Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Ewelinka ja kupilam i okazalo sie ze aplikacja w teleofnie jest potrzebna sprawdz nawet na yt http://www.youtube.com/watch?v=Amuu4iF5D0Y
maja tablet wiec tel nie potrzebny nie trzeba jedynie karmic go moze uspic go zeby wyslac kilka owieczek i tam moze przetlumaczyc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc wam wszystkim
co tam słychac? u mnie tak srednio moja temp zamiast w gore to w dol idzie... moze to jeszcze nie cas na ovu? w poprzednim cyklu dopiero zaczela mi sie 17dc wiec i pewnie teraz tez tak bedzie... poczekam i zobacze co sie wydarzy. -
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:kochane, a ja w pracy. Jeszcze 2 godzinki. Najchetniej poszłabym spac. U mnie dziś 34dc. @ spoznia 3 dni,ale franca potrafi opoznic:( mam mala iskre nadziei..
ja tez jestem w pracy i nic mi sie niechce
widze ze wzrosla Ci temperatura dzisiaj. Moze zrob jeszcze raz test albo bete. Trzymam kciuki && -
storczyk wrote:Czesc wam wszystkim
co tam słychac? u mnie tak srednio moja temp zamiast w gore to w dol idzie... moze to jeszcze nie cas na ovu? w poprzednim cyklu dopiero zaczela mi sie 17dc wiec i pewnie teraz tez tak bedzie... poczekam i zobacze co sie wydarzy.
ja mysle ze owulka moze byc lada dzien. Choc sluzu plodnego nie masz. Trzymam kciuki za jutrzejszy skok temperaturyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 13:01
storczyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja tez jestem w pracy i nic mi sie niechce
widze ze wzrosla Ci temperatura dzisiaj. Moze zrob jeszcze raz test albo bete. Trzymam kciuki &&
tak myślę dziś o teście. Ale boję się rozczarowania? No,ale jak nie pojawia @ to muszę wkońcu wykonać próbę testowania. Jeśli okres dziś nie przyjdzie to rano może zrobie test. Myślę też o becie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny