X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja jak zwykle przy kawce :) Miłego dnia Wam wszystkim życzę. U mnie będzie dziś leniwie, bo nawet nie ma co sprzątać ;P

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja Wam zazdroszczę, siedzicie w domu przy kawce a tu tyrac trzeba:/
    Hej Ewelinka!!!:):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 10:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:

A ja zazdroszczę Tobie, bo wolałabym mieć pracę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Tak, to jest ciężka sprawa bo monika pisze o wspólnym domu itd. Mnie na dom ani mieszkanie nie stać i nigdy stać nie będzie. Gdybym wiedziała że będzie to też na pewno odłożyłam tę decyzję. Ale najprawdopodobniej jestem skazana na tułanie się po stancjach ;) Niestety takie czasy.

mnie też nie stać..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czemu kiedys ludzie sie tym nie przejmowali, nie notowali tych śluzów itp, nie brali wspomagaczy a szczęśliwymi rodzicami byli ...

Teraz niestety jest duzo problemów z zajściem w ciążę, to prawda. Dużo moich koleżanek stara się o dzidzię, a kiedyś ( jeszcze parę late temu) tak nie nie było....po prostu się zachodziło w góra 3-5 miesięcy, bez żadnych wspomagaczy. Dziś niestety większość z moich znajomych ma mniejsze lub większe problemy..... to jest straszne :(...
    Pytałam też mojej mamy, jak szybko udało jej się zajść w ciąże, odpowiedziała, że za pierwszym podejściem. Pierwsza ciąża w wieku 26 lat a druga( ze mną) w wieku 34

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    A ja zazdroszczę Tobie, bo wolałabym mieć pracę :D
    rozumiem Cię, kiedyś jak szukałam pracy też czułam się okropnie.
    To był jeden z najgorszych okresów w moim zyciu, ale mogłam sobie lajtowo podejść do sprawy bo mieszkałam z rodzicami;);)
    współczuję, ale nie załamuj się, najważniejsze to być zdrowym i mieć u boku najukochańsza osobą pod słońcem!!!
    I głowa do góry! Z resztą co ma być to będzie:):)

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko może nie wiem . Wodnisty śluz jest przy dniach płodnych ale też jest rozciągliwy a mój nie ehh . Co jest ze mną wgl :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:

No niestety, ja też miałam iść do pracy, ale tak Bóg chciał że muszę leżeć w łóżku z przeziębieniem na karku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    rozumiem Cię, kiedyś jak szukałam pracy też czułam się okropnie.
    To był jeden z najgorszych okresów w moim zyciu, ale mogłam sobie lajtowo podejść do sprawy bo mieszkałam z rodzicami;);)
    współczuję, ale nie załamuj się, najważniejsze to być zdrowym i mieć u boku najukochańsza osobą pod słońcem!!!
    I głowa do góry! Z resztą co ma być to będzie:):)

Tragedii nie ma, bo mąż pracuje ale jakbym i ja miała pracę to zawsze tą jedną wypłatę można by było odłożyć i by było dla dzidzi :) Ale najbardziej mnie denerwuje to siedzenie w domu. No bo co tu robić, tyle co my we dwoje nabrudzimy to nie sprzątanie :P Ciężko tak siedzieć na tyłku bezczynnie i nic nie robić

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    No niestety, ja też miałam iść do pracy, ale tak Bóg chciał że muszę leżeć w łóżku z przeziębieniem na karku :(

No współczuję Ci kochana, ale musisz teraz dbać o siebie <3 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Tragedii nie ma, bo mąż pracuje ale jakbym i ja miała pracę to zawsze tą jedną wypłatę można by było odłożyć i by było dla dzidzi :) Ale najbardziej mnie denerwuje to siedzenie w domu. No bo co tu robić, tyle co my we dwoje nabrudzimy to nie sprzątanie :P Ciężko tak siedzieć na tyłku bezczynnie i nic nie robić

zawsze było by łatwiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ewelinko może nie wiem . Wodnisty śluz jest przy dniach płodnych ale też jest rozciągliwy a mój nie ehh . Co jest ze mną wgl :/
    Dzialaj tjochana zebys nieprzegapila.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    zawsze było by łatwiej...

To prawda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę jakieś pranie włączyć itp, na pewno niedługo wpadnę :) Miłego dnia dziewczyny! :*

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie z grubsza ogarnelam pokoj i lazienke:) przy okazji pranie tez wstawiłam. Chwilka odpoczynku:)
    Dziewczyny,glowa do gory... mamy myslec pozytywnie:)
    Wracaj niedlugo Czarna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia szybkieko powrotu do zdrowia :*
    Ewlinko no trzeba trzeba :D
    Monia mam tak samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kochana taki sluz (jak wycztalam gdzies, chyba na ovu) to zalicza sie rowniez do tych plodnych ale troszke mniej niz rozciagliwy. Ewelinka dobrze mowi. dzialajcie,dzialajcie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Dobra idę jakieś pranie włączyć itp, na pewno niedługo wpadnę :) Miłego dnia dziewczyny! :*
    Milego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:

tylko i wylacznie pod kolderka:) Kuruj się Niusia

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja taki nacisk robilam dwa miesiace temu - efekt moj maz wcale nie chcial... wowczas powiedzial zeby zapomniala o dziecku bo on juz nie chce... pozadanie spadlo... 5-7 dni bez <3 odpuscilam, poplakalam i teraz <3 na spontana kiedy chcemy, bez wyliczanek ;) jak sie uda to sie uda. Maz pracuje i ma bardzo odpowiedzialna prace, musi byc w formie nie tylko w lozku ;)

karmelek program wyznaczy Ci owu

Jackie ja nie pamietam kiedy mialam tam sucho... jestem az za mokra :(

Miska ovuf zaklada ze faza lutealna trwa 14 dni i tyle doliczyl po wyznaczeniu owulacji
    Temperatura w elektronicznym po pikaniu jeszcze rosnie??? Ja zawsze po pikaniu wyjmuje

Landrynka a moze zaczyna spadac przed owulacja? ;)

Monia 10dpo to za wczesnie na tescik ;) miedzy 6-9 dniem dopiero sie zagniezdza a o zagniezdzeniu produkjemy chormony ktore testy wykrywaja ;) dalego najlepiej test w dniu spodziewanej @ albo kilka dni po tym terminie

Miska0811 lubi tę wiadomość

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ