Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:A ja ze wsi przeniosłam się do małego miasta I powiem Wam że u mnie na wsi wcale nie było tak kolorowo, bo jeszcze bardziej się ludzie wtrącali. Kiedyś dowiedziałam się od sprzątaczki w szkole że moi rodzice to rozwód wzięli a moja mama to kochanków ma (bo mój tata wyjeżdża za granicę), takie ploty wymyślali. No a ja to oczywiście zaciążyłam (oj chciałabym) bo przecież w dzisiejszych czasach to ludzie nie biorą ślubu z miłości.
Ale szczerze mówiąc to chciałabym mieszkać w domku na przedmieściach ani w mieście ani na wsi ;P
Kochana nie ukrywam,ze na wsi tez jest ciezko pod tym wzgledem. Ludzie wszedzie i zawsze beda gadac.... Tez bym tak chciala:)Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:ja mysle ze i miasto i wies ma swoje uroki ale ja chyba jestem rodowita wiesniaczka i mieszkac w miescie nie umiem
ja tak samo całe życie na wsi mieszkam i w miescie bym nie umiała życ nawet jak by mi mieli za to płacicCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja jak mi sie nie chce nic robic takiego zeby stac w kuchni gotuje pierogi albo krokety szybko sie robi . Len gora nieraz u mnie
no czasami są takie dni:) tym bardziej nie mam motywacji bo sama i tak tylko żeby coś chapnąć..to sobie sałatkę zrobię i zjem:) nie zaszkodzi mi trochę schudnąćCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny