Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:oj marzenie:)
ja noszę rozmiarówkę M/L - nie wszzystkie spodnie Mki wejdą na mnie:/
Ja nosiłam L i do tego zawsze chodziłam w luźnych ubraniach a teraz wszystko tak wisi na mnie że patrzeć nie mogę na te swoje ciuchy jak rano się ubieram to mnie szlak trafia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja nosiłam L i do tego zawsze chodziłam w luźnych ubraniach a teraz wszystko tak wisi na mnie że patrzeć nie mogę na te swoje ciuchy jak rano się ubieram to mnie szlak trafia
musisz zaopatrzyć swoją garderobę na mniejszą rozmiarówkęCzarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja nosiłam L i do tego zawsze chodziłam w luźnych ubraniach a teraz wszystko tak wisi na mnie że patrzeć nie mogę na te swoje ciuchy jak rano się ubieram to mnie szlak trafia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no ale teraz nie ma co sie odchudzac bo fasolinka przyjdzie i znow pare kilo przyjdzie
moze tutaj nie chodzi o drastyczne odchudzanie,ale poprostu ograniczenie. Ja wiem,ze jak sie upre to potrafie slodkiego nie tknac ,miesiac. Wytrzymałam najwięcej chyba ponad pół roku. Ale oczy widzą i wpychają do buzi:/Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:musisz zaopatrzyć swoją garderobę na mniejszą rozmiarówkę
Oj chciałabym ale w najbliższym czasie ciężko będzie bo dopiero co wyprowadziliśmy się od rodziców więc z kasą krucho bo trzeba coś dokupywać cały czas, no i mamy zamiar wszystkie zaoszczędzone pieniądze na dzidzię odkładaćCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny