X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Monia pozna owulacja i wg mnie 10dpo byl spadek i to moglo byc zagniezdzenie, od tego dnia ok (ja mowie zeby wynik byl pewny) 10 dni i mozesz testowac albo zrobic za 5 dni bete.
    11 stycznia wg ovu mam miec okres. Myślisz ze jak wtedy zrobie to coś pokaże ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Patrze na ten wykres i sie smieje z niego... owulke zaznaczylo mi akurat tego dnia z ktorego nic i tak nie bedzie...
    Owszem <3 bylo ale mezowi zachialo sie siku (obudzilam go ;) ) i nie doszedl... Chyba ze przez ten caly czas jakis preejakulat (czy jak to sie pisze) mogl mnie zaplodnic...
    Wg mnie cykl spisany na straty... kolejny bedzie lepszy.

Nie przewidzisz tego, a moze jednak???:) Tak czy siak dziewczynki. MY mozemy codziennie, do poznych wieczorow gdybac, zastanawiac. A wszystko okaze sie w dniu testowania i wiekszosci dziewczyn pod koniec miesiąca..MUsimy wytrzymać

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ja mykam dalej spać... Jestem tak zmęczona że ledwo co patrze w ten monitor ;)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Laseczki ja mykam dalej spać... Jestem tak zmęczona że ledwo co patrze w ten monitor ;)

WYSYPIAJ SIĘ:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to dopiero bedzie 5 dni po zagniezdzeniu. Mozesz zatestowac ale wg mnie za wczesnie.

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Monia to dopiero bedzie 5 dni po zagniezdzeniu. Mozesz zatestowac ale wg mnie za wczesnie.
    ok dziękuje.. najważniejsze to tylko żeby @ nie przyszła to juz sie bede cieszyć :)

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Monia ;)
    Nisia wypoczywaj :)

ja uciekam, obowiazki wzywaja. Bede poznie pa

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawic was na chwile to dwie strony :-)

00monika00, Cassie lubią tę wiadomość

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny szybko potrzebuje Waszej pomocy. wlasnie chcialam isc na poczte zaplacic za ovufriend.pl Kilka dni spisalam wszystkie dane, numer konta itp ale teraz chcialam przed wyjsciem chcialam sie upewnic ze wszystko dobrze spisalam. Co sie okazuje numer rachunku TERAZ jest inny! Co najsmieszniejsze- za kazdym razem jest inny gdy na to klikne.... co jest?;/

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia kliknij raz i ten ostatni spisz na rachunek, potem juz nie wchodz bo sie numery beda zmienialy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tez chcialam napisac ale cassie mnhe wyprzedziła ;-)

Cassie lubi tę wiadomość

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje!:*

Cassie lubi tę wiadomość

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się denerwuję wizytą u gina:/
    dzisiaj będzie analiza mojego USG a już wiem, że jest podejrzenie policystycznych jajników.. jak mi powie coś gorszego to załamię się;(

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    a ja się denerwuję wizytą u gina:/
    dzisiaj będzie analiza mojego USG a już wiem, że jest podejrzenie policystycznych jajników.. jak mi powie coś gorszego to załamię się;(
    będzie dobrze, bądź dobrej myśli. Też sie zawsze stresuje nawet i kontrolną wizytą u gina . My kobitki już mamy taki cięzki los :(

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a się jeszcze naczytałam teraz w necie to już w ogóle:/

Ewelinka, doczytałam się że zespół torbielowatych jajników to synonim policystycznych, nic Ci kochana nie wspomniał lekarz?? I doczytałam, że te tabletki CLO daje się właśnie w takich stanach.

Dobra, kończę bo się tylko nakręcam:*

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge sie wyzalic? Mozecie tego nie czytac wzne ze ja to z siebie wyrzuce...
    Poznalam rok temu w przedszkolu malzenstwo z synem w wieku mojego mlodszego. Ona Ruska on Niemiec. Poznali sie na jakies stronie internetowej, zeny tu mogla zostac musieli wziac slub itp... Ona ma 41, on 55 dziecko 4.
    Zakolegowalysmy sie, jej meza unikam jak ognia - wydaje sie nieszczery, przy zonie walil mi komplementy (mnie takie rzeczy krepuja) i patrzyl mi na tylek... Pomijam fakt ze od sierpnia ich pierworodny idzie do 1klasy (tutaj od 5 zerowka, 6 pierwsza klasa, dzieci urodzine po wrzesniu ida do szkoly od 7) - maly idzie do szkoly 2 lata predzej... ok nie moja sprawa.
    Marina chciala zabrac moje dzieci na jakas impreze w RuskiejGemaindzie (tam sie spotykaja ruskie dzieci ktorych rodzice staraja sie o pobyt w Niemczech). Mial tam byc jakis teatrzyk, zabawa itp.
    W zyciu tam nie bylam nie znam ludzi. Jej propozycja byla taka ze oni przyjada po moje dzieci, my zaladujemy je z fotelikami do auta rano i odwioza wieczorem. Ja powiedzialam jej ze dam znac bo musze o tym z mezem porozmawiac. To bylo przed przerwa swiateczna. Moj maz sie na ten wypad nie zgodzi, nie ma zaufania do tego malzenstwa.
    Nie widzialysmy sie przed swietami. Wyslalam jej na skypie wiadomosc ze niestety chlopcy nie pojada. Dzisiaj ja spotkalam w przedszkolu - obraza taka ze jakby mogla to by mnie z siekiera pogonila...
    No chyba mam prawo z mezem temat obgadac i dac pozniej znac?
    Moj maz stwierdzil ze sie boi o dzieci. Fakt nie znamy ich dobrze, tej ruskiejgemaindy wcale. Nie jest tak latwo dac komus na caly dzien dzieci.
    W gre nie wchodzilo zebysmy je tam zawiezli - w soboty moj pracuje a ja nie mam prawa jazdy.
    Nie wiem czy na stacjonarny dzwonila czy nie bo sie okazalo ze aparat telefonu sie popsul... Wczoraj do mnie od dentysty syna dzwonili i sie nie dodzwonili. Telefon nie dziala. Komorki mojej jej nie dalam, nr ma tylko rodzina.
    I teraz ja wychodze na wredna klacz...
    Wbaczcie ale sie wkurzylam... opowiedzialam o tym mezowi a on mi na to A NIE MOWILEM?
    No tak... musze wiecej go sluchac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    a się jeszcze naczytałam teraz w necie to już w ogóle:/

Ewelinka, doczytałam się że zespół torbielowatych jajników to synonim policystycznych, nic Ci kochana nie wspomniał lekarz?? I doczytałam, że te tabletki CLO daje się właśnie w takich stanach.

Dobra, kończę bo się tylko nakręcam:*

Monika moja swiadkowa weselna majac torbielowe jajniki urodzila bliznieta ;)
    Glowa do gory.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Moge sie wyzalic? Mozecie tego nie czytac wzne ze ja to z siebie wyrzuce...
    Poznalam rok temu w przedszkolu malzenstwo z synem w wieku mojego mlodszego. Ona Ruska on Niemiec. Poznali sie na jakies stronie internetowej, zeny tu mogla zostac musieli wziac slub itp... Ona ma 41, on 55 dziecko 4.
    Zakolegowalysmy sie, jej meza unikam jak ognia - wydaje sie nieszczery, przy zonie walil mi komplementy (mnie takie rzeczy krepuja) i patrzyl mi na tylek... Pomijam fakt ze od sierpnia ich pierworodny idzie do 1klasy (tutaj od 5 zerowka, 6 pierwsza klasa, dzieci urodzine po wrzesniu ida do szkoly od 7) - maly idzie do szkoly 2 lata predzej... ok nie moja sprawa.
    Marina chciala zabrac moje dzieci na jakas impreze w RuskiejGemaindzie (tam sie spotykaja ruskie dzieci ktorych rodzice staraja sie o pobyt w Niemczech). Mial tam byc jakis teatrzyk, zabawa itp.
    W zyciu tam nie bylam nie znam ludzi. Jej propozycja byla taka ze oni przyjada po moje dzieci, my zaladujemy je z fotelikami do auta rano i odwioza wieczorem. Ja powiedzialam jej ze dam znac bo musze o tym z mezem porozmawiac. To bylo przed przerwa swiateczna. Moj maz sie na ten wypad nie zgodzi, nie ma zaufania do tego malzenstwa.
    Nie widzialysmy sie przed swietami. Wyslalam jej na skypie wiadomosc ze niestety chlopcy nie pojada. Dzisiaj ja spotkalam w przedszkolu - obraza taka ze jakby mogla to by mnie z siekiera pogonila...
    No chyba mam prawo z mezem temat obgadac i dac pozniej znac?
    Moj maz stwierdzil ze sie boi o dzieci. Fakt nie znamy ich dobrze, tej ruskiejgemaindy wcale. Nie jest tak latwo dac komus na caly dzien dzieci.
    W gre nie wchodzilo zebysmy je tam zawiezli - w soboty moj pracuje a ja nie mam prawa jazdy.
    Nie wiem czy na stacjonarny dzwonila czy nie bo sie okazalo ze aparat telefonu sie popsul... Wczoraj do mnie od dentysty syna dzwonili i sie nie dodzwonili. Telefon nie dziala. Komorki mojej jej nie dalam, nr ma tylko rodzina.
    I teraz ja wychodze na wredna klacz...
    Wbaczcie ale sie wkurzylam... opowiedzialam o tym mezowi a on mi na to A NIE MOWILEM?
    No tak... musze wiecej go sluchac.
    dobrze ze nie daliście im dzieci .. ja bym też nie dała Cassie :)zwłaszcza ze tak jakośsuper dobrze sie nie znacie .. nie wyszłaś na wredą...miałaś do tego prawo !

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONIKA :
    a tym co pisza w internecie to tak sobie tego nie bierz do serca . Ja sie naczytałam takich głupot przed całkiem pierwsza wizyta u gina i o mało... nie zemdlałam jej w gABINECIE Z NERWÓW... a wcale to było niepotrzebe bo to jk do tej pory jak najbardziej ok babka... a ja głupia uwierzyłam jaka to masakra... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 12:53

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika dziekuje :)
    Teraz tylko dziennie w przedszkolu bede ogladala obrazek obrazonej na Amen Mariny... Tylko dzieci szkoda bo raczej poza domem razem sie juz nie pobawia...

‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ