Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:no dokładnie, o to chodzi;)
ale to chyba przez ten natłok myśli, człowiek zaczyna kombinować, szukać racjonalnego wyjaśnienia..
Ja w ogóle uważam że nic się nie dzieje bez powodu, że wszystko ma jakiś głębszy sens. Dlatego zawsze mówię że pomimo że różne głupoty w życiu robiłam, niczego nie żałuję bo nauczyłam się wiele na własnych błędach i dzięki temu jestem teraz w tym miejscu a nie innym i jestem szczęśliwaMiska0811, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja w ogóle uważam że nic się nie dzieje bez powodu, że wszystko ma jakiś głębszy sens. Dlatego zawsze mówię że pomimo że różne głupoty w życiu robiłam, niczego nie żałuję bo nauczyłam się wiele na własnych błędach i dzięki temu jestem teraz w tym miejscu a nie innym i jestem szczęśliwa
ot co!Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja w ogóle uważam że nic się nie dzieje bez powodu, że wszystko ma jakiś głębszy sens. Dlatego zawsze mówię że pomimo że różne głupoty w życiu robiłam, niczego nie żałuję bo nauczyłam się wiele na własnych błędach i dzięki temu jestem teraz w tym miejscu a nie innym i jestem szczęśliwa
dobrze gada! polać jej!:DMiska0811, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak naprawde to chciałam zaraz po ślubie zajść w ciąze i isc na L4 i im wypiąć tyłek ale nikt o iczym nie wiedział. W pracy nie rozmawiałam z nikim na te tematy... A o ślubie sie musieli dowiedziec bo przeciez musiałam dostac wole bo potem jechałam na tydzien w podroz poslubna..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny