Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja sie wzielam za niezdrowe odchudzanie :p rano lykam kapsulke z ekstraktem zielonej herbaty i spalacz tluszczu.
Wiem za zdrowe to nie jest ale tonacy brzytwy sie chwyta.
Jak sie okaze ze nie zafasolkowalam to wracam do treningow i zrzuce to co nabralam od czasu odstawienia tabletek.
I musze wrocic do obiadow miesko/ryba + salatka a nie miesko+kartofle,ryba + kartofle i kartofle na okraglo...
no ja właśnie też jadłąm rybkę, warzywa..a teraz za dużo niezdrowego żarciaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja wazylam 2 lata temu 59 kg a teraz waze 71 ale kazdy mi mowi ze dobrze wygladam Przylecialam tu i tak mi poszlo w gore
Patrzac na Twoje zdjecia to Tobie bardziej wiecej cialka pasuje mi sie w wersji 71kg duzo bardziej podobasz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja wazylam 2 lata temu 59 kg a teraz waze 71 ale kazdy mi mowi ze dobrze wygladam Przylecialam tu i tak mi poszlo w gore
Ja z 84 schudłam do 54... w między czasie waga wzrosła do 59 i było dla mnie ok, bo ja mam 168cm. A teraz pewnie wacha ok 62. -
nick nieaktualny
-
dla mnie jesteś szczupła!!! w zyciu nie dałabym 71Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 13:06
Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Ja z 84 schudłam do 54... w między czasie waga wzrosła do 59 i było dla mnie ok, bo ja mam 168cm. A teraz pewnie wacha ok 62.
W ogóle nie widać po Tobie, Ja teraz ważę 54 bo mi przez święta ponad 2 kilo przybyło, ale chciałabym te 50 bo ja i tak grubo wyglądam bo mam szerokie biodra ;/ Moja bratowa waży tyle co ja ale spojrzeć na nią a na mnie to jakby z 10 kilo różnicy było (oczywiście to ja wyglądam grubiej) . No cóż, bywa każdy ma inną budowę ciała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:W ogóle nie widać po Tobie, Ja teraz ważę 54 bo mi przez święta ponad 2 kilo przybyło, ale chciałabym te 50 bo ja i tak grubo wyglądam bo mam szerokie biodra ;/ Moja bratowa waży tyle co ja ale spojrzeć na nią a na mnie to jakby z 10 kilo różnicy było (oczywiście to ja wyglądam grubiej) . No cóż, bywa każdy ma inną budowę ciała
dokładnie..zależy od budowy ciała. Inna ważąc 60 kg może wyglądać jak kościotrup, ja przy 60 kg wyglądam już przy niej inaczej, okrąglej .. -
nick nieaktualnyEwelinka ma chyba wage popsuta max 65 a nie 71
Ja wazylam 52kg przed slubem.
Zaszlam w ciaze przytylam 26kg... zostalo mi z tego 10kg. Waga po wahaniach zatrzymala sie na 65,6 (przekleta bo zawsze do niej wracam) zaszlam w ciaze przytylam 16kg schudlam do 64. Przed wyprowadzka z Polski marzec 2011 wazylam 57kg. Minal stres, zmienilam nawyki zywieniowe grudzien 2011 70kg...
Schudlam do 61 pojechalam do mamy na urlop (prawie miesiac) i mnie utuczyla do 64... schudlam do 62 i odstawialam tabletki... tydzien temu mialam 66kg... zalamac sie to malo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinka ma chyba wage popsuta max 65 a nie 71
Zaszlam w ciaze przytylam 26kg... zostalo mi z tego 10kg. Waga po wahaniach zatrzymala sie na 65,6 (przekleta bo zawsze do niej wracam) zaszlam w ciaze przytylam 16kg schudlam do 64. Przed wyprowadzka z Polski marzec 2011 wazylam 57kg. Minal stres, zmienilam nawyki zywieniowe grudzien 2011 70kg...
Schudlam do 61 pojechalam do mamy na urlop (prawie miesiac) i mnie utuczyla do 64... schudlam do 62 i odstawialam tabletki... tydzien temu mialam 66kg... zalamac sie to malo. -
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinka ma chyba wage popsuta max 65 a nie 71
Schudlam do 61 pojechalam do mamy na urlop (prawie miesiac) i mnie utuczyla do 64... schudlam do 62 i odstawialam tabletki... tydzien temu mialam 66kg... zalamac sie to malo.
Kochana już nie mów, że ważysz dużo!!! Ile masz wzrostu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny