Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie
w takim wypadku to i ja bym zrobila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:dziewczyny, zajrzyjcie na mój wykres, czy mam sobie robić nadzieję jeszcze... tak mi ta temperatura stopniowo w dół ucieka...
serduszko ja mysle ze jasne ;d ! nie zawsze jest tak ze ona jest ciagle wysoka wielu dziewczynom spadla , w porownaniu z podstawowa temp i tak jest wysoka licze na zostanie ciociaolka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno wiecie co tak mnie boli brzuch jak na @ , nie wiem a moze to owulacja albo po nie mam pojecia dopiero 15 DC wiec nie mozliwe by @ , od jutra lutka
mam nadzieje ze to moze byc owu a wczoraj bylo ;d ale temp nic mi nie mowi ze mogloby by toMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:no wiecie co tak mnie boli brzuch jak na @ , nie wiem a moze to owulacja albo po nie mam pojecia dopiero 15 DC wiec nie mozliwe by @ , od jutra lutka
mam nadzieje ze to moze byc owu a wczoraj bylo ;d ale temp nic mi nie mowi ze mogloby by to
ja przed @ mialam tak jak by mnie choroba rozkladala i jak bym goraczke miala a na drugi dzien jakreka odiol no i @ przyszla pierwszy raz tak miala
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:moze jest za rogiem
ja przed @ mialam tak jak by mnie choroba rozkladala i jak bym goraczke miala a na drugi dzien jakreka odiol no i @ przyszla pierwszy raz tak miala
tylko ze u mnie do @ to jeszcze kilkanasie dni
jutro ostatni dzien moich mozliwosci bo jade do rodzicow na 4 dni dopiero wigilia razem bo mis ma tez kilka spraw wiec jutro ostatni dzien mozliwosci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Dziwny, w sensie, że taki trochę za spokojny? Nie było skoku, tylko spokojne podejście? O to chodzi?
wiesz moge sie mylic bo skoro na wykresie jest owulka a testy ovulacyjne negatywne -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 ja też tak bardzo c4z całego serduszka hciałabym dostać prezent na święta w postaci ciąży i podzielić się tak wspaniałą nowiną w postaci kartek świątecznych typu: zostaniesz babcią itp. jako prezenty na gwiazdkę dla najbliższych ach... marzenia
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:powiem, że troszkę mnie zmartwiłaś... ale ciągle mam nadzieję... czy zakończy się zielono, czy nie, to wybieram się do gin po świętach, więc w razie czego przedyskutuję z nią mój wykres...
ale u zdrowej kobiety moze nie wystapic owulka nawet do 3 razy wiec sie nie martw
Mam nadzieje ze byla ta owulka a tempka odbije -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:Ewelina23 ja też tak bardzo c4z całego serduszka hciałabym dostać prezent na święta w postaci ciąży i podzielić się tak wspaniałą nowiną w postaci kartek świątecznych typu: zostaniesz babcią itp. jako prezenty na gwiazdkę dla najbliższych ach... marzenia
-
nick nieaktualny