X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam, pycha :) uwielbiam rybe po grecku :) ale zrobie dopiero na wigilie :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez jestem w pracy i nic mi sie niechce :)

widze ze wzrosla Ci temperatura dzisiaj. Moze zrob jeszcze raz test albo bete. Trzymam kciuki &&

dziękuję za kciuki:*****

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    mniam, pycha :) uwielbiam rybe po grecku :) ale zrobie dopiero na wigilie :)

hehe:) a ja już zdąrzyłam przed świętami oszamać:)

• storczyk Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    miłego pichcenia?:) a co masz dobrego?:)

a troche pierożków porobie z kapusta i grzybami i ruskie uwielbiane przez mojego meza :) co do ruskich to ja od ponad roku dopiero jem bo wczesniej jakos tak mi nie podchodzily. a na koniec moze jakies ciasto?tylko nie mam dobrego pomysłu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:25

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam:)

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    az sie glodna zrobilam :D

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z zakupow i usiadlam nawet zakupow nie wyjelam wyjelam tylko ciasto ktore juz sprobowalam heheh

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj nie kuscie dziewczyny. Glodna się zrobiłam. A w domu będę dopiero o 16 najwcześniej:( a jedzonko samo się nie zrobi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam ze dla mnie test przed @ w moim przypadku szkoda kasy i nakrecania bo po co;p wgl jakos tak wyluzowalam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jakas nienormalna jestem moje tempki to albo 36.3 pod rzad albo 36.4 pod rzad po 3-4 dni .

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak słodka ja bym zrobiła o ile @ nie przyjdzie do jutra

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    zgadzam się z tobą Jackie bo w zeszlym mies. zrobiłam go przed @ i dupa więc teraz stwierdziłam, ze lepiej poczekać do @ ale mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Chyba jutro będę robić test z rana. Pomóżcie

test test:)rob jutro test. Ja tez jutro testuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    powiem Wam ze dla mnie test przed @ w moim przypadku szkoda kasy i nakrecania bo po co;p wgl jakos tak wyluzowalam ;D

masz racje.. po ostatnim miesiącu tez tak uważam:)
    Była radość..bo 3 dni przez planowana @ miałam dwie kreseczki na teście. A w dniu miesiączki krwawienia..... To był najgorszy dzien. Bo i obfita miesiaczka, szpital po 22, bole, i 2 dni następne zdychałam w domu

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy nie robie testu przed @. zazwyczaj przychodzi ciotka to wychodzi na t ze kasa zaoszczędzona, a tak to bym sie stresowała ze nie wyszły kreski i tym bardziej łudziła że jeszcze coś z tego bedzie.

Jackie lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja to jakas nienormalna jestem moje tempki to albo 36.3 pod rzad albo 36.4 pod rzad po 3-4 dni .

fajnie, przynajmniej niemasz gor i dolin :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja nigdy nie robie testu przed @. zazwyczaj przychodzi ciotka to wychodzi na t ze kasa zaoszczędzona, a tak to bym sie stresowała ze nie wyszły kreski i tym bardziej łudziła że jeszcze coś z tego bedzie.

tylko ta niecierpliwość cholerna:) no gdyby nie testy w zeszłym miesiącu to zaoszczedzilabym z 50zł:) W tym miesiącu na tylko 1 (cud) zrobiony. Okres spoznia 4 dni(ale mam zawsze nieregularne?) dla pewności zrobię jutro rano

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

testuj!! :) trzymam kciuki

slodka100 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

a masz już jakieś objawy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dziewczęta:) miło,ale zbieram powoli manatki i zmykam do domku. Zerknę wieczorkiem. Buziaki

slodka100 lubi tę wiadomość

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ