X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nie wiem.. mam nadzieje ze ta temp sie w ciagu tej pol godz znaczaco nie zmieniła. jutro sie okaze o ile zas nie zasne :P mam nadzieje ze wczoraj było to zagniezdzeinie i wkoncu zajde w ciąże bo jak na razie tozdnia na dzien mam wiekszego doła..

Chyba za bardzo się spinasz kochana :) Ja wiem że to jest trudne i łatwo powiedzieć, ale główka do góry! :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tz mi czasem ciezko odczytac temp z niego bo czasem jest troche za ta mała kreseczka i juz nie wiem co wpisac. bo to jest pomiedzy prawie . np 36,6 i troche . to z reguły pisze 36,2 ale to tez wiesz takie mierzenie chocby wcale..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Chyba za bardzo się spinasz kochana :) Ja wiem że to jest trudne i łatwo powiedzieć, ale główka do góry! :)
    tak spinam :( bo tak chce i chce dziecko a nie wychodzi i to jest dołujące :( a wszystkim wokół sie udaje .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no ja tez teraz chciałam kupic i nie ma.ale znalazłam jeszcze od mamy . chyba ma z 25 lat ten termometr ;P

Na allegro są ale się nie opyla kupować bo termometr 3 zł kosztuje a przesyłka 10 :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    tak spinam :( bo tak chce i chce dziecko a nie wychodzi i to jest dołujące :( a wszystkim wokół sie udaje .

Każda z nas zna to uczucie. Co raz to jakaś znajoma wpadnie i wielka tragedia bo ona w ciąży. A my byśmy tak chciały... W końcu się uda, zobaczysz :) Po takich przejściach będzie jeszcze więcej radości jak się uda :)

XxMoniaXx, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rteciowy od rodzicow chyba jest tak stary jak dlugo sa po slubie ;)

Mialam rewelacyjny termometr w poprzednich cyklach, niegdy mnie nie zawiodl. Pech ze ostatniego dnia cyklu zaspana chcialam go polozyc na pulce w lazience i nie trafilam - rozwalil sie o kafelki.
    Kupilam nowy - bialo-rozowy ale widze ze roznice w pomiarach ma spore...

Ja mam tendencje do cysty ale na macicy. Na jajnikach jeszcze nie mialam (chyba).

Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy, tzn ze wredna suka nie jestem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 13:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide gotowac :)

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy, tzn ze wredny suka nie jestem ;)

Nie kochana, jesteś po prostu odpowiedzialną matką :)

00monika00, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki wpadalam sie przywitac :**
    noc mialam ciezko dzis tez brzuch mnie boli :(
    mam nadzieje ze jednak to owulka chyba zaczynam zalowac ze tempki nie mierzylam bo bym byla pewna eh cipcia ze mnie.
    Wlasnie czekam na moja ukochana przyjaciolke bedziemy siedziec wpiepszac sushi zrobione przeze mnie i pic piwko tzn ja karmi bo nie lubie ;D
    ciesze sie tych waszych wyzszych temp. i z ovulek .
    Cmokam gwiazdunie do pozniej <3

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no nie wszystkim...:(:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Moge sie wyzalic? Mozecie tego nie czytac wzne ze ja to z siebie wyrzuce...
    Poznalam rok temu w przedszkolu malzenstwo z synem w wieku mojego mlodszego. Ona Ruska on Niemiec. Poznali sie na jakies stronie internetowej, zeny tu mogla zostac musieli wziac slub itp... Ona ma 41, on 55 dziecko 4.
    Zakolegowalysmy sie, jej meza unikam jak ognia - wydaje sie nieszczery, przy zonie walil mi komplementy (mnie takie rzeczy krepuja) i patrzyl mi na tylek... Pomijam fakt ze od sierpnia ich pierworodny idzie do 1klasy (tutaj od 5 zerowka, 6 pierwsza klasa, dzieci urodzine po wrzesniu ida do szkoly od 7) - maly idzie do szkoly 2 lata predzej... ok nie moja sprawa.
    Marina chciala zabrac moje dzieci na jakas impreze w RuskiejGemaindzie (tam sie spotykaja ruskie dzieci ktorych rodzice staraja sie o pobyt w Niemczech). Mial tam byc jakis teatrzyk, zabawa itp.
    W zyciu tam nie bylam nie znam ludzi. Jej propozycja byla taka ze oni przyjada po moje dzieci, my zaladujemy je z fotelikami do auta rano i odwioza wieczorem. Ja powiedzialam jej ze dam znac bo musze o tym z mezem porozmawiac. To bylo przed przerwa swiateczna. Moj maz sie na ten wypad nie zgodzi, nie ma zaufania do tego malzenstwa.
    Nie widzialysmy sie przed swietami. Wyslalam jej na skypie wiadomosc ze niestety chlopcy nie pojada. Dzisiaj ja spotkalam w przedszkolu - obraza taka ze jakby mogla to by mnie z siekiera pogonila...
    No chyba mam prawo z mezem temat obgadac i dac pozniej znac?
    Moj maz stwierdzil ze sie boi o dzieci. Fakt nie znamy ich dobrze, tej ruskiejgemaindy wcale. Nie jest tak latwo dac komus na caly dzien dzieci.
    W gre nie wchodzilo zebysmy je tam zawiezli - w soboty moj pracuje a ja nie mam prawa jazdy.
    Nie wiem czy na stacjonarny dzwonila czy nie bo sie okazalo ze aparat telefonu sie popsul... Wczoraj do mnie od dentysty syna dzwonili i sie nie dodzwonili. Telefon nie dziala. Komorki mojej jej nie dalam, nr ma tylko rodzina.
    I teraz ja wychodze na wredna klacz...
    Wbaczcie ale sie wkurzylam... opowiedzialam o tym mezowi a on mi na to A NIE MOWILEM?
    No tak... musze wiecej go sluchac.

nie omieszkam nie skomentowac .
    jestem bardzo dumna z Ciebie.
    Pod zadnym pozorem nie puscilabym dzieci z takimi osobami , ktorych nie jestem pewna. Dzieci moga byc zle obrazone ale zapomna o tym szybko. Co wiecej dodam nie wiesz jacy ludzie by tam mogli byc a tyle sie slyszy o przekupowaniu dzieci typu chodz pojdziemy do zoo etc. Nie przejmuj sie kieruj sie tym co Ci dyktuje rozum i serce taka jest rola matki by dbac o bezpieczenstwo swoich dzieci.
    A to , ze ona jest wielce obrazona swiadczy o jej dojrzalosci psychicznej i zrozumieniu drugiego czlowieka, tak jak wspomnialam powyzej nigdy bym nie opuscila dzieci z ludzmi ktorych nie jestem w 100% pewna .
    Tyle sie wlasnie slyszy jaka Rosja jest spolecznoscia.
    Nie martw sie .

Czarna94, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jackie :)
    też bym sobie piwko wypiła, ale to może później. Na następny raz będziesz miała nauczkę żeby tempkę mierzyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam obiadek podgrzewać :) do później :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej Jackie :)
    też bym sobie piwko wypiła, ale to może później. Na następny raz będziesz miała nauczkę żeby tempkę mierzyć :)

wiem tepa strzala ze mnie w tym momencie bo dupa i cycki nic nie wiem ;D
    i sobie moge gdybac ;D

Czarna94, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny dziekuje <3

Jackie, 00monika00 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    no nie wszystkim...:(:(
    nooo , ale mi chodziło o otoczenie które mnie otacza tu gdzie mieszkam , rodzine itp. też.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo , ale mi chodziło o otoczenie które mnie otacza tu gdzie mieszkam , rodzine itp. też.

musimy to przetrwać

mi jak coś się nie układa, mam spinkę w pracy to sobie mysle tak "za tydzień o tej porze będzie po wszystkim, muszę wytrzymać i będzie z górki", więc teraz możemy sobie mysleć "za rok o tej porzę będę zmieniać pieluchy, musze to przetrwać".

XxMoniaXx, Czarna94, Cassie lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehheehe fajna poprawa nastroju :)

00monika00 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko te czekanie "jestem w ciąży czy nie?"te wyszukiwanie objawów.. staramy sie o tym nie myśleć a nie idzie .. to jest dołujące i meczace

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hehheehe fajna poprawa nastroju :)
    co nie?!?!?!:D:D:D:D

‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ