X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek dajesz :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Podczytuje Was :*
    i co myslisz o moim pomysle na ktory namawiam wszystkie nasze dziewczynki??

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Teraz napisze epopeje...

Majac 2 lata zachorowal na erytrocyturie (sikal moczem) w szpitalu naszprycowali go lekami ale lakarz przed podaniem powiedzial mi ze te lekarstwa sa tak mocne ze zepsuja mu wszystkie zeby. 2 tyg pozniej zaczely sie psuc jedynki, 3, 4, 5... raz w tygodniu u dentysty.
    W Polsce majatek zostawilam na jego leczenie. Mial 4 lata byl operowany w pelnej narkozie - przepuklina pepkowa zaczela mu sie wiazac wokol jelita. Zadne USG niczego nie pokazalo. Ale jak zaczal plakac przy sikaniu pojechalismy prosto na chirurgie, lekarz go dotknal i powiedzial od razu do operacji :( Po operacji mile slowa 'ma pani szczescie ze syn zyje... malo brakowalo'.
    Po przyjedzie do Niemiec syn sie juz tak bal dentysty ze na widok nawet fartucha fryzjera plakal. Zanim trafilam na Naszego dentyste minal rok (tutaj dopoki dziecko same buzi nie otworzy oni nie maja prawa go dotknac). Od grudnia 2012 do sierpnia 2013 2x w tygodniu dentysta. Po 3 miesiacach oswoil sie i cale szczescie chodzi z usmiechem do dentysty.
    We wrzesniu byla dentystka w szkole i kazala przyjsc na termin do Naszego dentysty - ona miala tez byc. Byla to Pani chirurg. Zrobili mu RTG panoramiczne. Jak ja zobaczylam to zdjecie plakalam jak dziecko.
    Wszystkie drugie zeby wychodza. A te leczone od razu do wyrwania bo nowe od spodu zaczely tak cisnac. Stare zeby niszczyly nowe.
    20.11 operacja 5 zebow usunietych, 2 zaplombowane, reszta lakowane. Czyszczone dziasla od srodka. Dziasla poszyte. Krew, szfy... ach...
    Wczoraj patrze do buzi a nowy zab co dopiero wychodzi ma ubytek. Dzisiaj rano do dentysty... leczyc nie moga bo zab jeszcze nie wyszedl do konca...
    Tak wiec w poniedzialek ide wstawic mu mostki na wyrwane zeby a pod koniec stycznia jak zabek wyrosnie musza mu go wypelnic.
    Tyle...
    I zeby bylo syn nielubi slodyczy. Pije wode mineralna, cherbate z cytryna. Je mase owocow, warzyw, pije dziennie mleko, jogurty je jak szalony. Witamin ma w organizmie w normie i ciagle problemy w zebami...

ojejku Cassie, ale przezycia... a lekarze mowili dlaczego tak sie dzieje?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylo ciezko, morze lez wyplakane.
    Po tej operacji w listopadzie mialam pozytywny test ciazowy, krotko sie nacieszylam 3 dni pozniej dostalam @
    12 testow ciazowych zrobilam... po @ tez.

Katha lekarstwa podobno zniszczyly mu zawiazki zebow i szkliwo. Nie znam sie na tym. Jedyne co moge robic to dziennie kontrolowac i jak cos widze do dentysty. Smieje sie ze bede miala karte VIP za niedlugo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 22:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    i co myslisz o moim pomysle na ktory namawiam wszystkie nasze dziewczynki??
    Super pomysl :)
    Ja nie mam sie czym pochwalic :/ Nie mielismy jeszcze slubu mamy w palnach dopiero ale musimy sie zgarnac do Polski a zawsze cos wyjdzie

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ffb835e200c0e3bd.html

slicznie :)

Chanela lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    ee tam dziewczyny wszystkie zawsze pięknie wyglądają na sesjach ślubnych :)
    oj tam oj tam nie sugeruj ze jestesmy brzydkie a tylko slubne zdjecia dodaja uroku:P bo czymże były by te fotki gdyby nie nasze wspaniale osoby na nich? :P :D

Cassie lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Katha :)

Katha81 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Super pomysl :)
    Ja nie mam sie czym pochwalic :/ Nie mielismy jeszcze slubu mamy w palnach dopiero ale musimy sie zgarnac do Polski a zawsze cos wyjdzie
    jak moglo mi to umknąć? głupia ja głupia... ba Ania ba.. :D

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no Aniu oczywiście że masz rację ;)
    Nie każda potrafi dobrać suknię do figury i wyglądać tak pięknie i zjawiskowo jak my wyglądałyśmy ;)

AniaR88 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    jak moglo mi to umknąć? głupia ja głupia... ba Ania ba.. :D
    nic sie nie stalo nie mowilam nawet na tym watku :) <3

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Bylo ciezko, morze lez wyplakane.
    Po tej operacji w listopadzie mialam pozytywny test ciazowy, krotko sie nacieszylam 3 dni pozniej dostalam @
    12 testow ciazowych zrobilam... po @ tez.

Katha lekarstwa podobno zniszczyly mu zawiazki zebow i szkliwo. Nie znam sie na tym. Jedyne co moge robic to dziennie kontrolowac i jak cos widze do dentysty. Smieje sie ze bede miala karte VIP za niedlugo.

ojej, trzymaj sie i daj boze aby te problemy sie skonczyly!

Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucilabym moje ale mam wszystkie na plycie. Musze odkopac archiwum ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale moge sie pochwalic fotka bez sukni :)

Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cassie kurcze współczuję nawet nie potrafię sobie wyobrazić tego co musisz czuć.. nie ma chyba gorszego uczucia niż bezsilność kiedy Twoje dziecko cierpi.. :(

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    nie no Aniu oczywiście że masz rację ;)
    Nie każda potrafi dobrać suknię do figury i wyglądać tak pięknie i zjawiskowo jak my wyglądałyśmy ;)
    dokładnie moja siostra byla na slubie takiej jednej dziewczyny i miala sukienke tak brzydka jak noc, kazdy dodatek w innym odcieniu bieli a wlosy i makijaz robila sama co wyszlo jej strasznie... az zal mi jej bylo jak parze na fb na jej zdj to masakra

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha nowy rok, nowe nadzieje ;) Musi byc udany :) ja pozytywnie patrze na zycie ;)

Chanela, AniaR88 lubią tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne że się pochwal :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wstawic fotke?

• Chanela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tez widzialam takie zdjecia i to w bliskiej rodzinie :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ