Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Monika dziekuje
Teraz tylko dziennie w przedszkolu bede ogladala obrazek obrazonej na Amen Mariny... Tylko dzieci szkoda bo raczej poza domem razem sie juz nie pobawia...Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka za duzo sie w Niemczech ostatnio slyszy o porwaniach/gwaltach i handlu dziecmi.
Bez problemu moge nawet na 2 tygodnie dzieci powierzyc chrzestnym dzieciakow, znamy sie od wiekow i to Nasi najblizsi przyjaciele ale tamtych znam ROK i to wcale nie tak dobrze.
Ja nie chce robic z ludzi demonow ale wierze mojemu wewnetrzemu instynktowi. Skoro moj maz nie wiedzac co mi w glowie siedzi mowi to samo to cos w tym musi byc.
Nie mam pomyslu na obiad... a smaka mam na wedzone udko z kurczaka.. mniam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 13:01
XxMoniaXx, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:jak rtęciowy to moim zdaniem tempka niewiarygodna
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:a się jeszcze naczytałam teraz w necie to już w ogóle:/
Ewelinka, doczytałam się że zespół torbielowatych jajników to synonim policystycznych, nic Ci kochana nie wspomniał lekarz?? I doczytałam, że te tabletki CLO daje się właśnie w takich stanach.
Dobra, kończę bo się tylko nakręcam:* -
nick nieaktualnyNigdy niemierzylam temp na dole rteciowym wiec nie moge sie wypowiedziec.
Elektroniczne tez za rewelacyjne nie sa. Mam w domu 4 elektroniczne i kazdy pozazuje inny pomiar.
Odnosnie Twojej tempki najwyzej oznacz ja jako ignorowana. Jutro sie okaze czy byla ok czy nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:czemu ? na naukach przedślubnych na tym przygotowaniu małżeńskim w poradni babka mówiła ze rtęciowy właśnie jast najwiarygodniejszy. A elektroniczne nie są. Moj elektroniczny nawet chyba po minucie sie sam wyłącza to nie wiem jak bym miala nim te 8-10 minut mierzyc.
-
Cassie wrote:Nigdy niemierzylam temp na dole rteciowym wiec nie moge sie wypowiedziec.
Elektroniczne tez za rewelacyjne nie sa. Mam w domu 4 elektroniczne i kazdy pozazuje inny pomiar.
Odnosnie Twojej tempki najwyzej oznacz ja jako ignorowana. Jutro sie okaze czy byla ok czy nieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Nie kochana nic. Pecherzyki nie pekaja tylko torbíel sie robi. Ostatnio mialam owulke ale pecherzyk pekl nie takiej wielkosci jak powinien byla mala owulka dlatego mi dal tez te clo.
Kurde, strasznie to skomplikowane;) Mam nadzieję, że ten mój lekarz wpadnie na coś sensownego bo ostatnio sama zaproponowałam duphaston, on przytaknął, że w sumie to możemy zacząć taką kurację...
Coś wie, ale nie do końca..
Ręce opadają.. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:czemu ? na naukach przedślubnych na tym przygotowaniu małżeńskim w poradni babka mówiła ze rtęciowy właśnie jast najwiarygodniejszy. A elektroniczne nie są. Moj elektroniczny nawet chyba po minucie sie sam wyłącza to nie wiem jak bym miala nim te 8-10 minut mierzyc.
owszem kochana, to prawda. Ale w takiej sytuacji kiedy zasnęłaś i odczytałaś tempkę po 40 minutach to moim zdaniem nie powinnaś jej brać pod uwagę bo mi się wydaje że mogła się sporo zmienić podczas snu. Widzisz elektroniczny by się zatrzymał np po 5 minutach i pokazałby Ci dobrą tempkę. Rtęciowy natomiast się nie zatrzyma tylko będzie zmieniał wynik, tak jak zmienia się Twoja temperatura. A powinna być ona mierzona po minimum 3 godzinach nieprzerwanego snu Takie moje zdanie -
Czarna94 wrote:owszem kochana, to prawda. Ale w takiej sytuacji kiedy zasnęłaś i odczytałaś tempkę po 40 minutach to moim zdaniem nie powinnaś jej brać pod uwagę bo mi się wydaje że mogła się sporo zmienić podczas snu. Widzisz elektroniczny by się zatrzymał np po 5 minutach i pokazałby Ci dobrą tempkę. Rtęciowy natomiast się nie zatrzyma tylko będzie zmieniał wynik, tak jak zmienia się Twoja temperatura. A powinna być ona mierzona po minimum 3 godzinach nieprzerwanego snu Takie moje zdanie
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Cassie, ja bym też nie dała dzieci jakiemus obcemu małżeństwu, nie wiadomo gdzie itd.. i to jeszcze ruskim;P
W życiu! A jak panienka nie potrafi zrozumieć to jej osobista tragedia, w d**e z nimi:)
Dokładnie Ja też bym dzieci nie dała. A jak to dla nich taka obraza to niech spadają na szczaw, widocznie nie ma się kim przejmować, ja bym nie wnikałaXxMoniaXx, Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monika moja swiadkowa weselna majac torbielowe jajniki urodzila bliznieta
Glowa do gory.Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nie wiem.. mam nadzieje ze ta temp sie w ciagu tej pol godz znaczaco nie zmieniła. jutro sie okaze o ile zas nie zasne mam nadzieje ze wczoraj było to zagniezdzeinie i wkoncu zajde w ciąże bo jak na razie tozdnia na dzien mam wiekszego doła..
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Kurde, strasznie to skomplikowane;) Mam nadzieję, że ten mój lekarz wpadnie na coś sensownego bo ostatnio sama zaproponowałam duphaston, on przytaknął, że w sumie to możemy zacząć taką kurację...
Coś wie, ale nie do końca..
Ręce opadają..