Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiunia to mamy podobny jadlospis!!!
Nusia-somy Boziu jak sie ciesze ze Cie widze!!!
Mialam juz w glowie czarn scenariusze z (odpukac) cos sie zlego stalo.
Kochana nie strasz wiecej, prosze i nie uciekaj juz od Nas
Ja wlasnie teraz mieszkam na obrzezach miasta, wokol same plantacje winorosli, obok Nas wielka fabryka wina CO roku winne imprezy - a ja wina nienawidze...
W miescie nie chcialabym mieszkac nawet z doplata.
W Polsce miszkalam na Slasku - Piekary Slaskie i tez mielismy kurki zasze swierze jajeczka Bosko! no ale babcia meza zmarla i kurki dziadek zlikwidowal
Obok domu w Polsce byl ogromny jablokow-wisiowy sad, cudo. Jak drzewka zaczynaly kwitnac to ten zapach i widok byl wrecz BOSKI!
Potem wlasciciel zmarl, przejela to gmina drzewa wykarczowali, zeren zrownali i teraz jest plantacja pszenicy...
Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Z czego schudnac ?? chudzielcu
to ześ mnie roześmiała:)
Kochana ja od świąt tyle jem, że nie potrafię się ograniczyć!
Wcześniej jadłam systematycznie, dog odzinki 18-19 a teraz potrafię wszamać coś o 20-21...I dlatego teraz śniadania jem później o 2-3 godziny niż zawsze..
Od lutego ostro się mobilizuje.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:to ześ mnie roześmiała:)
Kochana ja od świąt tyle jem, że nie potrafię się ograniczyć!
Wcześniej jadłam systematycznie, dog odzinki 18-19 a teraz potrafię wszamać coś o 20-21...I dlatego teraz śniadania jem później o 2-3 godziny niż zawsze..
Od lutego ostro się mobilizuje.Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie wzielam za niezdrowe odchudzanie :p rano lykam kapsulke z ekstraktem zielonej herbaty i spalacz tluszczu.
Wiem za zdrowe to nie jest ale tonacy brzytwy sie chwyta.
Jak sie okaze ze nie zafasolkowalam to wracam do treningow i zrzuce to co nabralam od czasu odstawienia tabletek.
I musze wrocic do obiadow miesko/ryba + salatka a nie miesko+kartofle,ryba + kartofle i kartofle na okraglo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny