Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:miłego pichcenia? a co masz dobrego?
a troche pierożków porobie z kapusta i grzybami i ruskie uwielbiane przez mojego meza co do ruskich to ja od ponad roku dopiero jem bo wczesniej jakos tak mi nie podchodzily. a na koniec moze jakies ciasto?tylko nie mam dobrego pomysłu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie
test test:)rob jutro test. Ja tez jutro testuje -
nick nieaktualnyJackie wrote:powiem Wam ze dla mnie test przed @ w moim przypadku szkoda kasy i nakrecania bo po co;p wgl jakos tak wyluzowalam
masz racje.. po ostatnim miesiącu tez tak uważam:)
Była radość..bo 3 dni przez planowana @ miałam dwie kreseczki na teście. A w dniu miesiączki krwawienia..... To był najgorszy dzien. Bo i obfita miesiaczka, szpital po 22, bole, i 2 dni następne zdychałam w domu
-
ja nigdy nie robie testu przed @. zazwyczaj przychodzi ciotka to wychodzi na t ze kasa zaoszczędzona, a tak to bym sie stresowała ze nie wyszły kreski i tym bardziej łudziła że jeszcze coś z tego bedzie.
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja nigdy nie robie testu przed @. zazwyczaj przychodzi ciotka to wychodzi na t ze kasa zaoszczędzona, a tak to bym sie stresowała ze nie wyszły kreski i tym bardziej łudziła że jeszcze coś z tego bedzie.
tylko ta niecierpliwość cholerna:) no gdyby nie testy w zeszłym miesiącu to zaoszczedzilabym z 50zł W tym miesiącu na tylko 1 (cud) zrobiony. Okres spoznia 4 dni(ale mam zawsze nieregularne?) dla pewności zrobię jutro rano -
slodka100 wrote:zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie
testuj!! trzymam kciukislodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie
a masz już jakieś objawy? -
nick nieaktualny