X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie nie bylo mie chwilke a Ty sie pojawiasz i znikasz:* Będe jutro trzymać kciuki zebyś zdala jak najlepiej:*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    no taki system ale teraz chyba juz w miare dobrze Ci wyznaczył
    no na 16 dc to moge sie zgodzic ale nie na 18 dc i to jeszcze przerywanymi juz mniej wiecej sie znam i wiem kiedy owulke wyznaczyc no i te testy z 12dc i 13dc pozytywne a w ciagu 36h dochodzi do owulki

Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a jak stoicie z obiadkiem? Juz po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Kochana my mieliśmy taką akcję że pojechaliśmy na 2 tyg wszyscy do Norwegii. No ale że mamy psa na łańcuchu bo jest agresywny to poprosiliśmy wujka i on go tam karmił co dzień i wodę dawał. Ale nasza kochana sołtysowa jak wróciliśmy to przyszła do nas z wielką awanturą że psa zostawiliśmy na 2 tygodnie bez jedzenia i że ona na straż zadzwoni i nic do niej oczywiście nie docierało bo sąsiedzi powiedzieli że pies wył. Problem w tym że ten pies jest stary, pomału głuchnie i ślepnie to i wyje non stop bez powodu.
    A druga sprawa że sąsiadów mamy takich że tylko stoją przy płocie i patrzą kto przyjechał, jak się wróci z miasta to stoi ktoś zawsze i patrzy jakie to zakupy z samochodu niesiemy.
    Wiesz, to jest inaczej jak ktoś się nowy do wsi wprowadzi niż jak ktoś od zawsze tam mieszka :)
    brak zajecia na wsi ooo .
    Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochane a jak stoicie z obiadkiem? Juz po?
    Ja dopiero bede robic :D ale nie chce mi sie dupska ruszyc jak narazie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja dopiero bede robic :D ale nie chce mi sie dupska ruszyc jak narazie .
    ja juz zjadlam wiec znow do Was sie przytargalam ze swoja dupka

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    brak zajecia na wsi ooo .
    Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam

To może jeszcze zdążą się przekonać :P
    To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciała :P

Ewelina23, AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja juz zjadlam wiec znow do Was sie przytargalam ze swoja dupka
    u was juz po 12:30 u nas za wczesnie na obiadek bo po 11:30 dopiero zaczne robic po 12 obiadek to tak na 2 bedzie
    Dzis fasolke robie :)
    A juto jarzynowa :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj strajkuję i obiadu nie ma :D Dzieci nie mam to jeszcze mogę sobie odpocząć co jakiś czas od robienia obiadu :D

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    To może jeszcze zdążą się przekonać :P
    To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciała :P
    a nowidzisz . Najlepiej nie zwracac uwagi co gadaja ale wiem ze nie raz sie nie da .

Czarna94, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    a ja dzisiaj strajkuję i obiadu nie ma :D Dzieci nie mam to jeszcze mogę sobie odpocząć co jakiś czas od robienia obiadu :D
    ja zrobie moze Piotrek troche zje bo wczoraj zjadl z dwie lyzki i po obiedzie . no ale chory jest to mu wybacze

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
    Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG...

AniaR88, Kasiula09, natasza82, Cassie, Jackie, XxMoniaXx, 00monika00 lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem
    Hej wszystkim :)
    Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    u was juz po 12:30 u nas za wczesnie na obiadek bo po 11:30 dopiero zaczne robic po 12 obiadek to tak na 2 bedzie
    Dzis fasolke robie :)
    A juto jarzynowa :)
    fasolke robisz mowisz?? :D:D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    somy wrote:
    Hej dziewczyny :)
    po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
    Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG...
    czesć NUSIA!!! :* Ale mnie wczoraj wystraszyłas :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czesć NUSIA!!! :* Ale mnie wczoraj wystraszyłas :*

Kochana strasznie mi było przykro z tego powodu :*

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Hej wszystkim :)
    Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można?
    czesc:* nie pije juz pilam dziurawca i bralam tabletki z wiesiolka do dnia kiedy uznalam ze powinnam miec owu i teraz nie biore. gdzies czytalam ze po owu nie powinno sie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nusia! :) Cieszę się że wszystko dobrze :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    fasolke robisz mowisz?? :D:D
    niom . Oby i ta wyczekiwana fasolinka juz rosla :D

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    somy wrote:
    Kochana strasznie mi było przykro z tego powodu :*
    a powiesz co sie stalo? co ci ta ania przykrego napisala?

‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ