Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:mi sie nie chce iśc do pracy...ja dzisiaj odczuwam ale lekko ból owulacyjny i prawy jajnik
no właśnie chyba te bóle moje które trwają pare dni to owulacyjne.
No,ale dobrze że chociaż czuć...,że coś się dzieje..natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ale za to zalało mnie śluzem jak jeszcze nigdy, teraz ciekawe, czy to żelik, wit B6 czy dziurawiec
oo,to widać, że któreś napewno pomaga na ten śluzik..
Miałam kupić tego dziurawca i pić..Nie wiem czmu nie kupiłam.
Ja narazie jeśli chodzi o śluz to jestem średnio zadowolona. Narazie do tej pory aż go tak dużo nie było ...:/np. wczoraj czułam już suchosc.. -
nick nieaktualnyWiecie co, ja w ubiegłym cyklu..jakoś tydzień przed spodziewaną @ miałam małą nadzieję..bo mnie zalewało właśnie śluzem... Co byłam w wc to za mną ciągnęło:) byłam w szoku. Bo jak to jak zwykle musiałam doszukać się objawów----> google
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki:)
dzisiaj w pracy będzie ciężko, po dłuższym weekendzie to masakra;)
xXMoniaXx,
u mnie bez entuzjazmu, dostałam niby @ ale strasznie słaby, dzisiaj mdli mnie bardzo ale to pewnie hormony.. Podejrzewam że moje cykle są bezowulacyjne i gdzieś czytałam, że jak cykl jest bez owu to i @ słaba. Ale nie wiem czy to reguła, dzisiaj idę do lekarza to zapytam i zapytam też czy mogę dostać jakieś tabletki na owulację bo inaczej starania się to istny koszmar.
A jak u Ciebie? Coś się ruszyło?
Trzymam kciuki:*
Miłego dnia kobietki!! -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Wiecie co, ja w ubiegłym cyklu..jakoś tydzień przed spodziewaną @ miałam małą nadzieję..bo mnie zalewało właśnie śluzem... Co byłam w wc to za mną ciągnęło:) byłam w szoku. Bo jak to jak zwykle musiałam doszukać się objawów----> google
wujek google wszystko wie!))Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:hej dziewczynki:)
dzisiaj w pracy będzie ciężko, po dłuższym weekendzie to masakra;)
xXMoniaXx,
u mnie bez entuzjazmu, dostałam niby @ ale strasznie słaby, dzisiaj mdli mnie bardzo ale to pewnie hormony.. Podejrzewam że moje cykle są bezowulacyjne i gdzieś czytałam, że jak cykl jest bez owu to i @ słaba. Ale nie wiem czy to reguła, dzisiaj idę do lekarza to zapytam i zapytam też czy mogę dostać jakieś tabletki na owulację bo inaczej starania się to istny koszmar.
A jak u Ciebie? Coś się ruszyło?
Trzymam kciuki:*
Miłego dnia kobietki!!
Miłego!! Daj znać jak po wizycie! -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a jak to wyliczać? Czy według swoich obserwacji?
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:tak. ja co 2 cykl mam 28 dni i co 2 ok 31 teraz jest ten krótszy i owu zazwyczaj jak sama jeszcze bez owu sie obserwowalam byla 15/15 dzień (to jest wczoraj/dzis) a w tych dluższych 16/17 dc
aha:) chciałabym mieć też tak w miare regularnie. Zawsze lepiej co nieco obliczyć, zaobserwować. A jak cykle wariują to szlak trafia..AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kobietki jest tu ktoś jeszcze ?
Ja mam trochę doła bo wczoraj miałam temp. 36.2 a dziś 36.1
Przebudziłam się przed 7 i zmierzyłam sb z ciekawości o 6:30 wyszła mi 36.0 ale położyłam sie i zmierzyłam o 7 bo zawsze o tej mierzę i wyszła mi 36.1 a jak zmierzyłam sb drugi raz to już 36.0 ale pisałam pierwszą bo tak się powinno robić . Ale od następnego cyklu kupuję nowy termometr z dwoma miejscami po przecinku .
I badałam sb szyjkę rano . Mam tak średnio nie za nisko nie za wysoko , co do miękkości też taka średnia ( o ile dobrze sprawdzam ) i chyba zamknięta . I śluz mam biały i nierozciągliwy taki wodnisty .
Nie da rady was nadgonić ale postaram się potem :*AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej Kobietki jest tu ktoś jeszcze ?
Przebudziłam się przed 7 i zmierzyłam sb z ciekawości o 6:30 wyszła mi 36.0 ale położyłam sie i zmierzyłam o 7 bo zawsze o tej mierzę i wyszła mi 36.1 a jak zmierzyłam sb drugi raz to już 36.0 ale pisałam pierwszą bo tak się powinno robić . Ale od następnego cyklu kupuję nowy termometr z dwoma miejscami po przecinku .
I badałam sb szyjkę rano . Mam tak średnio nie za nisko nie za wysoko , co do miękkości też taka średnia ( o ile dobrze sprawdzam ) i chyba zamknięta . I śluz mam biały i nierozciągliwy taki wodnisty .
Nie da rady was nadgonić ale postaram się potem :*
Cześć Landrneczko:*
jak wodnisty to chyba dobrze..
A z temperaturką troszkę jeszcze cierpliwości. Odskoczy... -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej Kobietki jest tu ktoś jeszcze ?
Nie da rady was nadgonić ale postaram się potem :*
Ja od tego cyklu mam termometr 0,01 i jestem zadowolona wiec polecamMiska0811 lubi tę wiadomość