Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Kurcze ja po owulacji to mam taki biało śliski jeśli można tak to nazwać:)Aniu , a Tobie zawsze tak po owulacji rośnie tempka?
ja niby ponoć jestem po owulacji i wczoraj takowy sluz zauwazylam wlasnie.. moze nie byl bialy jak smietana,ale kremowy,sliski..taki glutek jeden.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:
Zebym w plocku byla to bym Cie na obiadek kochana zaprosila
Chyba ze wsiadaj w samolot i dawaj
chętnie bym wpadła daleko nie mam:) mój Tomek ma jeszcze bliżej:) a my lubimy spacery wzdluz mostu, na molo...przy okazji odwiedzamy często Galerie, jakieś kino:) naprawdę pysznie wyszło:) -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:chętnie bym wpadła daleko nie mam:) mój Tomek ma jeszcze bliżej:) a my lubimy spacery wzdluz mostu, na molo...przy okazji odwiedzamy często Galerie, jakieś kino:) naprawdę pysznie wyszło:)
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:co ile odwiedzasz PL?
Teraz moze jakos sie wybior na tydzien . Ale musze sobie zaplanowac jakos i zamowic bilety no i w pracy musze tez powiedziec zeby jedne dni ustalila zeby mi nie powiedziala ze do pracy bede szla -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:roznie kochana teraz sporo nie bylam bo juz rok minol . Ale widzialam sie z rodzicami bo byli u nas .
Teraz moze jakos sie wybior na tydzien . Ale musze sobie zaplanowac jakos i zamowic bilety no i w pracy musze tez powiedziec zeby jedne dni ustalila zeby mi nie powiedziala ze do pracy bede szla
no jednak warto miec na spokojnie wszystko ustalone, nie z dnia na dzienEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny