X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    To Ty nic nie kupuj tylko kokardkę na sobie zawiąż :D
    można kupić takie specjalne kokardy a`la strój. W internetowych sklepach z bielizną. I na ministerstwoseksu.pl czy jakoś tak :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a kupię będę mieć więcej łaszków :P

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A ta pełnia to mnie dziś wykończy. Ledwo żyję, zła jakaś.. zdegustowana..
    I w nocy spać pewnie nie będę, bo nigdy w pełnie nie śpię (i w okolicy).

A z innej beczki to czytałam dziś artykuł w nowym Cosmo: 100 sposobów, żeby czuć się seksownie. Uderzyło mnie to, że ja się tak od jakiegoś czasu w ogóle nie czuję. Odkąd zaszłam w ciążę (na początku czerwca) i później ją straciłam w ogóle o siebie nie dbam. Tzn oczywiście myję się, maluję itd., ale jestem cholernie niezadowolona ze swojego wyglądu. Wcześniej byłam dość aktywna, dużo chudsza i jędrniejsza. Lubiłam się ładnie ubrać, psiknąć rano pięknymi perfumami, chociaż pracuję u siebie w domu... A teraz? Zakładam dżinsy, szary sweter, włosy w kucyk wiążę. Na swoje ciało patrzeć nie mogę, bo odkąd tzw. "wymioty ciężarnych" położyły mnie do łóżka tak przestałam w ogóle ćwiczyć. A bo to przed owulką, a bo to po owulce. Wszystko się wokół tego jaja kręciło (a nawet nie wiem czy ono było). Ćwiczyłam tylko przez te 4-5 dni kiedy @ była. W żadne spodnie się w tej chwili nie mieszczę - nigdy nie ważyłam tyle co teraz :O
    I stwierdziłam: KONIEC! Wzięłam długą, gorącą kąpiel. Zrobiłam peeling całego ciała, nałożyłam maskę na włosy, wypumeksowałam pięty, zaraz pomaluję paznokcie. A jutro, jeśli temperatura nie pójdzie w górę, wracam do Chodakowskiej. Bo już mam dosyć patrzenia na taką siebie - zupełnie mi nie znaną. Chce patrzeć w lustro z uśmiechem na twarzy. Bo jakie są szanse, że taka nieszczęśliwa zajdę w ciążę? Myślę, że żadne...
    O, to sobie pogadałam ;) Ale już skończyłam :)

Bardzo dobre nastawienie kochana!! Ja też przez długi czas nie mogłam się wziąć za siebie, bo cały stres topiłam w czekoladzie i czipsach :P No ale niedawno udało mi się zrzucić 9 kilo i patrzę na siebie z co raz większym zadowoleniem :) I nawet nie wiesz jak mnie cieszy że coś jest na mnie za luźne :D Przydało by się zrzucić jeszcze parę kilo tu i tam ale na prawdę nie potrafię się za to zabrać

• Kaśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

A z innej beczki to czytałam dziś artykuł w nowym Cosmo: 100 sposobów, żeby czuć się seksownie. Uderzyło mnie to, że ja się tak od jakiegoś czasu w ogóle nie czuję. Odkąd zaszłam w ciążę (na początku czerwca) i później ją straciłam w ogóle o siebie nie dbam. Tzn oczywiście myję się, maluję itd., ale jestem cholernie niezadowolona ze swojego wyglądu. Wcześniej byłam dość aktywna, dużo chudsza i jędrniejsza. Lubiłam się ładnie ubrać, psiknąć rano pięknymi perfumami, chociaż pracuję u siebie w domu... A teraz? Zakładam dżinsy, szary sweter, włosy w kucyk wiążę. Na swoje ciało patrzeć nie mogę, bo odkąd tzw. "wymioty ciężarnych" położyły mnie do łóżka tak przestałam w ogóle ćwiczyć. A bo to przed owulką, a bo to po owulce. Wszystko się wokół tego jaja kręciło (a nawet nie wiem czy ono było). Ćwiczyłam tylko przez te 4-5 dni kiedy @ była. W żadne spodnie się w tej chwili nie mieszczę - nigdy nie ważyłam tyle co teraz :O
    I stwierdziłam: KONIEC! Wzięłam długą, gorącą kąpiel. Zrobiłam peeling całego ciała, nałożyłam maskę na włosy, wypumeksowałam pięty, zaraz pomaluję paznokcie. A jutro, jeśli temperatura nie pójdzie w górę, wracam do Chodakowskiej. Bo już mam dosyć patrzenia na taką siebie - zupełnie mi nie znaną. Chce patrzeć w lustro z uśmiechem na twarzy. Bo jakie są szanse, że taka nieszczęśliwa zajdę w ciążę? Myślę, że żadne...
    mam to samo haha

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet i na allegro są :P

stardust87 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    mam to samo haha
    ale z pełnią czy z ciałem? :P

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ciałem raczej bo te pełnie chyba na mnie nie działają szczególnie na szczęście :)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    z ciałem raczej bo te pełnie chyba na mnie nie działają szczególnie na szczęście :)

Na mnie też nie działają :)

• storczyk Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust tez cwiczyłam z Chodakowska ale niestety przestałam i nie wiem dlaczego?? a teraz ciezko mi powrocic bo a to nie mam czasu a to cos wypadnie..?a tu kg leca niby nie jem duzo ale to co najgorsze mam do pokonania to czekolada normalnie jestem od niej uzalezniona... Ale postanowienie noworoczne jest i bede dozyc do tego zeby sie sprawdziło :) wiem ze jeszcze stary rok jest ale ja juz nowym zyje :)

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

oj a myslalam, ze tylko ja w pelnie chodze jak zombiak :) w dzien ledwo chodze, w nocy spac nie moge...jeszcze wlosy jak zazcely rosnac na brodzie przy pcos to sobie mysle...kuzwa w wilkolaka sie zamieniam...hahhaaha

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapraszam rowniez na mojego posta DZIECKO I ZWIERZAK, bardzo intersuje mnie wasze zdanie i napewno nikt was tam nie oleje :)

natasza82 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    oj a myslalam, ze tylko ja w pelnie chodze jak zombiak :) w dzien ledwo chodze, w nocy spac nie moge...jeszcze wlosy jak zazcely rosnac na brodzie przy pcos to sobie mysle...kuzwa w wilkolaka sie zamieniam...hahhaaha
    ehehehe... no, ta pełnia to zdradliwa jest :P

weronika86 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    storczyk wrote:
    stardust tez cwiczyłam z Chodakowska ale niestety przestałam i nie wiem dlaczego?? a teraz ciezko mi powrocic bo a to nie mam czasu a to cos wypadnie..?a tu kg leca niby nie jem duzo ale to co najgorsze mam do pokonania to czekolada normalnie jestem od niej uzalezniona... Ale postanowienie noworoczne jest i bede dozyc do tego zeby sie sprawdziło :) wiem ze jeszcze stary rok jest ale ja juz nowym zyje :)
    Ja z Ewką też już ćwiczyłam - przed ciążą. W 3 tygodnie tak mi ładnie ciało wyrzeźbiła, że aż sama w szoku byłam. Ale startowałam z dużo lepszą kondycją i wyglądem niż teraz. Teraz będzie trudniej. Bo właściwie codziennie alk, czekolada, co drugi dzień jakiś fast food. Koniec! Wczoraj ostatnie piwo! Dziś ostatnia szklanka pepsi! O!

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze po nocy laze i ludzi kasam,dlatego w dzien niewyspana jestem :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak pełnia na Was nie działa to tylko pozazdrościć. Ja to w ogóle jestem wrażliwa na naturę. Lekka zmiana pogody, wahania ciśnienia itd i ja nie do życia jestem :|

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż kradnie kompa :( Odezwę się później. Buzia :*

Katha81 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popijam winko na lepsze endo :)

weronika86 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ja z Ewką też już ćwiczyłam - przed ciążą. W 3 tygodnie tak mi ładnie ciało wyrzeźbiła, że aż sama w szoku byłam. Ale startowałam z dużo lepszą kondycją i wyglądem niż teraz. Teraz będzie trudniej. Bo właściwie codziennie alk, czekolada, co drugi dzień jakiś fast food. Koniec! Wczoraj ostatnie piwo! Dziś ostatnia szklanka pepsi! O!

tez byłam z niej zadowolona załuje ze przestalam. ja alko nie pije ale za to czekolada nadrabiam raz na jakis czas fast food no i od miesiaca staram sie mniej pic coli czy pepsi. musze sie ogarnac i wziasc sie za siebie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 21:18

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide zrobic test ovu zobacze co wyjdzie......nie długo wracam ;)

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ