X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja idę się wykąpać, a jak wrócę to mam nadzieję że obejrzę parę ślicznych zdjęć :) chwalcie się chwalcie kochane :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    łaczy nas cos wiecej niz tylko chęć posiadania pracy i dziadziusiu widze:D

A no widzisz? Pewnie jeszcze niejedna rzecz nas łączy tylko o tym nie wiemy :D

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ffb835e200c0e3bd.html

Ewelina23, Cassie, Katha81, 00monika00 lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem sama?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Slicznie <3

Chanela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    jestem sama?
    nie ja jestem :) :*

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jestem bo mój mąż dzwonił się odmeldować wieczorem :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    jaka piekna blondi :) sliczna sukienka ale wlasciwie to cale zdj jest przesliczne w tej zloto-zóltej jesiennej aurze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz napisze epopeje...

Majac 2 lata zachorowal na erytrocyturie (sikal moczem) w szpitalu naszprycowali go lekami ale lakarz przed podaniem powiedzial mi ze te lekarstwa sa tak mocne ze zepsuja mu wszystkie zeby. 2 tyg pozniej zaczely sie psuc jedynki, 3, 4, 5... raz w tygodniu u dentysty.
    W Polsce majatek zostawilam na jego leczenie. Mial 4 lata byl operowany w pelnej narkozie - przepuklina pepkowa zaczela mu sie wiazac wokol jelita. Zadne USG niczego nie pokazalo. Ale jak zaczal plakac przy sikaniu pojechalismy prosto na chirurgie, lekarz go dotknal i powiedzial od razu do operacji :( Po operacji mile slowa 'ma pani szczescie ze syn zyje... malo brakowalo'.
    Po przyjedzie do Niemiec syn sie juz tak bal dentysty ze na widok nawet fartucha fryzjera plakal. Zanim trafilam na Naszego dentyste minal rok (tutaj dopoki dziecko same buzi nie otworzy oni nie maja prawa go dotknac). Od grudnia 2012 do sierpnia 2013 2x w tygodniu dentysta. Po 3 miesiacach oswoil sie i cale szczescie chodzi z usmiechem do dentysty.
    We wrzesniu byla dentystka w szkole i kazala przyjsc na termin do Naszego dentysty - ona miala tez byc. Byla to Pani chirurg. Zrobili mu RTG panoramiczne. Jak ja zobaczylam to zdjecie plakalam jak dziecko.
    Wszystkie drugie zeby wychodza. A te leczone od razu do wyrwania bo nowe od spodu zaczely tak cisnac. Stare zeby niszczyly nowe.
    20.11 operacja 5 zebow usunietych, 2 zaplombowane, reszta lakowane. Czyszczone dziasla od srodka. Dziasla poszyte. Krew, szfy... ach...
    Wczoraj patrze do buzi a nowy zab co dopiero wychodzi ma ubytek. Dzisiaj rano do dentysty... leczyc nie moga bo zab jeszcze nie wyszedl do konca...
    Tak wiec w poniedzialek ide wstawic mu mostki na wyrwane zeby a pod koniec stycznia jak zabek wyrosnie musza mu go wypelnic.
    Tyle...
    I zeby bylo syn nielubi slodyczy. Pije wode mineralna, cherbate z cytryna. Je mase owocow, warzyw, pije dziennie mleko, jogurty je jak szalony. Witamin ma w organizmie w normie i ciagle problemy w zebami...

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie ja jestem :) :*
    :* a co robisz ciekawego ze tak ciuchutko jestes?? :)

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie wiecie jaka była beznadziejna pogoda, ale to był ostatni dzień na sesję a wtedy była taka mżawka że i tak jestem pod wrażeniem bo zdjęcia wyszły jak z bajki :)

Ewelina23, AniaR88 lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chanela ale ładne zdjęcie :)
    wszystkie wyglądacie pięknie :)

idę sobie dziurawca parzyć :)

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela Ty tez cudowna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    :* a co robisz ciekawego ze tak ciuchutko jestes?? :)
    Podczytuje Was :*

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie współczuję. Pewnie strasznie sporo musiałaś się nacierpieć.

Cassie lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Teraz napisze epopeje...

Majac 2 lata zachorowal na erytrocyturie (sikal moczem) w szpitalu naszprycowali go lekami ale lakarz przed podaniem powiedzial mi ze te lekarstwa sa tak mocne ze zepsuja mu wszystkie zeby. 2 tyg pozniej zaczely sie psuc jedynki, 3, 4, 5... raz w tygodniu u dentysty.
    W Polsce majatek zostawilam na jego leczenie. Mial 4 lata byl operowany w pelnej narkozie - przepuklina pepkowa zaczela mu sie wiazac wokol jelita. Zadne USG niczego nie pokazalo. Ale jak zaczal plakac przy sikaniu pojechalismy prosto na chirurgie, lekarz go dotknal i powiedzial od razu do operacji :( Po operacji mile slowa 'ma pani szczescie ze syn zyje... malo brakowalo'.
    Po przyjedzie do Niemiec syn sie juz tak bal dentysty ze na widok nawet fartucha fryzjera plakal. Zanim trafilam na Naszego dentyste minal rok (tutaj dopoki dziecko same buzi nie otworzy oni nie maja prawa go dotknac). Od grudnia 2012 do sierpnia 2013 2x w tygodniu dentysta. Po 3 miesiacach oswoil sie i cale szczescie chodzi z usmiechem do dentysty.
    We wrzesniu byla dentystka w szkole i kazala przyjsc na termin do Naszego dentysty - ona miala tez byc. Byla to Pani chirurg. Zrobili mu RTG panoramiczne. Jak ja zobaczylam to zdjecie plakalam jak dziecko.
    Wszystkie drugie zeby wychodza. A te leczone od razu do wyrwania bo nowe od spodu zaczely tak cisnac. Stare zeby niszczyly nowe.
    20.11 operacja 5 zebow usunietych, 2 zaplombowane, reszta lakowane. Czyszczone dziasla od srodka. Dziasla poszyte. Krew, szfy... ach...
    Wczoraj patrze do buzi a nowy zab co dopiero wychodzi ma ubytek. Dzisiaj rano do dentysty... leczyc nie moga bo zab jeszcze nie wyszedl do konca...
    Tak wiec w poniedzialek ide wstawic mu mostki na wyrwane zeby a pod koniec stycznia jak zabek wyrosnie musza mu go wypelnic.
    Tyle...
    I zeby bylo syn nielubi slodyczy. Pije wode mineralna, cherbate z cytryna. Je mase owocow, warzyw, pije dziennie mleko, jogurty je jak szalony. Witamin ma w organizmie w normie i ciagle problemy w zebami...
    przepraszam ze zapytalam. musi ci byc ciezko o tym sobie wspominac. :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Teraz napisze epopeje...

Tyle...
    Wspolczuje kochana .

• karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tak przeglądam i mam mało tu zdjęć na laptopie :) wszystkie mój mąż zgrał na dysk..
    chyba że chcecie takie z wakacji? :D

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee tam dziewczyny wszystkie zawsze pięknie wyglądają na sesjach ślubnych :)

00monika00 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ