Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:zapraszam na Malibu
Czarna, Cassie ja mam aktualnie te http://maxfresh.pl/pl/10030-wino-carlo-rossi-red-115-075l-085000001882.html lubie tez fioletowe,ale ono jest slodkie, nawet bardzo.
Malibu uwielbialam....ale chyba przedawkowalam i narazie mam niechec do drineczkow:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tymi smakami to ja tez potrafie namieszac a moj to wcale sledzie zagryza miskami haribo a na to zje jogurta popije piwem i idzie spac
hahaha
Obiadek konczy sie piec wiec lece
Ps. len jakis dziwny ma smak...
Jedno pytanie kwas foliowy, zalecany jest w dawce 400mg, ja mam w complexie witamin dake 200mg. Na etapie staran to chyba wystarczy?Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Czarna, Cassie ja mam aktualnie te http://maxfresh.pl/pl/10030-wino-carlo-rossi-red-115-075l-085000001882.html lubie tez fioletowe,ale ono jest slodkie, nawet bardzo.
Malibu uwielbialam....ale chyba przedawkowalam i narazie mam niechec do drineczkow:P
Ja tego to chyba nie próbowałam jeszcze. Fioletowe dla mnie za słodkie, a drinki z Malibu kocham! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Z tymi smakami to ja tez potrafie namieszac a moj to wcale sledzie zagryza miskami haribo a na to zje jogurta popije piwem i idzie spac
hahaha
Obiadek konczy sie piec wiec lece
Ps. len jakis dziwny ma smak...
Jedno pytanie kwas foliowy, zalecany jest w dawce 400mg, ja mam w complexie witamin dake 200mg. Na etapie staran to chyba wystarczy?
:)wydaje mi sie,ze tez dobrze. -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja tego to chyba nie próbowałam jeszcze. Fioletowe dla mnie za słodkie, a drinki z Malibu kocham!
ja chyba tego czerwonego jeszcze tez nie? Fioletowe lubie,ale dla mnie jedna lampka wystarczy bo naprawde slodkie. Malibu tez kochalam..oj kochalam musialam co sobote wypic sobie takiego drineczka z sokiem pomaranczowym albo ananasowym....z syropem zurawinowym...mmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja chyba tego czerwonego jeszcze tez nie? Fioletowe lubie,ale dla mnie jedna lampka wystarczy bo naprawde slodkie. Malibu tez kochalam..oj kochalam musialam co sobote wypic sobie takiego drineczka z sokiem pomaranczowym albo ananasowym....z syropem zurawinowym...mmm
ja robię zawsze z sokiem grejfrutowym, ananasowym i czarną porzeczką mniammmmMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wstyd nie wiedziec co kupic. Zawsze mam ten problem w swieta poszlam na latwizne dalam mu pienize
u mnie tez wstyd,ale juz brak pomyslow na 9 walentynki czy urodziny...NO bo ciagle to samo? Chyba ze pojdziesz w inna strone?Jakas kolacja razem? Ale w sumie to bardziej chyba dla kobiety? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny