Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to daj jutro znać jak bedziesz już po testowaniu :) ja mam nadzieje, że @ nie przyjdzie i będę mogła zrobić jutro test no i wiadomo na co my tu czekamy ;) na 2 kreseczki Miska0811 ;)

Miska0811 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty to masz dobrze miska0811 ja do 20 w pracy ;/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie

w takim wypadku to i ja bym zrobila ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze Wam sie uda wierze z calego serca ze zostane ciocia <3

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy hmm... ciężka sprawa w sumie to jedynie ta temperatura od 7 dni 36,9 a tak to raczej żadnych :( ale zawsze się pocieszam, że można nie mieć żadnych objawów no ale jak to się mówi: nadzieja matką głupich;/ akurat u mnie tak często wychodzi :(

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    dziewczyny, zajrzyjcie na mój wykres, czy mam sobie robić nadzieję jeszcze... tak mi ta temperatura stopniowo w dół ucieka... :/

serduszko ja mysle ze jasne ;d ! nie zawsze jest tak ze ona jest ciagle wysoka wielu dziewczynom spadla , w porownaniu z podstawowa temp i tak jest wysoka <3 licze na zostanie ciocia <3

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiecie co tak mnie boli brzuch jak na @ , nie wiem a moze to owulacja albo po nie mam pojecia :( dopiero 15 DC wiec nie mozliwe by @ , od jutra lutka
    mam nadzieje ze to moze byc owu a wczoraj <3 bylo ;d ale temp nic mi nie mowi ze mogloby by to ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    dziewczyny, zajrzyjcie na mój wykres, czy mam sobie robić nadzieję jeszcze... tak mi ta temperatura stopniowo w dół ucieka... :/
    Nic sie nie martw jeszcze moze odbic tylko cos dziwne niewiem czy u ciebie byla owulka

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    no wiecie co tak mnie boli brzuch jak na @ , nie wiem a moze to owulacja albo po nie mam pojecia :( dopiero 15 DC wiec nie mozliwe by @ , od jutra lutka
    mam nadzieje ze to moze byc owu a wczoraj <3 bylo ;d ale temp nic mi nie mowi ze mogloby by to ;D
    moze jest za rogiem :D
    ja przed @ mialam tak jak by mnie choroba rozkladala i jak bym goraczke miala a na drugi dzien jakreka odiol no i @ przyszla pierwszy raz tak miala

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moze jest za rogiem :D
    ja przed @ mialam tak jak by mnie choroba rozkladala i jak bym goraczke miala a na drugi dzien jakreka odiol no i @ przyszla pierwszy raz tak miala

tylko ze u mnie do @ to jeszcze kilkanasie dni ;D
    jutro ostatni dzien moich mozliwosci bo jade do rodzicow na 4 dni dopiero wigilia razem bo mis ma tez kilka spraw wiec jutro ostatni dzien mozliwosci ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwny ten wykres . Mam nadzieje ze owu dobrze wyznaczylo bo ja raz miala ze ovuF wyznaczyl a owulki nie bylo :/
    Miejmy nadzieje ze skoczy jeszcze do gory

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    tylko ze u mnie do @ to jeszcze kilkanasie dni ;D
    jutro ostatni dzien moich mozliwosci bo jade do rodzicow na 4 dni dopiero wigilia razem bo mis ma tez kilka spraw wiec jutro ostatni dzien mozliwosci ;D
    chodzi mi o owulke <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Dziwny, w sensie, że taki trochę za spokojny? Nie było skoku, tylko spokojne podejście? O to chodzi?
    wiesz roznie jest wykres wyznacza po 3 wyzszych tempkach owulke . a ty masz schody :/ poszlo delikatnie do gory ustala i tak znow .
    wiesz moge sie mylic bo skoro na wykresie jest owulka a testy ovulacyjne negatywne

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazda jest inna i nie bedzie miala takich samych skokow temperatur :)
    Mam nadzieje ze jednak byla ta owulka i ze odbije jeszcze do zielonego koniuszka bo tez widzialam delikatne spadki a po terminie @ odbila :) buzka

• dba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka25 ja z pierworodnym nie miałam żadnych objawów ciąży, nawet 2 testy wyszły negatywne :D Także często natura płata figle ;)

olka25 lubi tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 ja też tak bardzo c4z całego serduszka hciałabym dostać prezent na święta w postaci ciąży ;D i podzielić się tak wspaniałą nowiną w postaci kartek świątecznych typu: zostaniesz babcią itp. jako prezenty na gwiazdkę dla najbliższych ;) ach... marzenia

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    powiem, że troszkę mnie zmartwiłaś... ale ciągle mam nadzieję... czy zakończy się zielono, czy nie, to wybieram się do gin po świętach, więc w razie czego przedyskutuję z nią mój wykres...
    wiesz kochana ja mialam podobny wykrs i owu tez wyznaczyl mi owulke a po wizycie gin mi powiedzial ze zadnej owulki nie bylo
    ale u zdrowej kobiety moze nie wystapic owulka nawet do 3 razy wiec sie nie martw
    Mam nadzieje ze byla ta owulka a tempka odbije

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Ewelina23 ja też tak bardzo c4z całego serduszka hciałabym dostać prezent na święta w postaci ciąży ;D i podzielić się tak wspaniałą nowiną w postaci kartek świątecznych typu: zostaniesz babcią itp. jako prezenty na gwiazdkę dla najbliższych ;) ach... marzenia
    trzymam kochana kciuki :) ja musze poczekac do 19 jak nic nie wyjdzie to bedzie spozniony prezent dla piotrka na urodziny i nasza rocznice :) ah jak cieszko mi jest z cyklu na cykl ten czas tak szybko leci a tu wciaz nie wychodzi

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to ale macie okazje teraz ;) trzymam kciukasy także za Ciebie w końcu na pewno Wam wyjdzie ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastempny cylk ze stymulacja :) oby wkoncu sie udalo bo juz mam po malu dosc

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ