Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Pęcherzyk pięknie pekl:-)kazała mi powt badanie prolaktyny w 3dc,bo robiłam w 21 i pomoc dlatego za wysoką wyszla,kurcze iskierka nadziejo we mnie wstąpiła,aha jak w tym cyklu się nie uda to zrobić badanie nasienia,a jak i to i to wyjdzie ok to wyluzować,bo wszystko jest git:-)
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina super fotka!
Natasza baradzo fajna wiadomosc
Monia musisz byc cierpliwa, dpoki temp nie spadnie ponizej lini i nie ma @ jest szansa!
Ezia i kremowy i lepki sa lepkie... lepki to zazwyczaj prze owulacja po kremowynatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelina super fotka!
Natasza baradzo fajna wiadomosc
Monia musisz byc cierpliwa, dpoki temp nie spadnie ponizej lini i nie ma @ jest szansa!
Ezia i kremowy i lepki sa lepkie... lepki to zazwyczaj prze owulacja po kremowyCassie lubi tę wiadomość
-
zgadnijcie co wlasnie robie na obiad?! :p
zgapiłam z was wczorajszy ryż, tylko zamiast papryki dałam troche kukurydzy
za wami to ciezko tu nadażyć, tym bardziej że ja leże ciągle, albo śpie, ostatnia dawka leków postawiła mnie trochę na nogi
co do bycia nieproporcjonalnym to u mnie na górze jest M a na dole S nawet w dobrą strone poszło, chociaż moj maż czasem narzeka ze mogło by mi trochę w tyłek kilogramów pójsć
bo mam 168 cm i waże 50 kgCassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i czar prysł...
nie było prezentu na święta , nie było na Nowy Rok , i nie będzie na moje urodziny (koniec stycznia)
przyszło plamienie... ale do wieczora sie rozkręci..
dobrze ze w 39 dc a nie w 50 tak jak ostatnio. (przeklęte tabsy juz nigdy ich nie wezme).Ciekawe czy wogóle w tym roku mi sie uda ... masakra
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:zgadnijcie co wlasnie robie na obiad?! :p
zgapiłam z was wczorajszy ryż, tylko zamiast papryki dałam troche kukurydzy
za wami to ciezko tu nadażyć, tym bardziej że ja leże ciągle, albo śpie, ostatnia dawka leków postawiła mnie trochę na nogi
co do bycia nieproporcjonalnym to u mnie na górze jest M a na dole S nawet w dobrą strone poszło, chociaż moj maż czasem narzeka ze mogło by mi trochę w tyłek kilogramów pójsć
bo mam 168 cm i waże 50 kg
drobniutka jestes!!!!
A obiadek napewno pyszny.
Ja główkuję co by tu jutro i w niedzielę sobie upichcić -
XxMoniaXx wrote:no i czar prysł...
nie było prezentu na święta , nie było na Nowy Rok , i nie będzie na moje urodziny (koniec stycznia)
dobrze ze w 39 dc a nie w 50 tak jak ostatnio. (przeklęte tabsy juz nigdy ich nie wezme).Ciekawe czy wogóle w tym roku mi sie uda ... masakra
kochana przykro mi -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no i czar prysł...
Monia nie smuć... My wszystkie tutaj czekamy..musimy być cierpliwe, a uda sie napewno! -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Natasza super wiadomośc
Ewelinka świetne zdjęcie to tym małym sie zajmujesz ?
Monia jak nie ma @ to jest nadzieja
Niecierpliwa wg mnie to za wczesnie na test
Moja siostrzenica miala tu 8 miesiecy teraz ma 3 latkaKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no i czar prysł...
-
nick nieaktualny