Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdzialenka wrote:Nastrój kiepski Durna zrobiłam test 10, ciekawe po co 10dpo, no i ocywiście negatyw. Teraz pocieszanie się, że może za szybko, ale jestem beznadziejna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj jest nie chce mi sie wstac z lozka a pora na sniadanie bo w brzuchu burczy ale lenia mam no i do sklepu musze isc ale tak mi sie nie chce wczoraj jak poszlam kupic cos na obiad wrocilam z puzzlami i wczoraj pol dnia nad nimi spedzilam jeszcze pol zostalo mam nadzieje ze dzis nie kupie kolejnych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam wszystkie nowe serduszka nadrobilam wreszcie wszystko . Musze sie wyzalic
widziaj jest moj 15 dc moja temp w kulki sobie leci niby podstawowa to 36.3 a ta ciagle sie waha 36.4 a 36.5 chyba moj termometr cos nie teges jest .
przez te egzaminy to wszystko stracilam chec zycia.
wczoraj pojechalismy po zakupy jakas masakra wgl jest ludzie to jak swiete krowy chodza nic nie rozgladaja sie.
wczoraj w nocy brzuch mnie bolal dzisiaj tez kuje jak cholera ciekawe czy to owulka przy 15dc moje cykle sa rozne wywolywane luteina przez ten metformax nawet nie wiem jaki sluz bo go nie mam zmienia mi sie co chwile dziwna jestem jakas
milego dnia gwiazdeczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:to teraz kup jej telefon bo bez tego ani rusz chyba ze ma bo tam potrzebna jest aplikacja poza tym on tak nie wyraznie mowi ze hej a ile na polskie dalas? u nas w smyku 229 a w empiku 259
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uf już się wystraszyłam, że mój lezy całkiem, a to inne jednostki:
nmol/l
ng/ml
Przelicznik jest taki:
1 ng/ml = 3,18 nmol/l
I teraz normy w nmol/l:
faza folikularna 0,9-2,3