X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ja sie wzielam za niezdrowe odchudzanie :p rano lykam kapsulke z ekstraktem zielonej herbaty i spalacz tluszczu.
    Wiem za zdrowe to nie jest ale tonacy brzytwy sie chwyta.
    Jak sie okaze ze nie zafasolkowalam to wracam do treningow i zrzuce to co nabralam od czasu odstawienia tabletek.
    I musze wrocic do obiadow miesko/ryba + salatka a nie miesko+kartofle,ryba + kartofle i kartofle na okraglo...

no ja właśnie też jadłąm rybkę, warzywa..a teraz za dużo niezdrowego żarcia

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    troszkę jest:) z 3 kg by mi wystarczyło. I mogłoby się tak zatrzymać.
    Ja wazylam 2 lata temu 59 kg a teraz waze 71 :( ale kazdy mi mowi ze dobrze wygladam Przylecialam tu i tak mi poszlo w gore

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od poniedzialku to juz na pewno zmieniam jadlospis ;)

Lubicie żurek śląski???

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

Lubicie żurek śląski???
    mmmmmniammmm<3

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja wazylam 2 lata temu 59 kg a teraz waze 71 :( ale kazdy mi mowi ze dobrze wygladam Przylecialam tu i tak mi poszlo w gore

Patrzac na Twoje zdjecia to Tobie bardziej wiecej cialka pasuje :) mi sie w wersji 71kg duzo bardziej podobasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mmmmmniammmm<3

Mam zakwas jeszcze z Polski w lodowce chyba go zrobie na przyszly tydzien
    mam na sama mysl jezyk do pasa... :D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Ja z 84 schudłam do 54... w między czasie waga wzrosła do 59 i było dla mnie ok, bo ja mam 168cm. A teraz pewnie wacha ok 62.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

Lubicie żurek śląski???

lubię :) Aba:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

dla mnie jesteś szczupła!!! w zyciu nie dałabym 71

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 13:06

Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wystarczy miesiąc małego podjadania, czy po prostu jedzenia wiekszej ilości i widać...:( na buzi, rękach..

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Patrzac na Twoje zdjecia to Tobie bardziej wiecej cialka pasuje :) mi sie w wersji 71kg duzo bardziej podobasz :)
    :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ja z 84 schudłam do 54... w między czasie waga wzrosła do 59 i było dla mnie ok, bo ja mam 168cm. A teraz pewnie wacha ok 62.

W ogóle nie widać po Tobie, Ja teraz ważę 54 bo mi przez święta ponad 2 kilo przybyło, ale chciałabym te 50 bo ja i tak grubo wyglądam bo mam szerokie biodra ;/ Moja bratowa waży tyle co ja ale spojrzeć na nią a na mnie to jakby z 10 kilo różnicy było (oczywiście to ja wyglądam grubiej) . No cóż, bywa każdy ma inną budowę ciała

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dla mnie jesteś szczupła!!! w zyciu nie dałabym 71
    a jednak jest :)
    ale ja mam 170 wzrostu

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    W ogóle nie widać po Tobie, Ja teraz ważę 54 bo mi przez święta ponad 2 kilo przybyło, ale chciałabym te 50 bo ja i tak grubo wyglądam bo mam szerokie biodra ;/ Moja bratowa waży tyle co ja ale spojrzeć na nią a na mnie to jakby z 10 kilo różnicy było (oczywiście to ja wyglądam grubiej) . No cóż, bywa każdy ma inną budowę ciała

dokładnie..zależy od budowy ciała. Inna ważąc 60 kg może wyglądać jak kościotrup, ja przy 60 kg wyglądam już przy niej inaczej, okrąglej ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka ma chyba wage popsuta max 65 a nie 71 ;)

Ja wazylam 52kg przed slubem.
    Zaszlam w ciaze przytylam 26kg... zostalo mi z tego 10kg. Waga po wahaniach zatrzymala sie na 65,6 (przekleta bo zawsze do niej wracam) zaszlam w ciaze przytylam 16kg schudlam do 64. Przed wyprowadzka z Polski marzec 2011 wazylam 57kg. Minal stres, zmienilam nawyki zywieniowe grudzien 2011 70kg...
    Schudlam do 61 pojechalam do mamy na urlop (prawie miesiac) i mnie utuczyla do 64... schudlam do 62 i odstawialam tabletki... tydzien temu mialam 66kg... :( zalamac sie to malo.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a jednak jest :)
    ale ja mam 170 wzrostu

wysoka jesteś....
    :) ja napisałam, że 168 ale pewnie 166-168 nie pamiętam:) aż chciałabym z ciekawości zmierzyć

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

Zaszlam w ciaze przytylam 26kg... zostalo mi z tego 10kg. Waga po wahaniach zatrzymala sie na 65,6 (przekleta bo zawsze do niej wracam) zaszlam w ciaze przytylam 16kg schudlam do 64. Przed wyprowadzka z Polski marzec 2011 wazylam 57kg. Minal stres, zmienilam nawyki zywieniowe grudzien 2011 70kg...
    Schudlam do 61 pojechalam do mamy na urlop (prawie miesiac) i mnie utuczyla do 64... schudlam do 62 i odstawialam tabletki... tydzien temu mialam 66kg... :( zalamac sie to malo.
    wlasnie dobra jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

Kochana już nie mów, że ważysz dużo!!! Ile masz wzrostu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez przybylo od slubu a swieta sa najgorsze:/ 3 kilo mnie przybylo na szczescie przestalam tyle jesc to spadlo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    wysoka jesteś....
    :) ja napisałam, że 168 ale pewnie 166-168 nie pamiętam:) aż chciałabym z ciekawości zmierzyć

Ja też 168 i widzisz, po Tobie mniej tą wagę widać mi wyglądasz na 50

‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ