X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze te życzenia świateczne i noworoczne "powiekszenia rodziny" :) wrrrr

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    co nie?!?!?!:D:D:D:D
    jasne ze tak :DDD

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no tylko te czekanie "jestem w ciąży czy nie?"te wyszukiwanie objawów.. staramy sie o tym nie myśleć a nie idzie .. to jest dołujące i meczace

ja obiecałam sobie w zeszłym cyklu: "teraz nie będę się przejmować, będzie co będzie", ale i tak przed @ nakręcałam się jak głupia, wszystko pasowało, książkowe objawy, ciągle o tym myslałam, nawet czułam, że nie jestem sama ze sobą, że coś w tym brzuszku może być... i doopa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    i jeszcze te życzenia świateczne i noworoczne "powiekszenia rodziny" :) wrrrr
    my 4,5 roku po slubie to wyobraź sobie tą presję... tesciowa (jak ja widzę, czyli 2 razy w roku) od razu z frontu patrzy na mój brzuch..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 14:17

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    my 4,5 roku po slubie to wyobraź sobie tą presję... tesciowa (jak ja widzę, czyli 2 razy w roku) od razu z frontu patrzy na mój brzuch..
    nooo to napewno... bo rodzinie sie tak łatwo mówi... miejcie tego dzidziusie :D juz czasem mam ochote im powiedziec to nam go zróbcie .. bo mnie juz cholera jasna bierze ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak mam na cos ochote to zaraz "masz smaki ?" itp itd wszystko im sie tylko z jednym kojarzy i jak my mamy nie myśleć ?

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami zastanawiam się czy opatrzność (chociaż za bardzo religijna nie jestem) sama nie wie co jest dla nas dobre, tzn. że może w głębi siebie tak na 100% nie jesteśmy gotowe na dzidzię.. nie wiem, czy zrozumiałyście o co mi dokładnie chodzi bo to ciężko opisać..
    swiruje, wiem..;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo to napewno... bo rodzinie sie tak łatwo mówi... miejcie tego dzidziusie :D juz czasem mam ochote im powiedziec to nam go zróbcie .. bo mnie juz cholera jasna bierze ..
    taa, dokładnie! czasami mam ochotę powiedzieć coś bardziej dosadniego ale niektórym nie wypada tak mówić.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja mam taki instynkt macierzyński ze masakra .. czasem sobie nie radze sama z sobą ..

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem religijna, chodze do kościoła, modle sie cały czas o dzieciaczka. Ale na razie to sama wiesz :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    czasami zastanawiam się czy opatrzność (chociaż za bardzo religijna nie jestem) sama nie wie co jest dla nas dobre, tzn. że może w głębi siebie tak na 100% nie jesteśmy gotowe na dzidzię.. nie wiem, czy zrozumiałyście o co mi dokładnie chodzi bo to ciężko opisać..
    swiruje, wiem..;)

Hehe, wiem o co chodzi. Czasami też sobie myślę że może Bóg ma dla mnie inny plan, że nic nie dzieję się bez powodu i może to wszystko czemuś służy?

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja jak mam na cos ochote to zaraz "masz smaki ?" itp itd wszystko im sie tylko z jednym kojarzy i jak my mamy nie myśleć ?
    kiedyś kupiłam sobie do pracy śledzie, kuźwa, zwykle zasrane sledzie, to była sensacja jakbym co najmniej porshe zajechała pod robotę!

Czarna94, XxMoniaXx, Cassie lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hehe, wiem o co chodzi. Czasami też sobie myślę że może Bóg ma dla mnie inny plan, że nic nie dzieję się bez powodu i może to wszystko czemuś służy?
    o tak tylko czemu to ma służyć bo naszej psychice napewno nie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    no dokładnie, o to chodzi;)
    ale to chyba przez ten natłok myśli, człowiek zaczyna kombinować, szukać racjonalnego wyjaśnienia..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    kiedyś kupiłam sobie do pracy śledzie, kuźwa, zwykle zasrane sledzie, to była sensacja jakbym co najmniej porshe zajechała pod robotę!
    hahahahaahhaha :D :D ja od 2 lat lubie jeśc śledzie z kefirem . poprostu lubie... to sobie wyobraź jak na mnie patrzą :)

Cassie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hahahahaahhaha :D :D ja od 2 lat lubie jeśc śledzie z kefirem . poprostu lubie... to sobie wyobraź jak na mnie patrzą :)

Mnie raz naszło i jadłam ogórki kiszone z majonezem i keczupem. Mój wtedy jeszcze narzeczony był w szoku, nie wspominając o mamie :P

Cassie lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze przez te sledzie cie z roboty nie wyrzucili bo ja dostałam wypowiedzenie jak sie dowiedzieli o ślubie.. bo przeciez zaraz zajde w ciaze...idioci

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ależ się rozpisałyście. Ja śmignęłam z wątku bo mnie siostra odwiedziła..i tak chwilkę pogadałyśmy..rozluzniłyśmy myśli:) szczególnie moje:P
    XxMoniaXx ja to w ogóle jestem chyba Mistrzem w mieszaniu produktów, dla mnie nie ma niczego nie do zjedzenia:P
    ostatnio miałam faze na rybę po grecku. Byłam pewna na 100% że ciążą:P ,pewnie sobie ją uroiłam bo tak naprawdę raz w życiu jadłam rybę po grecku, wcześniej żadnych sledzi i tego typu bo mnie odrzucało..ale nagle polubiłam:)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Mnie raz naszło i jadłam ogórki kiszone z majonezem i keczupem. Mój wtedy jeszcze narzeczony był w szoku, nie wspominając o mamie :P
    nooo ale ja gdybym wiedziała to rzuce w cholere tymi tabsami coajmniej 3-4 m-ce przed ślubem ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:

ja właśnie tak potrafię jeść:P

‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ