Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:w tym momencie cyklu to temperatura jest ok, jestes przed owulką za to pomyśl jaką różnice będzie widać po
mma nadzieje że będzie widać różnicę
tylko dlavczego mam wodnisty śluz ? Jak go zaznaczę na wykresie to pokaże mi płodne dni -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:ja tak mam. w tym cyklu zwlaszcza bo maz byl w domu w dni przedowulacja, a tak to nie ma go od pon do piatku wieczorem wiec ciagle sie mijalismy z owulacja chyba
Kochana bądź dobrej myśli... mój wyjeżdza w piątek rano, wraca w poniedziałek wieczorem. Mam nadzieję, że szkód nie będzie.. -
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:mma nadzieje że będzie widać różnicę
tylko dlavczego mam wodnisty śluz ? Jak go zaznaczę na wykresie to pokaże mi płodne dni -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:mma nadzieje że będzie widać różnicę
tylko dlavczego mam wodnisty śluz ? Jak go zaznaczę na wykresie to pokaże mi płodne dni
na sluzie to ja się nie znam i schizuję.. u mnie przed @ potrafi byc jak płodny?
Co do temperaturki to wydaje mi się, że to spadek przed owulacyjny. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czemu kiedys ludzie sie tym nie przejmowali, nie notowali tych śluzów itp, nie brali wspomagaczy a szczęśliwymi rodzicami byli ...
tez się nad tym głowię....
kiedyś nie było internetu i było łatwiej..ludzie żyli:) a teraz mamy do wszystkiego dostęp..pełno informacji..człowiek naprawdę niezłe ma zawirowanie głowy,..AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czemu kiedys ludzie sie tym nie przejmowali, nie notowali tych śluzów itp, nie brali wspomagaczy a szczęśliwymi rodzicami byli ...
Miska0811, Cassie, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:napewno masz rację... tylko, że każda jest indywidualna.. ciężka to sprawa, nie powiem...
Tak, to jest ciężka sprawa bo monika pisze o wspólnym domu itd. Mnie na dom ani mieszkanie nie stać i nigdy stać nie będzie. Gdybym wiedziała że będzie to też na pewno odłożyłam tę decyzję. Ale najprawdopodobniej jestem skazana na tułanie się po stancjach Niestety takie czasy. -
nick nieaktualnykarmelek wrote:dobranoc ddziewczynki
ja jutro znów będę wieczorem i zapewne będę miała tu niezliczoną ilość stron do nadrobienia
miłego dnia wam życzę i dziękuje za dopisanie do listy
a i powiedzcie mi czy jak nie mam abonamentu wykupionego a zaznaczam temperaturę to czy program wyznaczy mi ovu czy nie??
Tak, wyznaczy Ci owulkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny