Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ania bardzo ladnie! ale pasujecie do siebie z mężem
i miałyśmy fryzury podobne
jak tak na was popatrzę jak wyglądacie to od razu tak inaczej się rozmawiaCzarna94, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna nawet mi nie mow... moj starszy syn byl 20.11 operowany w klinice dentystycznej w pelnej narkozie... zasypial mi na rekach i ostatnie slowa 'mamusiu ja sie boje'... serce mi peklo na milion kawalkow. Chwala Panu z sie obudzil. Ale te 3 godziny siedzac w poczekalni plakalam jak male dziecko.
Dlaczego musialam sie zgodzic na operacje to bardzo dluga historia ale nie zycze nikomu zeby musial przez to przechodzic. -
nick nieaktualnykarmelek wrote:o nie.. namawiacie mnie do złego
Czarna ja to już się boję oglądać wiadomości.. same tragedie..
Namawiamy do dobrego, żebyśmy się lepiej poznały
To prawda kochana, ja od dawna staram się nie oglądać wiadomości, ale mój mąż niestety lubiEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Czarna nawet mi nie mow... moj starszy syn byl 20.11 operowany w klinice dentystycznej w pelnej narkozie... zasypial mi na rekach i ostatnie slowa 'mamusiu ja sie boje'... serce mi peklo na milion kawalkow. Chwala Panu z sie obudzil. Ale te 3 godziny siedzac w poczekalni plakalam jak male dziecko.
Dlaczego musialam sie zgodzic na operacje to bardzo dluga historia ale nie zycze nikomu zeby musial przez to przechodzic.
Współczuję Ci kochanaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Czarna nawet mi nie mow... moj starszy syn byl 20.11 operowany w klinice dentystycznej w pelnej narkozie... zasypial mi na rekach i ostatnie slowa 'mamusiu ja sie boje'... serce mi peklo na milion kawalkow. Chwala Panu z sie obudzil. Ale te 3 godziny siedzac w poczekalni plakalam jak male dziecko.
Dlaczego musialam sie zgodzic na operacje to bardzo dluga historia ale nie zycze nikomu zeby musial przez to przechodzic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny