Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dalej jestem nie do zycia..
diagnoza: ropne zapalenie migdałków:/ antybiotyk na tydzień od razu poszłam tez do mojej ginekolog bo to w tym samym ośrodku, bo byłam na dziś umówiona na 18 na monit i zakaz na także ten cykl idzie na straty bo właśnie zaczynają mi się płodne...
jedzonko wygląda pysznie!! szkoda tylko że ja nawet własnej śliny nie mogę połknąć -
Ewelina23 wrote:no wlasnie ale pozytywny byl tez 12 -13 dc
nic z tego nie rozumie powtorze test jeszcze za godzine jak wyjdzie tak samo to dupa z tego cyklu bo piotrek sie rozlozyl na dodatek dupa z wyjazdunatasza82, Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:a ja dalej jestem nie do zycia..
diagnoza: ropne zapalenie migdałków:/ antybiotyk na tydzień od razu poszłam tez do mojej ginekolog bo to w tym samym ośrodku, bo byłam na dziś umówiona na 18 na monit i zakaz na także ten cykl idzie na straty bo właśnie zaczynają mi się płodne...
jedzonko wygląda pysznie!! szkoda tylko że ja nawet własnej śliny nie mogę połknąć
to się kuruj karmelku. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no wlasnie ale pozytywny byl tez 12 -13 dc
nic z tego nie rozumie powtorze test jeszcze za godzine jak wyjdzie tak samo to dupa z tego cyklu bo piotrek sie rozlozyl na dodatek dupa z wyjazdu
Kochanie! Bądź dobrej myśli! Proszę mi się tutaj nie załamywać! Poza tym nie jest powiedziane, że nie miałaś owulki albo, że ją będziesz mieć dopiero. Szansa jest i bądź dorbej myśli:*Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny