X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hej Nataszko.
    ja tez w nocy sie meczyłam, jakies chore sny miałam, a jak juz trzeba było wstac to nie miałam siły ...Miłego dnia :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska. A jak u cb z tempka ???bo w pracy jestem i nie mam jaktwejsc zerknac. Bo bedzie sie mulilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miska. A jak u cb z tempka ???bo w pracy jestem i nie mam jaktwejsc zerknac. Bo bedzie sie mulilo

mi wzrosła do 36, 45. OF wyznaczyło mi owulkę.

natasza82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz . :-) trzymam kciukaski . Pewnie bedziemy razem testowac. :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    mi wzrosła do 36, 45. OF wyznaczyło mi owulkę.

niby dzis 3 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No widzisz . :-) trzymam kciukaski . Pewnie bedziemy razem testowac. :-)

no właśnie tak myślę :) tylko nie wiem kiedy w moim przypadku test jeśli miałby dać chociaż cień cienia, wyszeł by pozytywny? też trzymam mocno kciukasy:):******

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja test zrobie w spodziewanej @ musze poczekac az mi wyznaczy. A na kiedy ovu ci @ wyznaczylo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej natasza <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    niby dzis 3 dpo
    Tak jak owx wyznacza zawsze po 3 skokaach tem moze i byc 4 :-) wiec wtedy jest 3 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miska ja test zrobie w spodziewanej @ musze poczekac az mi wyznaczy. A na kiedy ovu ci @ wyznaczylo?

wlasnie tego nie rozumiem czemu OF wyznaczyło mi @ na 21 stycznia (wychodziłby 32dc) , ale od 2 miesięcy mam cykle powyżej 32 dc. Miałam 37,tak mi się rozregulował.
    Co prawda wykres prowadzę dopiero pierwszy od samego początku, poprzedni zaczęłam dużo później-sama prawie końcówka.
    Dlatego chyba też zaczekam do spodziewanej @. Tylko mam ten wyjazd, trochę będę się głowić, żeby aby nic nie zaszkodziło. No i boję wcześniej zrobić test, żeby się rozczarować i mieć spieprzony urlop....:) taki mam mętlik no..
    A Ty kiedy powinnaś dostać @?

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej natasza <3
    hej :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

wyznaczy Ci Kochana..coś czuję, że jutro może Ci wyznaczyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...dziś mnie znów katuje jajnik, już w nocy czułam i budziłam. Do tego ciągnie mnie podbrzusze.. A Wy jak się czujecie?

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    wyznaczy Ci Kochana..coś czuję, że jutro może Ci wyznaczyć
    mi też się wydaję , że jutro, ładnie skoczyła ta Twoja tempka :)teraz moja stoi :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    mi też się wydaję , że jutro, ładnie skoczyła ta Twoja tempka :)teraz moja stoi :)

Kochana u Ciebie widze Nataszko maly spadek i wzroscik, więc pewnie też na dniach jesteś...:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ciezko mi pow . Bo na wykresie mam 37dc niby . Ale teraz bralam te clo i cykl krótszy . Moim zdaniem owulke miałam w 15c wiec tak jak liczylam malpa na 19stycznia

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ...dziś mnie znów katuje jajnik, już w nocy czułam i budziłam. Do tego ciągnie mnie podbrzusze.. A Wy jak się czujecie?
    mi sie nie chce iśc do pracy...ja dzisiaj odczuwam ale lekko ból owulacyjny i prawy jajnik

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Miska ciezko mi pow . Bo na wykresie mam 37dc niby . Ale teraz bralam te clo i cykl krótszy . Moim zdaniem owulke miałam w 15c wiec tak jak liczylam malpa na 19stycznia

Małpy nie będzie!!:)

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale za to zalało mnie śluzem jak jeszcze nigdy, teraz ciekawe, czy to żelik, wit B6 czy dziurawiec :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ja caly czas czuje jakniki z przewaga na prawy

‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ