wdzieczna za kazda wskazowke milego dńia.
-
nick nieaktualnyJackie wrote:kurde spac nie moge tak mnie boli brzunio...
tez chyba stracilam ochote na seksik dzisiaj mimo swiec mimo wszystkiego troche na sile za to maz zachwycony ;DD
niby mi dobrze ale chyba przez ta suchosc w pochwie mi sie nie chce odkad biore metformine to moge zapomniec o sluzie..
a zeliku zapomnialam od rodzicow yh ...
ojoj:* mam nadzieję, że dzisiaj już mniej będzie brzunio bolał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:11.01 XxMoniaXx
16.01 olka25
17.01 Cassie
19.01 Ewelina23
20.01 Katha81
21.01 Jackie, AniaR88
22.01 natasza82
27.01 Miska0811
28.01 Czarna94, karmelek
14.02 Landrynka
Witam wszystkich, zapisałam się, bo zaginęłam gdzieś po drodze
hej Nataszko.natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Czesc dziewczyny... Jestem w bardzo trudnej sytuacji i prosze o pomoc...
Czy wie ktoras o istnieniu lalolatorium w krakowie gdzie pobieraja rano probki do banad tarczycy a wyniki sa w ten sam dzien (jak najszybciej) oczywiscie orywatnie
niestety nie jestem z Krk i nie mam zielonego pojęcia -
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Czesc dziewczyny... Jestem w bardzo trudnej sytuacji i prosze o pomoc...