Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:A z innej beczki to czytałam dziś artykuł w nowym Cosmo: 100 sposobów, żeby czuć się seksownie. Uderzyło mnie to, że ja się tak od jakiegoś czasu w ogóle nie czuję. Odkąd zaszłam w ciążę (na początku czerwca) i później ją straciłam w ogóle o siebie nie dbam. Tzn oczywiście myję się, maluję itd., ale jestem cholernie niezadowolona ze swojego wyglądu. Wcześniej byłam dość aktywna, dużo chudsza i jędrniejsza. Lubiłam się ładnie ubrać, psiknąć rano pięknymi perfumami, chociaż pracuję u siebie w domu... A teraz? Zakładam dżinsy, szary sweter, włosy w kucyk wiążę. Na swoje ciało patrzeć nie mogę, bo odkąd tzw. "wymioty ciężarnych" położyły mnie do łóżka tak przestałam w ogóle ćwiczyć. A bo to przed owulką, a bo to po owulce. Wszystko się wokół tego jaja kręciło (a nawet nie wiem czy ono było). Ćwiczyłam tylko przez te 4-5 dni kiedy @ była. W żadne spodnie się w tej chwili nie mieszczę - nigdy nie ważyłam tyle co teraz
I stwierdziłam: KONIEC! Wzięłam długą, gorącą kąpiel. Zrobiłam peeling całego ciała, nałożyłam maskę na włosy, wypumeksowałam pięty, zaraz pomaluję paznokcie. A jutro, jeśli temperatura nie pójdzie w górę, wracam do Chodakowskiej. Bo już mam dosyć patrzenia na taką siebie - zupełnie mi nie znaną. Chce patrzeć w lustro z uśmiechem na twarzy. Bo jakie są szanse, że taka nieszczęśliwa zajdę w ciążę? Myślę, że żadne...
O, to sobie pogadałam Ale już skończyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 07:44
-
natasza82 wrote:Hej, a ja znowu traume przeżyłam, krew mi pobierali chyba z 20 minut(progesteron, prolaktyna), myślałam, że zejde...kurcze, czemu mam tak zawsze moje żyły są mega cienkie,ehh...
czesc, wspolczuje Ci. Az mnie ciarki przeszly. mi sie zawsze slabo robi i nigdy nie moga sie wbic -
Katha81 wrote:czesc dziewczyny
ja dzis rano jadac do pracy, dostalam lekkiego krwawienia to jest bardzo dziwne, ze tak szybko jesli to okres ja juz nie mam sil ja nie panuje nad moim cyklem wogole -
A w ogóle to dzień dobry, ja dopiero wstałam (nie licząc krótkiej pobudki o 6.30 na mierzenie temp. i zamknięcie psów), bo całą noc się wierciłam. Nie wiem czy rzeczywiście ta pełnia tak na mnie działa, czy sobie wkręciłam, że tak działa i dlatego spać nie mogłam
Ale w związku z tym, że noc nieprzespana to temp. z rana 36,51! Głupia! Jak chciałam, żeby urosła to nie rosła! Teraz musiała, po nieprzespanej nocy i muszą ją ignorować na wykresie... Do bani..
A co u was?
Btw. Ewelina - ja też uwielbiam puzzle i mogłabym je całymi dniami układać, ale zawsze mi się gubią jakieś elementyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:13
-
stardust87 wrote:Hej, napisałam Ci już gdzie indziej, że 9dpo to akurat na implantację by pasowało Nic się nie martw. 9 dni na fl to za krótko więc to na pewno nie @
dzieki cztalam twoja odpowiedz, no trudno, jest jak jest, musze odczekac! -
nick nieaktualny