Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Kotek, to ta odzywka bedzie ok:) i mniej glowienia dla Ciebie. A jesli mowil,ze musi kupic to tym bardziej-problem rozwiazany:) to tak na latwizne;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to jest takie sliskie z tymi wykresami... jedni mowia owulka jest 3 dni przed skokiem, inni do 3 dni po skoku, inni w dniu spadku? Ja bylam pewna ze 01.01. byla ta owulacja.
Nie pojmuje tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 15:09
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wytluaczcie mi tak na babski rozum dlaczego przesunelo mi owulacje?
Nie kapuje, nie rozumie, nie pojmuje...
Mi w poprzednim cyklu też przesunęło bo pierwsza była przerywaną linią i nie zgadzała się ze statystyką, a potem mi przesunęło i normalną linią i się zgadzało wszystko.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to myślę już nad pomysłem na walentynki. Z jednej strony jestem takiego zdania,ze walentynki sa przereklamowane i, że kocha się codziennie a przede wszystkim codziennie powinno okazywac sie uczucie i co jakis czas pozowolic ffajnie spedzic czas we dwoje. Ale nie ukrywam,ze o jakims pomysle mysle na Walentynki. Rozmarzylam sie:)
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ale to jest takie sliskie z tymi wykresami... jedni mowia owulka jest 3 dni przed skokiem, inni do 3 dni po skoku, inni w dniu spadku? Ja bylam pewna ze 01.01. byla ta owulacja.
Nie pojmuje tego...
ja tez..chcialabym byc pewna co i jak a przede wszystkim kiedy. Wykres duzo nie mowi:/Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ale to jest takie sliskie z tymi wykresami... jedni mowia owulka jest 3 dni przed skokiem, inni do 3 dni po skoku, inni w dniu spadku? Ja bylam pewna ze 01.01. byla ta owulacja.
Nie pojmuje tego...
Ja też już sama nie wiem chociaż też myślałam że jest wtedy kiedy spadek...Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie
ovulka jest jak tempka spada . A wykres wyznacza. Owulke po 3 wyzszych temkach . Nieraz tak byla ze wykres wyznacza owulke na jeden skok po spadku.
Ja jestem ciekawa jak u mnie wyznaczy moim zdaniem u mnie byla owulka 15 max 16dc
ovuF to tylko programCassie lubi tę wiadomość