X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hej Nataszko.
    ja tez w nocy sie meczyłam, jakies chore sny miałam, a jak juz trzeba było wstac to nie miałam siły ...Miłego dnia :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska. A jak u cb z tempka ???bo w pracy jestem i nie mam jaktwejsc zerknac. Bo bedzie sie mulilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miska. A jak u cb z tempka ???bo w pracy jestem i nie mam jaktwejsc zerknac. Bo bedzie sie mulilo

mi wzrosła do 36, 45. OF wyznaczyło mi owulkę.

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz . :-) trzymam kciukaski . Pewnie bedziemy razem testowac. :-)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    mi wzrosła do 36, 45. OF wyznaczyło mi owulkę.

niby dzis 3 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No widzisz . :-) trzymam kciukaski . Pewnie bedziemy razem testowac. :-)

no właśnie tak myślę :) tylko nie wiem kiedy w moim przypadku test jeśli miałby dać chociaż cień cienia, wyszeł by pozytywny? też trzymam mocno kciukasy:):******

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja test zrobie w spodziewanej @ musze poczekac az mi wyznaczy. A na kiedy ovu ci @ wyznaczylo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej natasza <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    niby dzis 3 dpo
    Tak jak owx wyznacza zawsze po 3 skokaach tem moze i byc 4 :-) wiec wtedy jest 3 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miska ja test zrobie w spodziewanej @ musze poczekac az mi wyznaczy. A na kiedy ovu ci @ wyznaczylo?

wlasnie tego nie rozumiem czemu OF wyznaczyło mi @ na 21 stycznia (wychodziłby 32dc) , ale od 2 miesięcy mam cykle powyżej 32 dc. Miałam 37,tak mi się rozregulował.
    Co prawda wykres prowadzę dopiero pierwszy od samego początku, poprzedni zaczęłam dużo później-sama prawie końcówka.
    Dlatego chyba też zaczekam do spodziewanej @. Tylko mam ten wyjazd, trochę będę się głowić, żeby aby nic nie zaszkodziło. No i boję wcześniej zrobić test, żeby się rozczarować i mieć spieprzony urlop....:) taki mam mętlik no..
    A Ty kiedy powinnaś dostać @?

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej natasza <3
    hej :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

wyznaczy Ci Kochana..coś czuję, że jutro może Ci wyznaczyć

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...dziś mnie znów katuje jajnik, już w nocy czułam i budziłam. Do tego ciągnie mnie podbrzusze.. A Wy jak się czujecie?

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    wyznaczy Ci Kochana..coś czuję, że jutro może Ci wyznaczyć
    mi też się wydaję , że jutro, ładnie skoczyła ta Twoja tempka :)teraz moja stoi :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    mi też się wydaję , że jutro, ładnie skoczyła ta Twoja tempka :)teraz moja stoi :)

Kochana u Ciebie widze Nataszko maly spadek i wzroscik, więc pewnie też na dniach jesteś...:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ciezko mi pow . Bo na wykresie mam 37dc niby . Ale teraz bralam te clo i cykl krótszy . Moim zdaniem owulke miałam w 15c wiec tak jak liczylam malpa na 19stycznia

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ...dziś mnie znów katuje jajnik, już w nocy czułam i budziłam. Do tego ciągnie mnie podbrzusze.. A Wy jak się czujecie?
    mi sie nie chce iśc do pracy...ja dzisiaj odczuwam ale lekko ból owulacyjny i prawy jajnik

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miska ciezko mi pow . Bo na wykresie mam 37dc niby . Ale teraz bralam te clo i cykl krótszy . Moim zdaniem owulke miałam w 15c wiec tak jak liczylam malpa na 19stycznia

Małpy nie będzie!!:)

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale za to zalało mnie śluzem jak jeszcze nigdy, teraz ciekawe, czy to żelik, wit B6 czy dziurawiec :)

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ja caly czas czuje jakniki z przewaga na prawy

‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ