Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Tak, to jest ciężka sprawa bo monika pisze o wspólnym domu itd. Mnie na dom ani mieszkanie nie stać i nigdy stać nie będzie. Gdybym wiedziała że będzie to też na pewno odłożyłam tę decyzję. Ale najprawdopodobniej jestem skazana na tułanie się po stancjach Niestety takie czasy.
mnie też nie stać..
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czemu kiedys ludzie sie tym nie przejmowali, nie notowali tych śluzów itp, nie brali wspomagaczy a szczęśliwymi rodzicami byli ...
Teraz niestety jest duzo problemów z zajściem w ciążę, to prawda. Dużo moich koleżanek stara się o dzidzię, a kiedyś ( jeszcze parę late temu) tak nie nie było....po prostu się zachodziło w góra 3-5 miesięcy, bez żadnych wspomagaczy. Dziś niestety większość z moich znajomych ma mniejsze lub większe problemy..... to jest straszne ...
Pytałam też mojej mamy, jak szybko udało jej się zajść w ciąże, odpowiedziała, że za pierwszym podejściem. Pierwsza ciąża w wieku 26 lat a druga( ze mną) w wieku 34
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:A ja zazdroszczę Tobie, bo wolałabym mieć pracę
To był jeden z najgorszych okresów w moim zyciu, ale mogłam sobie lajtowo podejść do sprawy bo mieszkałam z rodzicami;)
współczuję, ale nie załamuj się, najważniejsze to być zdrowym i mieć u boku najukochańsza osobą pod słońcem!!!
I głowa do góry! Z resztą co ma być to będzie:)Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:rozumiem Cię, kiedyś jak szukałam pracy też czułam się okropnie.
To był jeden z najgorszych okresów w moim zyciu, ale mogłam sobie lajtowo podejść do sprawy bo mieszkałam z rodzicami;)
współczuję, ale nie załamuj się, najważniejsze to być zdrowym i mieć u boku najukochańsza osobą pod słońcem!!!
I głowa do góry! Z resztą co ma być to będzie:)
Tragedii nie ma, bo mąż pracuje ale jakbym i ja miała pracę to zawsze tą jedną wypłatę można by było odłożyć i by było dla dzidzi Ale najbardziej mnie denerwuje to siedzenie w domu. No bo co tu robić, tyle co my we dwoje nabrudzimy to nie sprzątanie Ciężko tak siedzieć na tyłku bezczynnie i nic nie robićCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Tragedii nie ma, bo mąż pracuje ale jakbym i ja miała pracę to zawsze tą jedną wypłatę można by było odłożyć i by było dla dzidzi Ale najbardziej mnie denerwuje to siedzenie w domu. No bo co tu robić, tyle co my we dwoje nabrudzimy to nie sprzątanie Ciężko tak siedzieć na tyłku bezczynnie i nic nie robić
zawsze było by łatwiej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ewelinko może nie wiem . Wodnisty śluz jest przy dniach płodnych ale też jest rozciągliwy a mój nie ehh . Co jest ze mną wgl
Kochana taki sluz (jak wycztalam gdzies, chyba na ovu) to zalicza sie rowniez do tych plodnych ale troszke mniej niz rozciagliwy. Ewelinka dobrze mowi. dzialajcie,dzialajcie:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska ja taki nacisk robilam dwa miesiace temu - efekt moj maz wcale nie chcial... wowczas powiedzial zeby zapomniala o dziecku bo on juz nie chce... pozadanie spadlo... 5-7 dni bez odpuscilam, poplakalam i teraz na spontana kiedy chcemy, bez wyliczanek jak sie uda to sie uda. Maz pracuje i ma bardzo odpowiedzialna prace, musi byc w formie nie tylko w lozku
karmelek program wyznaczy Ci owu
Jackie ja nie pamietam kiedy mialam tam sucho... jestem az za mokra
Miska ovuf zaklada ze faza lutealna trwa 14 dni i tyle doliczyl po wyznaczeniu owulacji
Temperatura w elektronicznym po pikaniu jeszcze rosnie??? Ja zawsze po pikaniu wyjmuje
Landrynka a moze zaczyna spadac przed owulacja?
Monia 10dpo to za wczesnie na tescik miedzy 6-9 dniem dopiero sie zagniezdza a o zagniezdzeniu produkjemy chormony ktore testy wykrywaja dalego najlepiej test w dniu spodziewanej @ albo kilka dni po tym terminie
Miska0811 lubi tę wiadomość