Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jeslijutro bedzie tak samo to zadzwoni i moze kase zwroca albo przelozymy na kiedy indziej
zycze cudu,zeby P postawilo na nogi.... A jesli nie to niech kase wzracaja i moze uda wam sie przesunac to w czasie:*Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZostawic Was na chwilke
Ewelina widzialam zdjecie na fb wyglada smakowicie i pewnie tez niesamowicie smakuje
Test wg mnie pozytywny wg mnie nie rob go teraz, zrob ok 18 bez picia godzinke wczesniej, bedziesz miala pewnosc
karmelek duzo zdrowka :*
Landrynka malenka cudowna
Juz po obiadku Smakowalo superEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Zostawic Was na chwilke
Ewelina widzialam zdjecie na fb wyglada smakowicie i pewnie tez niesamowicie smakuje
Test wg mnie pozytywny wg mnie nie rob go teraz, zrob ok 18 bez picia godzinke wczesniej, bedziesz miala pewnosc
karmelek duzo zdrowka :*
Landrynka malenka cudowna
Juz po obiadku Smakowalo super
Dziwne i ta tempka spadla dzis ale nie za duzo spadla zrobie ten test i zobaczymy co bedzie jutro z tempka .
i jak teraz patrze naten test i te kreski wyblakly jasne sie zrobilyCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja nie jestem ekspertka w sprawie testow owulacyjnych ale duzo o nich czytalam.
Patrze na Twoj wykres i wiesz co mam taki pomysl... zapsisz na karte temp 27-28.12 i wykasuj je calkowicie z wykresu, zobaczymy co owuf zrobi
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-