Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno na 16 dc to moge sie zgodzic ale nie na 18 dc i to jeszcze przerywanymi juz mniej wiecej sie znam i wiem kiedy owulke wyznaczyc no i te testy z 12dc i 13dc pozytywne a w ciagu 36h dochodzi do owulkiKasiula09 wrote:no taki system ale teraz chyba juz w miare dobrze Ci wyznaczył
Kasiula09, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybrak zajecia na wsi ooo .Czarna94 wrote:Kochana my mieliśmy taką akcję że pojechaliśmy na 2 tyg wszyscy do Norwegii. No ale że mamy psa na łańcuchu bo jest agresywny to poprosiliśmy wujka i on go tam karmił co dzień i wodę dawał. Ale nasza kochana sołtysowa jak wróciliśmy to przyszła do nas z wielką awanturą że psa zostawiliśmy na 2 tygodnie bez jedzenia i że ona na straż zadzwoni i nic do niej oczywiście nie docierało bo sąsiedzi powiedzieli że pies wył. Problem w tym że ten pies jest stary, pomału głuchnie i ślepnie to i wyje non stop bez powodu.
A druga sprawa że sąsiadów mamy takich że tylko stoją przy płocie i patrzą kto przyjechał, jak się wróci z miasta to stoi ktoś zawsze i patrzy jakie to zakupy z samochodu niesiemy.
Wiesz, to jest inaczej jak ktoś się nowy do wsi wprowadzi niż jak ktoś od zawsze tam mieszka
Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:brak zajecia na wsi ooo .
Moi rodzice mieszkaja okolo 7 miesiecy juz tam
To może jeszcze zdążą się przekonać
To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciała
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu was juz po 12:30 u nas za wczesnie na obiadek bo po 11:30 dopiero zaczne robic po 12 obiadek to tak na 2 bedzieAniaR88 wrote:ja juz zjadlam wiec znow do Was sie przytargalam ze swoja dupka
Dzis fasolke robie
A juto jarzynowa
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya nowidzisz . Najlepiej nie zwracac uwagi co gadaja ale wiem ze nie raz sie nie da .Czarna94 wrote:To może jeszcze zdążą się przekonać

To prawda, to wszystko z braku zajęcia. Ja to już podobno 2 razy w ciąży byłam tylko ja się pytam GDZIE TE DZIECI? Bo jakoś żadne brzdące mi tu po domu nie biegają chociaż bardzo bym chciała
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zrobie moze Piotrek troche zje bo wczoraj zjadl z dwie lyzki i po obiedzie . no ale chory jest to mu wybaczeCzarna94 wrote:a ja dzisiaj strajkuję i obiadu nie ma
Dzieci nie mam to jeszcze mogę sobie odpocząć co jakiś czas od robienia obiadu 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG...
nick nieaktualny, Kasiula09, natasza82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, XxMoniaXx, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkimAniaR88 wrote:wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem

Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesć NUSIA!!! :* Ale mnie wczoraj wystraszyłas :*somy wrote:Hej dziewczyny

po wielu namysłach postanowiłam zmienić konto, owszem nie było to fair, ale nie chce żeby ktoś mnie obrażał i czytał to co pisze na forum(AniaR88, to wcale nie jesteś Ty :*)
Wiecie również o tym że miałam mieć ginekologa o 8.00, tak się stało. Miałam zrobione badania palpacyjne, lekarka powiedziała że nie mam się czym martwić bo może to być wczesna ciąża. W poniedziałek mam USG i wyniki Bety HCG... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc:* nie pije juz pilam dziurawca i bralam tabletki z wiesiolka do dnia kiedy uznalam ze powinnam miec owu i teraz nie biore. gdzies czytalam ze po owu nie powinno sienatasza82 wrote:Hej wszystkim

Aniu a pijesz dalej dziurawca?bo ja tak a nie wiem czy po owu można? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny