X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie nie bylo mie chwilke a Ty sie pojawiasz i znikasz:* Będe jutro trzymać kciuki zebyś zdala jak najlepiej:*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no taki system ale teraz chyba juz w miare dobrze Ci wyznaczył
    no na 16 dc to moge sie zgodzic ale nie na 18 dc i to jeszcze przerywanymi juz mniej wiecej sie znam i wiem kiedy owulke wyznaczyc no i te testy z 12dc i 13dc pozytywne a w ciagu 36h dochodzi do owulki

Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a jak stoicie z obiadkiem? Juz po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Kochana my mieliśmy taką akcję że pojechaliśmy na 2 tyg wszyscy do Norwegii. No ale że mamy psa na łańcuchu bo jest agresywny to poprosiliśmy wujka i on go tam karmił co dzień i wodę dawał. Ale nasza kochana sołtysowa jak wróciliśmy to przyszła do nas z wielką awanturą że psa zostawiliśmy na 2 tygodnie bez jedzenia i że ona na straż zadzwoni i nic do niej oczywiście nie docierało bo sąsiedzi powiedzieli że pies wył. Problem w tym że ten pies jest stary, pomału głuchnie i ślepnie to i wyje non stop bez powodu.
    A druga sprawa że sąsiadów mamy takich że tylko stoją przy płocie i patrzą kto przyjechał, jak się wróci z miasta to stoi ktoś zawsze i patrzy jakie to zakupy z samochodu niesiemy.
    Wiesz, to jest inaczej jak ktoś się nowy do wsi wprowadzi niż jak ktoś od zawsze tam mieszka :)
    brak zajecia na wsi ooo .
    Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochane a jak stoicie z obiadkiem? Juz po?
    Ja dopiero bede robic :D ale nie chce mi sie dupska ruszyc jak narazie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja dopiero bede robic :D ale nie chce mi sie dupska ruszyc jak narazie .
    ja juz zjadlam wiec znow do Was sie przytargalam ze swoja dupka

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    brak zajecia na wsi ooo .
    Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam

To może jeszcze zdążą się przekonać :P
    To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciała :P

Ewelina23, AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja juz zjadlam wiec znow do Was sie przytargalam ze swoja dupka
    u was juz po 12:30 u nas za wczesnie na obiadek bo po 11:30 dopiero zaczne robic po 12 obiadek to tak na 2 bedzie
    Dzis fasolke robie :)
    A juto jarzynowa :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj strajkuję i obiadu nie ma :D Dzieci nie mam to jeszcze mogę sobie odpocząć co jakiś czas od robienia obiadu :D

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    To może jeszcze zdążą się przekonać :P
    To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciała :P
    a nowidzisz . Najlepiej nie zwracac uwagi co gadaja ale wiem ze nie raz sie nie da .

Czarna94, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    a ja dzisiaj strajkuję i obiadu nie ma :D Dzieci nie mam to jeszcze mogę sobie odpocząć co jakiś czas od robienia obiadu :D
    ja zrobie moze Piotrek troche zje bo wczoraj zjadl z dwie lyzki i po obiedzie . no ale chory jest to mu wybacze

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
    Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG...

AniaR88, Kasiula09, natasza82, Cassie, Jackie, XxMoniaXx, 00monika00 lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem
    Hej wszystkim :)
    Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    u was juz po 12:30 u nas za wczesnie na obiadek bo po 11:30 dopiero zaczne robic po 12 obiadek to tak na 2 bedzie
    Dzis fasolke robie :)
    A juto jarzynowa :)
    fasolke robisz mowisz?? :D:D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    somy wrote:
    Hej dziewczyny :)
    po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
    Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG...
    czesć NUSIA!!! :* Ale mnie wczoraj wystraszyłas :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czesć NUSIA!!! :* Ale mnie wczoraj wystraszyłas :*

Kochana strasznie mi było przykro z tego powodu :*

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Hej wszystkim :)
    Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można?
    czesc:* nie pije juz pilam dziurawca i bralam tabletki z wiesiolka do dnia kiedy uznalam ze powinnam miec owu i teraz nie biore. gdzies czytalam ze po owu nie powinno sie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nusia! :) Cieszę się że wszystko dobrze :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    fasolke robisz mowisz?? :D:D
    niom . Oby i ta wyczekiwana fasolinka juz rosla :D

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    somy wrote:
    Kochana strasznie mi było przykro z tego powodu :*
    a powiesz co sie stalo? co ci ta ania przykrego napisala?

‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ