Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:no taki system ale teraz chyba juz w miare dobrze Ci wyznaczył
Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Kochana my mieliśmy taką akcję że pojechaliśmy na 2 tyg wszyscy do Norwegii. No ale że mamy psa na łańcuchu bo jest agresywny to poprosiliśmy wujka i on go tam karmił co dzień i wodę dawał. Ale nasza kochana sołtysowa jak wróciliśmy to przyszła do nas z wielką awanturą że psa zostawiliśmy na 2 tygodnie bez jedzenia i że ona na straż zadzwoni i nic do niej oczywiście nie docierało bo sąsiedzi powiedzieli że pies wył. Problem w tym że ten pies jest stary, pomału głuchnie i ślepnie to i wyje non stop bez powodu.
A druga sprawa że sąsiadów mamy takich że tylko stoją przy płocie i patrzą kto przyjechał, jak się wróci z miasta to stoi ktoś zawsze i patrzy jakie to zakupy z samochodu niesiemy.
Wiesz, to jest inaczej jak ktoś się nowy do wsi wprowadzi niż jak ktoś od zawsze tam mieszka
Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:brak zajecia na wsi ooo .
Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam
To może jeszcze zdążą się przekonać
To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciałaEwelina23, AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:ja juz zjadlam wiec znow do Was sie przytargalam ze swoja dupka
Dzis fasolke robie
A juto jarzynowaAniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:To może jeszcze zdążą się przekonać
To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciałaCzarna94, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:a ja dzisiaj strajkuję i obiadu nie ma Dzieci nie mam to jeszcze mogę sobie odpocząć co jakiś czas od robienia obiadu
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG...
AniaR88, Kasiula09, natasza82, Cassie, Jackie, XxMoniaXx, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem
Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysomy wrote:Hej dziewczyny
po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Hej wszystkim
Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny